A
agamir
Gość
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Ale sie Ubawialam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witaj Andzia!Cześć. Dopiero co się zalogowałam na forum , do tej pory sobie troche czytałam co tam piszecie . Jak się okazało też zostane mamusią październikową , termin mam na 12 października :-) Pozdrawiam.
Teraz chodze do lodzi do lekarza, w sumie z polecenia, jest tutaj watek "mamusie z lodzi" i tam dziewczyny mi polecaly lekarzy,ja wybralam prywatna przychodnie ktora ma podpisana umowe z NFZ i lekarza ktory ma juz USG w gabinecie, bo powiem ci szczerze ze w dzisiejszyc czasach trudno trafic na lekarza ktory w gabinecie ma juz caly sprzet. Ja bedziesz chciala to dam ci namiar na tego lekarza na priv, on pracuje tez w szpitalu w Madurowiczu, o tej placowce slyszalam rozne opinie, ale niestety wole rodzic tam gdzie pracuje lekarz ktory prowadzi moja ciaze, a facet jest naprawde konkretny, dokladny i jest straszna gadula:-)
zycze ci wszystkiego najlepszego, duzo optymizmu i usmiechu na codzien. Sto lat, i nie mow ze jestes stara dupa bo ja w tym roku tez skonczylam 27 lat....Avialle, ja pierwsze dziecko urodzilam na slasku, bo tam sie urodzilam i tam tez mieszkalam z cala rodzina, do lodzi przeprowadzilam sie bo tutaj mieszka moj maz. Mialam zamiar Zosie urodzic w lodzi ale mialam bardzo niemila sytuacje i jezdzilam 300 km do lekarzaTeraz chodze do lodzi do lekarza, w sumie z polecenia, jest tutaj watek "mamusie z lodzi" i tam dziewczyny mi polecaly lekarzy,ja wybralam prywatna przychodnie ktora ma podpisana umowe z NFZ i lekarza ktory ma juz USG w gabinecie, bo powiem ci szczerze ze w dzisiejszyc czasach trudno trafic na lekarza ktory w gabinecie ma juz caly sprzet. Ja bedziesz chciala to dam ci namiar na tego lekarza na priv, on pracuje tez w szpitalu w Madurowiczu, o tej placowce slyszalam rozne opinie, ale niestety wole rodzic tam gdzie pracuje lekarz ktory prowadzi moja ciaze, a facet jest naprawde konkretny, dokladny i jest straszna gadula:-)
A tak na koniec mojego wywoduzycze ci wszystkiego najlepszego, duzo optymizmu i usmiechu na codzien. Sto lat, i nie mow ze jestes stara dupa bo ja w tym roku tez skonczylam 27 lat....
a gdzie bedziesz rodzic i kto cie prowadzi?? musze znalesc lerkarza a nie mam pojecia kto jest ok.
Dziewczyny stara dupa jestem dzisiaj skończyłam 27 lat :-)

duzo zdrowka dla Ciebie i FASOLKI .