reklama

Październik 2008

Wg listy nierozpakowane zostały K@siek, Aniaaa i Anula1975, ale Anula miała miec cc 3 listopada, wiec juz chyba po ;-)

Rafałek dzisiaj tez marudny, nie chce spac, ja przemęczona. O lezeniu w łozeczku nie ma mowy, teraz siedze w salonie na kanapie, a on lezy w rożku koło mnie... Mi nikt nic nie mowil o zadnych witaminach i nie wiem czy mam cos dawac :szok: No nic, zaraz bedzie kapiel i cycek, moze mały pospi po kapieli chociaz te 3 godzinki... Chociaz cwaniak sie nauczył i w swoim lozeczku pospi gora z godzinke, a u nas 3-4h... No tak ma 2 tygodnie, a juz nas sobie ustawił... :-D

reklama
Ja meczylam ja 3 godziny z cycem i przebieraniem i smokiem ale to nic nie dalo.Razem z M ja wykapalismy i po kapieli dostala moje mleko z butki i byla bardzo spokojna Tylko tam troche marudzila ale teraz zasypia wiec ide spac razem z nia Musze wykorzystac poki ona spi bo w dzien sie wyspala to w nocy moze byc cieszko.Ja juz nie wiem jak mam z tym cycem ale nic jutro zas ja bede meczyc i meczyc a jak to nie da to wtedy butla
DOBRANOC

ANIAA 3 mam kciuki aby sie szybko rozpakowala.
MINISIA wszystkiego najelepszego

Dziewczyny chcialam wam podziekowac za wsparcie za eski jak bylam w szpitalu jestescie KOCHANE DZIEKUJE :tak:

Dorotka po karmieniu piersia nie trzyma sie dziecka do odbicia :))tak mowili w szpitalu wiec sie nie przejmuj ;))
a jak mala sie nie naje to bedzie sie domagala placzem ;))

wanilia za mna terz chodzą słodycze
Magdasf a u mnie z zarejestrowaniem i becikowym trzeba czekac 2 tyg od aktu urodzenia, bo urząd tam gzdzie szpital musi przesłać papiery do tego gdzie mieszkam
minisia no właśnie jak to jest z odbijaniem wiem ze po butli trzeba napewno, ale jak z cycem

Mam pytanko
denerwuje się bo najpierw mały zwymiotowal rano, ale to moja wina, bo go chyba podrazniłam butelką, ale teraz wieczorem też się powtórzyło tak bez niczego leżał u tatysia na rękach i chlust. Mam sie martwić czy tak może być????????????

Ppatqa mój mały tez czesto ulewa i czasem wymiotuje i sie martwie :-(

Skoro u Ciebie to pierwszy raz nie masz sie czym martwic, mógł za łapczywie jesc, mogło mu wpasc nie do tej dziurki albo po prostu cos zjadłas??

Minisiu Wszystkiego Najlepszego !! :-)

Ostatnia edycja:
Ppatga wiem ze po cycu nie ma potrzeby aby dziecko odbilo to wiem napewno!! :))
Hmmmmmm z tym ulewaniem to obserwuj to nie jest normalne ;((ale poki co sie nie martw moze sie nie powtorzy :)) ja jak bylam mala to tez tak mialam tak mi opowiadali i okazalo sie ze mialam zwezony odwziernik czy jakos (cos w przelyku)musialam dostawac male dawki mleczka bo inaczej chlus i wymiotowalam -to sie samo jakos "naprawilo"ale ja sie nie znam.Obserwuj a jak co to do lekarza.Karmisz piersia wiec powinno byc ok.Ja byla HUMANĄ
Co do becikowego ja mialam na koncie 2 dni po zlozeniu papierow ale expressss

o a mi znowu w szpitalu mowili ze po cycu mam zawsze trzymac do odbicia:))))ze powietrza moze sie tez przeciez nalapac.no i jja trzymam i nie zawsze mu sie odbije.dzisiaj mu sie ulalo jak w lozeczku lezal i sie przestraszylam co by bylo jakby na plecach akurat lezal:/
my znowu sie karmimy.spal teraz prawie 4 godziny!!!:)zobaczymy ile placzu ta noc przyniesie....az sie boje:(

Blond podziwiam Cie, bo wiem ze nie jest latwo samej.Moj maz przeniosl sie na nocki i przez 4 dni w tyg od 18 do 6 jestem z mala sama.Nauczylam sie wczesnie klasc bo inaczej nie dalabym rady wstawac w nocy.Klade ja po 8 i ona spi do ok 1 wiec nie jest zle ale mimo wszystko ...
Minisia i ja dolaczam sie do zyczen, wszystkiego naj naj kochana

Agus i Tobie dziekuje :))
Aska ja nie klade malej na pleci jak nikogo nie ma obok moja spi zawsze na boczku raz na jednym a raz na drugim :)) nigdy bym nie zostawila samej na pleckach.Tak samo (bez urazy dla innych mam ) nie polozylabym spac dziecka na brzuszku.Balabym sie bezdechu ale wiem ze tak sie robi i to jest kazdego indywidualna sprawa :))

reklama
ja tez nie klade go a pleckach ale pare razy mi sie i tak obkrecil mimo kocyka zwinietego.a na brzuszku to tez bym nie zostawila.tez schizy mam...na brzusku to ja go klade na moim brzuchu i just fajnie:)
kurcze jak on placze:(((((((znowu ten brzuszek:(((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry