Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale nie mam.nawet na ostatnim USG nie mialam opisu robionego
bo robil mi to USG moj ordynator.i dzisiaj wlasnie do niego jade na 16, ale juz przed 14 musze sie w kolejce ustawic
:-(prywatny lekarz....bez umawiania na godziny...super...
do pozniej

) Tylko mi dr cały czas powtarzała ze ona modli sie abym chociaz do 32 tc wytrzymała. Na ostatniej sie zdziwiła ze jeszcze mnie widzi
i 10.10 zapraszałą na porodówke a dzis mamy który?????
. Wyjątkowo mam "apetyt" na sen. I ciągle bym spała i leżała, i nic nie robiła 

Brzuch wyraźnie nisko, buzia, stopy i chyba cała reszta opuchnięta
Jutro idę na wizytę i pewnie się dowiem, kiedy mam się położyć na ginekologię (lub patologię???).
).
. Czarna kurcze wiem co czujeszHej dziewczyny
Ja normalnie chyba popadam albo w depresje przed porodowa albo jesienna. Bo sama siebie niepoznaje. Nie potrafie sie z niczego cieszyc. Mam ochote zrobic cos głupiego byle by tylko mnie pocieli i wyciagneli mego smerfa. Normalnie szok az sama sie boje swoich mysli. Normalnie jestem rozdrazniona na maxa
Ja moge chodzic do terminu ale niech mnie nic nieciagnie, nie boli bo to niejest wesołe ani przyjemne:--
-( Juz trzeci dzien z rzedu nie mam apetytu jak zjem bułke dziennie to jest dobrze i jeszcze ja wmuszam w siebie.
Chyba przejełam marudzenie po Justysi i Dimi(((
JESTEM SKŁONNA ZAPŁACIĆ ZA CC!!!!!!!!!!!!!!
tule i zycze lepszego nastroju
ja wlasnie z tego powodu poprosilam gina o pomoc bo juz mialam dosc a tak sie zarzekalam ze nie dam kasy
to se narobilam
Ja sie wlasnie umówiłam do gina na piatek. Ciekawe co mi powie

Ale ja serio nic nie robie aby to przyspieszyc oprocz picia tych lisci Malo co sprzatam,malo chodze ,nie przemeczam sie ,praktycznie caly czas mam praktycznie LB ,seks tez byl kilka dni temu
.A to ze sie niecierpliwie to chyba normalne i to ze ide dzis do gina bo mnie martwi ten moj brzuch A o ten masaz to tylko tak pytalam bo kogo mam zapytac jak nie was ????????