Witajcie, rzeczywiście coś pustawo na BB, ale to dobrze bo nie trzeba godzinami nadrabiać zaleglości

My mialyśmy wizytę położnej, następna jutro i jeszcze następna w piątek, dostalam harmonogram szczepień noi ogolnie się wypytala co i jak,
Nasz Aiołek jest slodki i kochany je ładnie a ja mam tyle mleka że moglabym jeszcze spokojnie jedno wykarmić noi muszę odciągać pokarm i wylewać bo za dużo

, mam jednak nadzieję że to się unormuje bo aż mi ciężko, nie ma wielkiego brzucha ale są wielkie cyce noi znow powod do narzekania???????

Ale ogólnie jest bardzo dobrze, zadnych problemow,
Trzymam za Was kciuki żebyście się szybciutko doczekaly Waszych dzieciaczkow i żeby w każdym przypadku bylo wszystko dobrze.
Dorotka Ty się nie stresuj ruchami bo ja teraz przy porodzie zwrocilam uwagę na to, od odejścia wod minęlo 22 godziny i dziecko przez caly ten czas mało się ruszalo, tak że nie ma powodow do zmartwień jeśli nie jest takie aktywne jak zazwyczaj.Po za tym będziesz podpięta do ktg i dziecku sluchasz bicia serduszka przez cały czas. Głowa do góry, i nie wyszukuj sobie zmartwień;-)