czarna79
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Ja normalnie chyba popadam albo w depresje przed porodowa albo jesienna. Bo sama siebie niepoznaje. Nie potrafie sie z niczego cieszyc. Mam ochote zrobic cos głupiego byle by tylko mnie pocieli i wyciagneli mego smerfa. Normalnie szok az sama sie boje swoich mysli. Normalnie jestem rozdrazniona na maxa

Ja moge chodzic do terminu ale niech mnie nic nieciagnie, nie boli bo to niejest wesołe ani przyjemne:-
-
-( Juz trzeci dzien z rzedu nie mam apetytu jak zjem bułke dziennie to jest dobrze i jeszcze ja wmuszam w siebie.
Chyba przejełam marudzenie po Justysi i Dimi
(((
JESTEM SKŁONNA ZAPŁACIĆ ZA CC!!!!!!!!!!!!!!
Ja normalnie chyba popadam albo w depresje przed porodowa albo jesienna. Bo sama siebie niepoznaje. Nie potrafie sie z niczego cieszyc. Mam ochote zrobic cos głupiego byle by tylko mnie pocieli i wyciagneli mego smerfa. Normalnie szok az sama sie boje swoich mysli. Normalnie jestem rozdrazniona na maxa

Ja moge chodzic do terminu ale niech mnie nic nieciagnie, nie boli bo to niejest wesołe ani przyjemne:-
Chyba przejełam marudzenie po Justysi i Dimi
JESTEM SKŁONNA ZAPŁACIĆ ZA CC!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Mnie tez wkurza ze caly czas boli i ciagnie i wogole masakra a rodzic nie rodze 
Jak chodze to wrazenie ze mi wsio wypadnie
Poprostu czuje to co opisywała wczesniej Justynka i mam serdecznie dosc a tu jeszcze prawie 2 tyg

chociaz ja tam jeszcze z 2 tygodnie pochodze bo cos sie nie zapowiada.Rafalek chyba wie jaki popier...jest ten swiat i mu sie nie spieszy juz