dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MINISIU mialam zas pisac wlasnie ze ciebie i Czarnej cos nie widac :-)
To zycze ci aby sie szybko wzieli za CIEBIE Ja jak nie urodze do terminu to jeszcze nie jestem pewna co zrobie ale ja jeszcze mam troche czasu wiec narazie mam nadzieje ze cos jeszcze ruszy :-)
IDE MYC OKNO :-)
To zycze ci aby sie szybko wzieli za CIEBIE Ja jak nie urodze do terminu to jeszcze nie jestem pewna co zrobie ale ja jeszcze mam troche czasu wiec narazie mam nadzieje ze cos jeszcze ruszy :-)
IDE MYC OKNO :-)
Mam tyle rzeczy do zrobienia, które powinnam zrobic przed narodzinami Młodego, bo później czasu nie bedzie, ale nie moge się za to wziąść. A najgorsze jest to, że mój M to jeszcze gorszy leniuch niż ja, wiec wszystko i tak jest na mojej głowie. Szkoda gadać... 

u mnie tez tak jest:-(ze mnie poloza i wtedy KTG
Jechałam z bratowa na badania (ona i ja) wiec przy okazji poszłąm do poradni ginekologicznej i tam poprosiłam o KTG ale nie mieli i zbadali mi tylko tetno małego i położna stwierdziła ze za niskie i lepiej jak skonsuluje to w szpitalu. Pojechałam na płatne KTG. Lekarz obejrzał i powiedział ze wszystko OK w normie a w czasei KTG smerf zaczął brykac wiec i ja sie zrob iłam spokojniejsza. KTG wykazało kilka skurczy ale dr powiedział ze ładnie trenuje ale jeszcze nie porodowo
CZARNA to sie nabawilas nerwow
i nic nie zapowiada, zeby cos sie miało w tej sprawie zmienic....