Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
az sie chcialo cos robic przy takiej pogodzie
patrycja dzielna z ciebie kobita podziwiam naprawde
ja dzisiaj przez caly dzionek skurczyki zaliczam non stop pojawiaja sie i znikaja moze to przez to ze troszke dzisiaj sie pomeczylam nie wiem sama zobaczymy do wieczorka jutro mama na imieniny zaprosila bedzie taki pyszny serniczek i ciekawa jestem czy bede mogla go skonsumowac czy tylko bede musiala sie obejsc smakiem ogladajac zdjecia hehehe:-)
Dzwonila do mnie kolezanka i opowiadala mi ze jak ona ostatnio byla w szpitalu to jej znajoma przyszla tydzien przed terminem porodu z bolami i oni jej pomagali juz tydzien wczesniej ale nie wiem czy miala rozwarcie czy jak ???Jakby i mnie pomogli i podali oksy to tez bym poszla heheh
do tego w krzyzu mnie cos lupie....i brzuch...moze cos sie zaczyna?ale skurczy to ja nie czuje.rece mam zdretwiale od rana i dreszcze.moze ja chora po prostu bede?:-(
jak narazie nie weszlam w nic z przed ciazy
:-( i musilam kupic sobie nowe spodnie dwa rozmiary wieksze!!! ale coz na ciazowe spodnie patrzec juz nie moge!!!!!!

Ide sie wykapac Najchetniej poszlabym juz spac bo mam dosc juz tego dnia ale chce obejzec Fabryke gwiazd
pewnie kogos ominelam jak zwykle ...