Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
.Ja Oliwie obudzialam po 5 i meczylam ja z cycem najpierw pila 35 min z obu cycowPozniej noszenie i spiewanie hihihi.Pozniej u tatusia a pozniej zas cyc i usnela i teraz spi.
Juz bym chciala aby juz wrocilWitam sie mamuski
Moja perelka wczoraj marudzila od 16 do 22 ale jak usnela o 22 to spala az do 5 Ja spalam mniej bo spie bardzo czujenie i non stop sie budze ale narazie nie jestem spiaca.Ja Oliwie obudzialam po 5 i meczylam ja z cycem najpierw pila 35 min z obu cycowPozniej noszenie i spiewanie hihihi.Pozniej u tatusia a pozniej zas cyc i usnela i teraz spi.
Dziewczyny ale co wogole sie dziecku ma nie ulewac czy od czasu do czasu moze i to nic zlego nie swiadczy ????????????????????
Mam nadzieje ze jak teraz spi to jakos sie najadla moim cycem I po kilku minutach po karmieniu jak lezala i tatausia to sie jej ciutke ulalo wiec chyba pojadla mojej piersi ?????????
Acha i jeszcze jedno pytanie na ktore juz pewnie odpowiadalyscie JAKIE DOKUMENTY TRZEBA ZLOZYC DO BECIKOWEGO I GDZIE SIE JE SKLADA ??????
Ja zrobilam pranie ale pozniej trzeba jeszcze jedno wstawicMoj M zaniedlugo bedzie jechal do Katowic zarejestrowac malaJuz bym chciala aby juz wrocil