Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc dziewczyny serdecznie witam i zycze miłęgo dzionka. JA wczoraj dostałam alergie na cos a w nocy wysypało małego . Antos płakał na okropnie. Ja nie mogłam spac bo wziełam tylko wapno bo moje leki na alergie sa za silne dzis maz ma jechac po recepte na cos innego. Byłam uczulona na wiele a teraz po ciazy to chyba bede uczulona na powietrze. Koszmar. I z tego co juz mamy to Antos bedzie taki sam. Juz nie toleruje mleka i jest na diecie bezmlecznej zobaczymy co bedzie jak zaczniemy wprowadzac inne pokarmy.

ja wlasnie tak robie tzn biore go co jakis czas do gory zeby mu sie odbilo bo inaczej jesc przestaje.a z tytm refluksem to mozliwe... bo ja mam i moja mama tezU mnie to wyglada tak, ze Stas wypija teraz 110 ml mleka i po poltorej godzinie znowu jest glodny, wiec wtedy daje mu herbatke i wypija okolo 100 ml, i po kolejnych poltorej godziny znowu wypija mleko....
Straszny z niego glodomor.
Asiu co innego jak karmi sie piersia wtedy wogole woda, herbatki nie sa potrzebne, bo mleko mamy zastepuje wszystko. A co do ulewania, to jak dziecko przybiera na wadze to ok, gorzej jak chudnie wtedy to juz jest niemaly problem.
Mysle ze jak bedziesz sie widziala z pediatra to powiedz mu o tym, bo albo nie toleruje mleka ktore mu podajesz albo moze byc to refluks przelyku(czego oczywiscie nie zycze i nie strasze). Moj maly tez czasami mnie pozyga, na poczatku czesto mu sie to zdazalo, teraz juz mniej.
Moze sprobuj tez dawac mu mleko "na raty" niech wypije powiedzmy 40 ml, podnies go do gory zeby odbil, i znowu daj mu mleczka, moze to pomoze, tak kazaly robic lekarki w szpitalu.
Acha ciotak jednak nie przyjechala dzis :-(
Jedni znajomi w ciagu nastepnych 2 tygodni nie przyjada bo nie maja czasu Kolezanka miala przyjechac to tez nie przyjedzie bo jej corka zlapala ospe Nie wiem kto mnie odwiedzi moze jakis niespodziewany gosc a ja mam ochote aby ktos do mnie przyszedl Z kims pogadac itp
cześć dziewczyny !!
Ja na razie tak egoistycznie, wpadłam się przywitać !! jestesmy już w domku, Szymuś cudowny !!!!!!
Jutro wkleję fotki !! na razie wiele nie mamy, ale jutro będziemy robić spooooro !!!!!!!
M nie moze od niego oderwać wzroku !!
Na razie dopiero się uczymy jak go ubierać, przewijać i co z nim w ogóle robić.... ale jest super :-):-):-)
Hania budzi się o tych samych godzinach;-)Witaj Aniu :-)
Witam na początku tygodnia. A u mnie noc minęła bez zgrzytów. Były 3 pobudki około 24, 2 i 5, ale szybko się najadł i spał u siebie. Za to moja córka przechodzi samą siebie
Ostatnio co raz wcześniej wstaje - dziś o 6:10
Pogoda do bani. Na termometrze minus. Zobaczę jak się rozkręci. Miłego dnia!!!
Czesc dziewczyny serdecznie witam i zycze miłęgo dzionka. JA wczoraj dostałam alergie na cos a w nocy wysypało małego . Antos płakał na okropnie. Ja nie mogłam spac bo wziełam tylko wapno bo moje leki na alergie sa za silne dzis maz ma jechac po recepte na cos innego. Byłam uczulona na wiele a teraz po ciazy to chyba bede uczulona na powietrze. Koszmar. I z tego co juz mamy to Antos bedzie taki sam. Juz nie toleruje mleka i jest na diecie bezmlecznej zobaczymy co bedzie jak zaczniemy wprowadzac inne pokarmy.
Położna powiedziała że 21 to w sam raz. Ja też tyle mam. Tylko do kapieli dogrzewam pokoik;-)Dziewczyny ile macie stopni w domu bo ja w pokoju malej mam 21 i nie wiem czy to nie zamalo ???????
Kurcze co planujecie kupic mezom na gwiazdke![]()
Mi własnie kazali dawac herbatkimi teraz w szpitalu powiedzieli zeby zadnych herbatek nie dawac dziecku bo wtedy oszukamy jego glod i mleka bedzie pil mniej i przez to gorzej przybieral na wadze wiec ja niec nie daje...
a z tym brzuszkiem to nie wydaje mi sie zeby to byl brzuszek....bo skoro jest miekki, pierdzi sobie i robi kolo 10 kup dziennie to raczej nie to.
martwi mnie to ze ulewac zaczl.wlasciwie za kazdym razem i to w takim momencie ze jeszcze caly sie upierdzieli i co chwile go przebieram.wszysstko jest brudne juz:/rozki, posciel, ubranka...masakra.mimo ze mu sie odbija to i tak potrafi ulac jak juz lezy po jakims czasie w lozeczku.
kurcze nie ten watek....sorki....
ja mam Dorotka 20 stopni.polozna mowila ze nawte 18 moze byc tylko zeby podgrzac chociaz do 20 do kappieli.
---------------
dziewczyny czy Wy chodzicie caly czas w tych stanikach do karmienia?bo ja sie czuje w nic jakos nie bardzo(i wygladam tez nie bardzo:/)

.
Która z Was ma za sobą wizytę?

już 
w szpitalu na wadze przybieral juz wiec mam nadzieje ze to nie to....dzisiaj mialam jechac z nim na kolejne wazenie ale moja mama zapomniala
i wlasnie do niej dzwonilam gdzie ona jest bo juz 2 godziny czekam a osrodek za 10 min zamykaja, a ona na zakupach bo zapomniala...i jutro pojedziemy dopiero....on zaczal ulewac od kiedy daje mu do oporu jedzenia i mysle ze naprawde to dlatego bo jakby nie tolerowal laktozy to by mu sie to pewnie wczesniej zdarzylo a nie dopiero teraz nie?a mozesie myle...nie wiem jutro zapytam pediatre i trzymajcie kciuki zeby to nie bylo to