reklama

Październik 2008

Dziewczyny przytulam - nie denerwujcie się proszę.
Ja wiem, że bywają gorsze dni. To już końcówka ciąży i macie prawo się tak zachowywać.

A ja weszłam posiedzieć z Wami, bo nie mogę sobie miejsca znaleźć.
Przepakowałam torbę szpitalną - dołożyłam kosmetyki, dokumenty i chyba wezmę prysznic, położę się i zobaczymy.

Teraz to już czuję się jakbym siedziała na bombie.
Dziwne troszkę uczucie, ale zobaczymy co pokażą najbliższe godziny.

reklama
Magdziunia tobie to chociaz cos od tych bolesci i skurczyków cos sie dzieje a u mnie????? jedno wielkie G...... wiem ze mam jeszcze czas. Ale człowiek zawsze jest naiwny ze kolejna to moze.....:crazy::crazy::crazy: ahhhh ale jestem zła:crazy:

CZARNA ja tez mam bolesci a jak pojde do gina to on mi powie ze wsio pozamykane To jak ja sie odwine i kopne go ze juz wiecej leczyc nie bedzie hehehe
Ja mialam 30 min temu dosc nieprzyjemny skurcz Czulam jakby mi zaraz brzuch mial peknac od spodu i jakbym miala sie zalac krwia Ale kur... dlaczego nie sa one czeste i bardziej bolesne choc nie powiem ze mnie nic teraz nie boli bo caly czas cos tam mi sie napina Ale ja sobie juz nie robie nadzieji bo u mnie to ostatnio normalne Szok nie mogloby tak chycic i aby juz to poszlo wrrrrrrrrrrr:-(

ASIU dobrze im powiedzialas :-)

Witam się po "urlopie", właśnie wróciłyśmy do domku, Maleństwo pojadlo i zasnęło a ja muszę nadrobić ten baaaardzo owocny w dzieciaczki weekend, ale narazie tylko się przywitam:tak:

Widzę że coś doly łapiecie, ale niestety to nic nie da bo i tak zlym humorem ani placzem nie wywolamy porodu,, samo przyjdzie zobaczycie już NIEDŁUGO!!!!!!!

ULKA jak milo cie widziec :tak:Udzielaj sie kochana bo jak tak kazda mamusia z dzieckiem bedzie zadko pisala to nikt tu nie bedzie pisal:no:

Ja mam skurcze ale w caly swiat one sa czyli strasznie nieregularne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie ma co trzeba czekac Z dnia na dzien jest coraz blizej spotkania z dzicmi naszymi :tak:
Moj M do 20 w pracy A ja sie czuje bardzo dobrze z tym ze wiem od ktorej do ktorej M pracuje I wiem czego moge sie spodziewac.Jak ma plan to jestem spokojniejsza i mozna sie z kim umowic a tak to M zawsze robil i nigdy nie wiedzialam o ktorej skonczy Juztro M mial isc na 10 do 20 ale jakis chlopak nie moze przyjsc i idzie juz jutro na 6 do 18 i bedzie sam I wypadaloby abym jutro nie urodzila ale ja i tak chce:tak:

justynka i tak miło że wpadasz
Aniu wyczytałam już wszystko, łacznie z ksiażkami 2 koleżanek z pracy, nawet wracam do weterynaryjnych z nudów- zawsze trzeba się douczyć czegoś. Odezwała si eta co nie sprząta
dorotka z tymi kg to idziemy tak samo:), ale ja jestem tym przerazona ze tak duzo
czarna może ty wcześniej, bo ja napewno jeszcze sie potocze
magdziunia trzymam kciuki
blond głowa do góry
małaulka witaj
My po obiadku i zrobieniu stajni- wielkie porzadki, teraz padam ze zmeczenia i dokońca dnia robie sobie LB. Jak wracaliśmy od teściów to spotkałam koleżanke na spacerku z córeczka ta co 10 dni temu urodziła, ale sliczna.

hey :) chcialam sie przywitac :)
mam nadzieje,ze moge do was dolaczyc
Wg usg moj maluszek powinien urodzic sie 10, a wg obliczen lekarzy 17ego Tak czy siak czekam z niecierpliwoscia...
jak tam u was idzie to okropne juz oczekiwanie??

pozdrawiam :-)
u mnie też na ten piatek termin....:sorry2:
Witaj MoNis:tak:to u Ciebie to rzeczywiscie lada momet.a oczekiwanie u nas jak widac:baffled:chyba juz wszystkie mamy troche dosyc....
Oj tak...:baffled::nerd:
jejku jesteśmy pierwsze na liście
No w końcu, to zobowiązuje :-D
czesc dziewczyny!

wybaczcie moją samolubnośc ostatnio ale przygotowuje się do tej wyprowadzki i biegam po domu jak opętana:rofl2: ale ciągle lookam na was i dopingujemy wam:-)
miłego dnia dziewczyny :-)
I tak fajnie, że masz chwilę dla Nas ... A jeszcze niedawno to Tynka była główno-dowodzącą w Oczekujących :-D:-D:-D

My po obiado-kolacji, wyprawie do Suwałk, potem działka, teraz czekam na M. Muszę jeszczze Małą ubrać, bo się własnie kąpie. Nie mamy ciepłej wody do końca jutrzejszego dnia :crazy: Grzałam J. wodę w garnkach :-D jak za starych dobrych czasów :tak:
Głowy do góry moje panny!!!!!!!!! Do Bożego Narodzenia urodziny :-p:-D Sorry, to nie było miłe :-p:-p:-p:-D:-D:-D

PS. Pocieszam się tym, że u nas po tygodniu po terminie wywołują... Także mi zostalo maks do 26-tego czekac na Malca

malaulka witaj:tak:
magdziunia trzymam kciuki trzymaj sie;-)
czarna widze ze tez juz wysiadasz
Ja byłam na godzinnym spacerku w lesie i nawet sie niezmeczyłam, ja jestem jakas dziwna do konca zycia chyba bede w ciązy:angry::angry::angry::angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry