reklama

Październik 2008

MARTYNKA to zycze ci abys jakos doszla do tego gina :-)
Ja mam w czwartek gina ale najchetniej poszlabym juz dzis i korci mnie aby zadzwonic ale nie wiem czy sie nie zdoluje jak mi powie ze wsio pozamykane :-(

reklama
Witam sie wtorkowo i serdeczne życzonka dla Magdziuni z okazji Dnia Nauczyciela bo o ile dobrze pamietam to jestes nauczycielem wychowania fizycznego.
Kawka poranna stoi, rogalik tez i zaraz ide szamac, wczoraj jeszcze wieczorkiem sasiad podniosl mi cisnienie i nie moglam zasnac a zocha juz o 6 wstala i moze jak sie uda to jeszcze troszke podrzemie.
Milego dzionka wam wszystkim zycze:tak:
Madziu dziękuję bardzo za życzonka - tak jestem nauczycielem wychowania izycznego.

Magdziunia No moze w swoje swieto uda ci sie urodzic. Wtedy zawsze z dzidzia bedziesz spedzac wolny dzien:))))(bo tez cos kojarze ze ty pani nauczycielka)

Ja juz dzis o wiele wiele lepiej chyba raz na jakis czas beda mnie juz łapac kryzysy ale naszczescie szybko przechodza.

Dzis chce jechac do kaki ale jak narazie pogoda deszczowa wiec jeszcze zobacze:-p
Tak tak ja pani nauczycielka jestem :-)
Jak się wybierzesz do Karoliny to pozdrów od nas.

MADZIU dokladnie ty nauczycielka WSZYSTKIEGO DOBREGO :-)
Dziękuję bardzo.

Właśnie poległam na łożu i odpoczywam.
Znów brzuszek tylko ćmi - teraz to już każdy dzień może być tym wielkim dniem.

Mam dylemat co zrobić na obiadek :baffled:
Jakoś wena mnie opuściła.
Mykam i odezwę się później

ja się pochwaliłam słoneczkem, bo własnie przestało padać. Pranie wywieszone, kurze pościerane, zastanawiam się nad podłogą, na obiad robie dziś racuchy cos mnie naszło. M pojechal po materiał i do ortopedy zobaczymy co powie na ten jego kręgosłup.

dorotko mnie wcale brzuszek nie boli, jedynie co mnie męczy to znowu dziś rwa, oby ten wasz czas okazał się owocny:). Na którą masz wizyte, bo ja mam w czwartek koło 16
beza ja mam jeszcze czas na finał, jejkuu tylk raz do wc, ja latam co godzine w nocy, a nawet częściej. Jak ja ci tego czwartku zazdroszcze
Martynka powodzenia na wizycie

Zadzwonilam do przychodni i mam przyjsc dzis i najpierw pojde do gina a pozniej jak on zadecyduje to zrobia mi Ktg ale jak on powie ze wsio pozamykane to pewnie nie bedzie chcial mi zrobic ktg bo chyba najpierw musi sie szyjka choc skracac aby mial podejzenie ze sa skurcze i zrobil mi ktg Czy sie myle ??????????

Hej dziewczyny;-);-)ja dzis wstałam po 9 bo dosypiałam kolejną nieprzespaną noc, ja tez wstaje tylko 1raz w nocy siusiu. Strasznie mnie w nocy zarywał prawy jajnik niemogłam nogą ruszac:-(ale co z tego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dalej pozostaje mi czekanie a pogoda dzis okropna, szaro i zaczeło padać wiec nawet na spacer niepujde
Madziu wszystkiego naj... w Dniu Nauczyciela
Wezme sie dzis za sprzatnie to niebede tak myslec i krokiety dzis na obiad:tak::tak::tak:

Ewela no tak pozostaje czekanie.
Dziękuję bardzo za życzonka.
Ja wczoraj z wrażenia wyciągnęłam odkurzacz i pomyłam podłogi i co ... ucichło.

A może by założyć wątek życzeniowo - tam mogłybyśmy skłądać sobie życzenia z okazji rocznic, imienin i urodzin oraz ważnych wydarzeń.
To taka moja sugestia, ale czekam na resztę opinii.

reklama
Probuje sie do Karoli dodzwonic ale nieodbiera na sms tez nie odpisuje. Jade do niej moze uda m i sie z nia na zywca pogadac:-p
Napewno ja wysciskam od was

Pisałam z Minisia i dzis wychodzi i wpadnie na bb:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry