dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MARTYNKA a liczysz czas Czy one sa regularne czy nie ???????
MAGDAS czekamy na wiesci od ciebie i napewno bedzie wsio oki
No mamuski ktore urodzily zaczynaja sie udzielac widze To bardzo dobrze Ale zycze wam i nam abyscie jeszcze wiecej czasu na BB znalazly
Po BHP mojego M pojechalismy ja M i kolezanka z pracy do MC DONALDSA
Dzis jest dzien mniejszych boli niz jak to ostatnio bywalo Mma czasem takie parcie na odbyt Jak mala sie porusza to czuja ja w odbycie Wiecie co jakos od dzis rana chodzi mi po glowie ze ZANIEDLUGO URODZE a z drugiej strony nie chce mi sie wierzyc w to moje przeczucie ktore nie wiem skad mi sie to wzielo 
MAGDAS czekamy na wiesci od ciebie i napewno bedzie wsio oki

No mamuski ktore urodzily zaczynaja sie udzielac widze To bardzo dobrze Ale zycze wam i nam abyscie jeszcze wiecej czasu na BB znalazly

Po BHP mojego M pojechalismy ja M i kolezanka z pracy do MC DONALDSA
Dzis jest dzien mniejszych boli niz jak to ostatnio bywalo Mma czasem takie parcie na odbyt Jak mala sie porusza to czuja ja w odbycie Wiecie co jakos od dzis rana chodzi mi po glowie ze ZANIEDLUGO URODZE a z drugiej strony nie chce mi sie wierzyc w to moje przeczucie ktore nie wiem skad mi sie to wzielo 

Ale mały sie wierci w brzuszku, a niby przed porodem nie czuc ruchow, wiec juz sama nie wiem... A siku chodze co 15 min prawie