Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no wiecie co...zeby tak mamusie stresowac....nieladnie...

:-(Asiu ja słyszałam, że powinno być 10 na godzinę, ale też że 10 w ciągu całego dnia czyli przypadające na największą aktywność dzidzi.Kurcze dziewczyny ile tych ruchow powinno byc w koncu?10 na godzine czy jak?bo ja tu prosze , blagam Rafalka a on ma mnie w d....jablko zjadlam i albo mi sie wydawalo albo cos sie tam jakby ruszylo....chyba zaczne tanczyc zaraz to moze sie rozrusza....ja to zawsze musze miec jakies problemy![]()

Madziu dobrze, że się rusza a ze smrodziucha uśmiałam się.ja juz troszke spokojniejsza bo maly kopnal dwa razySmrodziuch maly, jeszcze na dobre go z nami nie ma, a juz mnie denerwuje;-)
Ja mieszkam w takiej malej miejscowosci, gdzie usg w przychodni robi sie raz w tygodniu w srode, ale prywatnie sie umowilam wiec musze poczekac do 19, ale lepsze to niz nic. Ja wiem ze teraz maluszki mniej sie ruszaja, ale zawsze co rano sie ruszal na maxa a dzisiaj byl spokoj.
Dbra juz was nie denerwuje, bo wiem ze potem sie to udziela innym mama, och wlasnie w takich chwilach juz bym chciala rodzic i wiedziec ze wszystko jest dobrze..

Normalnie mam juz dość. 

nie mam dziś nic do roboty bo i nawet mi się nic nie chce robić , zrobię tylko coś szybkiego na obiad.
ledwo siedze tak krzyz mnie boli ale moze cos sie wkoncu ruszy!!
teraz kopie bo zjadlam dwa paczki i popilam sokiem jadlkowym po ktorym fika wiec sie uspokoimlam ale zaraz pewnie usnie i tak do 20 bedzie cisza potem znow poszaleje i ja pojde spac
Jeden plus z tego ze ide do szpitala to ze bede pod stala kontrola

Wike wywolali mi 3 dni po termin ie a Matiego po tygodniu i tylko dlatego ze zle wyszlo usg a wiec nie wiem jak teraz podejda do sprawy
zrobia mi wyniki zbadaja i zobaczymy
podobno tez maja urwanie glowy wiec licze na szybka wysylke na sale porodowa ale trudno mi cokolwiek powiedziec bede was informowala smskami
ale do srody wieczora jestem na BB jako druga stekaczka
i narzekaczka po Justysi
mam nadzieje ze sie nie pogniewa
:-)