Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i boję sie, ze Mała cos załapie.
U mnie z Julką była troszkę inna sytuacja, bo ślub miałam 4 dni po porodzie i jakoś fajnie się zgrało, że Urząd Miasta wystawił mi Julki metrykę na nazwisko M. Wydaje mi się, że w Twoim przypadku, wystarczy (dla pewności), że weźmiesz do szpitala akt ślubuCzesc dziewczynki.
Ja sie dzisiaj nie najlepiej czuje. Od kilku godzin mam taki dziwny, nawet bolesny ból podbrzusza, taki cos jak na @ i tak mnie łapie co kilka - kilkanascie minut, do tego dochodzi ucisk na pecherz i tak mnie cisnie jakbym sie załatwic chciała, a nie moge... Nie wiem co to, chyba moja macica sobie trenuje albo nie wiem co...
Nie mam jakos weny na pisanie nawet...
Asiu ja tez leczyłam depresje u psychiatry, naprawde nie jest to zaden powod do wysmiewania, ani nie ma sie czego wstydzic. U mnie po smierci taty była nie za fajna sytuacja, mama była w nienajlepszym stanie, starszy brat pił i to wszystko sie jakos na mnie odbiło. Przez to nie skonczyłam technikum, przez nieobecnosci i w koncu przeniosłam sie do zaocznej szkoły dla dorosłych i dopiero w tym roku bede zdawac mature...![]()
[Ta częsc postu na zamknietym...]
Ja tez mam do pozałatwiania papierkowe sprawy, musze w koncu zmienic dowod i potem reszte dokumentow i danych w Zusie, banku, u lekarza itd, itp. Do tego nie wiem czy jak urodze nie bede miała problemów, ze mam jeszcze w dowodzie stare nazwisko i nie zrobi sie przez to bałagan...
A co "kolorowego" dziecka to ja uwielbiam mulatki. Smiałam sie nawet do Patryka, ze sobie zrobie dziecko z jakims murzynkiem, a on je bedzie wychowywał
Qrde znowu mnie łapie... Ten bol jest taki dziwny... Mam go coraz czesciej, nie wiem co to... Mam nadzieje, ze cos sie z tego rozwinie... Chociaz z drugiej strony sie boje...
Zobaczymy....

J. z dziadkami na podwórku (ufff....). Jutro idę na wizytę i mam nadzieję urodzić w tym tygodniu 
Trzymam kciuki za wszystkie Dwupaki.

normalnie az mnie stopy pieką
ale bynajmniej załatwiłam sprawe za która zabierałam sie 2 tyg

Postaram sie fajnie nastwic zobaczymy czy mi sie uda ;-)

Zobaczymy jak sytuacja sie potoczy... Dam wam znac co i jak na pewno...