reklama

Październik 2008

reklama
Witajcie, rzeczywiście coś pustawo na BB, ale to dobrze bo nie trzeba godzinami nadrabiać zaleglości:-D
My mialyśmy wizytę położnej, następna jutro i jeszcze następna w piątek, dostalam harmonogram szczepień noi ogolnie się wypytala co i jak,
Nasz Aiołek jest slodki i kochany je ładnie a ja mam tyle mleka że moglabym jeszcze spokojnie jedno wykarmić noi muszę odciągać pokarm i wylewać bo za dużo:-D, mam jednak nadzieję że to się unormuje bo aż mi ciężko, nie ma wielkiego brzucha ale są wielkie cyce noi znow powod do narzekania???????:-D:-D
Ale ogólnie jest bardzo dobrze, zadnych problemow,
Trzymam za Was kciuki żebyście się szybciutko doczekaly Waszych dzieciaczkow i żeby w każdym przypadku bylo wszystko dobrze.

Dorotka Ty się nie stresuj ruchami bo ja teraz przy porodzie zwrocilam uwagę na to, od odejścia wod minęlo 22 godziny i dziecko przez caly ten czas mało się ruszalo, tak że nie ma powodow do zmartwień jeśli nie jest takie aktywne jak zazwyczaj.Po za tym będziesz podpięta do ktg i dziecku sluchasz bicia serduszka przez cały czas. Głowa do góry, i nie wyszukuj sobie zmartwień;-)

Małaulka piekny podpis i foteczka Lenki:))

Madziu miłych zakupków:))

Ppatqa no mnie nasza słuzba zdrowia tez rozczula:tak:

Jejku wiecie co normalnie Hanusia Kaki jest PRZESLICZNA Obie maja sie super. Poród i reszte opowie sama (nie bede jej tego zabierac) Mała ciemna i kudłata. Pokazałam Samiemu gdzie chce juz mamusia byc i mam nadzieje ze mnie posłucha:))))
NORMALNIE JEJ ZAZDROSZCZE!!!!!! jak i kazdej innej juz rozpakowanej mamusi. Ale wiadomo jak to jest jak sie widzi w realu takiego maluszka!!!

beza ale masz fajnie z tym czwartkiem :tak:
ppatqa co za lekarz :wściekła/y: ale M skonsultuje to z innym?
Ula ale fajnie że wszystko dobrze się układa :-) a jak starsza córcia, zachwycona pewnie siostrzyczką?
ja się dziś postanowiłam nie oszczędzać i wymyślam sobie wciąż coś do sprzątania ale przez kuśtykanie robię wszystko duuużo wolniej więc pewnie porodu nie przyspieszę w ten sposób
koty ostatnio znoszą mi z balkonu śmieci, teraz tego pełno nawiewa, dziś był motyl, dwa liście i pióro ptasie, chyba dbają żebym miała z czego obiad ugotować :-)

ULKA dzwonie do mojej poloznej z SR ale ona nie odbiera bo chcialam sie jej dopytac co i jak Ale bede dalej dzwonic.
CZARNA nie dziwie sie ze ci sie Samiego zachcialo :-)

Ja w ramach relaksu Troche poprasowalam Troche bo robilam to na stojaco i zaraz mnie plecy zaczely bolec wiec chwile wytrzymalam.Kurcze chyba sie zmieniam jak prasowaniem sie relaksuje :-)

małaulka fajny masz powód narzekań
czarna oj fajna miałaś wizytkę
mirabelka wiem szukamy jakiegos ale nie ma w okolicy nikogo dobrego nawet prywatnie, albo głównie prywatnie bo o NFZ zamomnij
dorota no niedawno nie mogłas wziąsc sie za zelazko

My juz po stajni, na dworze szaro buro, M składa łóżeczko, A ja siedze i staram sie nie przeszkadzac.

reklama
PPATQA to zycze abyscie jakiegos fajnego lekarza znalezli :tak:
Czyli dzis bedziecie milei rozlozone lozeczko dla maluszka :tak: SUPER

Ja liczylam przez prwaie godzine moje stawiania sie brzucha i wychodzilo ze stawial sie co 4 do 7 min :szok:Ale juz przestalam liczyc bo to chyba nie ma sensu :no:
Moj M zaraz konczy prace jak bedzie dochodzil do domu to ja wyjde po niego i pojdziemy do sklepu bo sama nie bylam a w lodowce swiatlo :rofl2:
Kurcze jak u nas cicho przez ostatnie dni A to do nas niepodobne :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry