reklama

Październik 2008

reklama
Jejku chyba nie dam rady Was nadgonić. Tyle stronek napisałyście podczas naszej nieobecności, że szok.

Gratuluję dzielnym Mamusiom i trzymam kciuki za szybkie porody dla nierozpakowanych :-)

Buziaki od Martusi

ja sie szykuje powoli na to usg, dodzwonilam sie w koncu do tej mojej znajomej, i tylko mnie zdenerwowala bardziej i teraz zaluje ze zadzwonilam. Mam nadzieje ze usg wyjdzie ok, dam wam znac co i jak. Przed cwilunia skonczylam sprzatac wiec mialam zajecia i niemyslalam o glupotach;-)

Czarna dobrze że z malym ok
Magdziunia oj to czekanie jest okropne, żeby chociaż w przybliżeniu było wiadomo kiedy???:tak:
Gosiu to Cię same dobre rzeczy dziś spotykają;-)
A do nas wreszcie przyszedł fachowiec naprawić bojler bo mieliśmy problemy z grzaniem wody,

dorotka ja większosć dnia spędzam w wyrku lub na kanapie, pij to z inną herbatka ja pije z malinową lub dzika różą
czarna to ładnie ci stracha napędził
sylwia witam po przerwie
gosia to dzis masz szczęśliwy dzień

A ja pograbilam troche, pozamiataam na dworze, jest ciepło choć lekka mrzawka leci, teraz znów w wyrku i zastanawiam się co tu robić

Gosia ja juz sie tym wozeczkiem kiedys chwalilam bo mialam go w Warszawie a teraz dopiero dojechal bo musial mi go moj wspol wyslac kurierem bo sie nie zmiescil do samochodu w czasie przeprowadzki.ale wrzuce jeszcze raz jak zrobie zdjecie. mam taki jak Ula:tak:
Pytalam sie ordynatora dzisiaj na wizycie o znieczulenie to mi powiedzial ze roznie to u nas bywa, bo anestezjolodzy sa, zawsze 2 ale nie zawsze maja oni 2 stopien specjalizacji ktory jest potrzebny do zrobienia tego zzo wiec czasami sie nie da.
a u nas wywoluja po 14 dniach.
Minisia ja dalej nie wiem co ja mam:-(bo nie badal mnie na samolocie.ta poprzednia gin powiedziala ze to jakies wlokniaki sa i ze nast gin ma to obejrzec. bo to w dotyku jest jak jakies brodawki czy cos...:baffled:jakby mi druga skora narosla..i czasami to boli i krew z tego leci:-(skad mi sie to wzielo?bo tak od miesiaca i czuje coraz wiecej:-(
Czarna rzeczywiscie nam sie dzieci zmowily....oby to bylo ostatni raz;-)

Magdasf trzymam kciuki a znajomą się nie przejmuj.
Teraz napewno usg wyjdzie dobrze zobaczysz.

Ula masz rację.

Pati u mnie na ogródku tyle liści leży bo u sąsiada orzech włoski rośnie i tak śmieci, że ho ho.
Dla poprawy nastroju chciałam sobie pozgrabiać ale teściowa mi nie dała :-( no i czuję się taka niepotrzebna buuuuu.
Złapałam doła - przed wyjściem na dwór męczyłam się 20 min aby buty założyć.
Nogi popuchły strasznie, na twarzy też zmieniona jestem.
Ja już chce urodzić.
Dobrze że Sebuś zaczął się ruszać - dziś naprawdę zmówiły się te nasze dzieciaczki.

Idę się położyć i chyba zdrzemnę dobrze mi zrobi.

Witajcie poniedzilakowo!!!
Wciaz do Was zagladam i czekam na kolejne mamusie a tu nic:no:

Oj trzeba Was jakos pogonic, tylko kurcze nie wiem jak;-)
Wasze chataki to juz chyba blyszcza od tego sprzatania, ale powiem Wam ze mi to chyba nie pomoglo.Wiem ze w akcie desperacji czlowiek lapie sie wszystkiego wiec moze Wam pomoze.
Bede cierpliwie czekala.
Dzis Nicole odpadl pepuszek i bylismy na pierwszym spcerku.Bylo to tylko 20 minut ale ile radosci:tak:Pobujalismy sie nowym wozeczkiem po osiedlu:-D
Zmykam bo mala sie budzi, ale to dobrze bo juz mi teskno za nia.
Buziaczki

reklama
A oto fotka z dzisiejszego spacerku.Ja oczywiscie wciaz w dresach, cholera jescze sie nie dopinam w nic innego:zawstydzona/y:

Załączniki

• 003 - Copy (4).JPG
    003 - Copy (4).JPG
    71 KB · Wyświetleń: 65
  • 004 - Copy (3).JPG
    004 - Copy (3).JPG
    66 KB · Wyświetleń: 59

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry