reklama

Październik 2008

u mojej Wiki w dzien bywa róznie, ale zawsze obudzi sie o 17 i juz do 19nie spi, robie kąpiel i ją karmie i ona nadal nieidzie spac, dopiero ok 9, a ja juz padam na twarz i zasypiam na siedząco, niechciałam jej dawac smoka na noc bo jak wypada to płacze ale dzis jej dałam i lezy spokojnie w łozeczku, czekam kiedy zapłacze, zamiast spac coraz dłuzej w nocy to ona coraz krucej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dobranoc pappa

reklama
Dorotka chyba nici z mojego prasowania bo nic oprocz pieluch nie chce wyschnac:-(a:-( w nocy jesli nie spie to non stop jestem nabb bo jrdyne siedzenie w tym pokoju to fotel przed zawszw wlaczonym kompem, a maly obok.wiecbb jest cztane wszerz i wzdluz lacznie z innymi watkami:tak:
co do zostawiania malego, jesli jest najedzony, odbil, jest przewiniety itroche wyprzytulany:-pto juznie biegam do niego jak kiedys jak placze bo jedyne co moge zriobic to wziac na rece a nie cce przyzwyczajac.wiec ide dalej robic swoje ale tak zeby go slyszec.w szpitalu lezalam z dziewczyna z rocznym synkiem ktory musi spac z nia w lozku i ciagle jest na raczkach:szok:i sie wystraszylam.nie chce tak miec.wole teraz powalczyc zeby miec spokoj pozniej.chociaz nie powiem kilka razy byl ze mna w lozku bo juz ledwo stalam.aha dobry pomysl to w nocy stoper w 1 ucho;-)jakos ten placz wtedy tak nie dobija, jeszcze kolysanki turnaua w tle i da sie przezyc.
co do org dnia to ja mam cos takiegow excelu.wczesniej pisalam recznie ale tak wygodniej.

właśnie zauważyłam, ze czasem jak wstaje do małej w nocy i czekam aż po mleku odbije i włączam NK to widze cie że jesteś dostępna a ostatnio już jak włączam w nocy to sobie myśle że pewnie siedzisz- wchodze, patrze-tak, siedzi:-D

no, moje księżniczki usnęły obie. jest przed 8 u nas. ide rozprawić się z prasowaniem, opróżnić suszarke z naczyń bo już zawalona jest na maxa no i zająć się łazienką i kurze powycierać na dole, żeby na jutro było jak najmniej zajęć "domowych".
no więc lecę, miłego wieczorku dziewczynki:-)
ps. jutro ide kupować bombki na choinkę:-)

hehe no ja wlasnie tez Ciebie czesto na nk widze i nie wiem czy masz zawsze wlaczona czy tez nie spisz;-):-Dmoje malenstwo przez prawie 3 godziny sie darlo w nieboglosy a teraz jak wypadaloby go nakarmic znowu to zasnal.pewnie jak tylko sie poloze spac to zacznie krzyczec.ale pospalam 3 godziny po poludniu wiec mam sile do walki w nocy:-Dnie dam sie malemu terroryscie o nie:tak:

ASIU to chyba obie bedziemy walczyly w nocy Bo moja dzis dala popis Jak usnela o 15 tak wstala o 18 zjadla moje sciagniete bo nie mialam sumienia jej budzic tak slodko spala:-DI jak tylko zjadla tak usnela w 5 min i spala do 22,30 teraz sie troche pocycolila ale byl wielki ryk wiec M zagrzal butle a ja ide sciagac mleko bo juz piersi mam cale M ja trzyma teraz na klacie do odbicia a ona nie chce odbic :crazy:Ciekawe jaka bedzie noc jak ona taka wyspana Ja sie zdrzemnelam na jakies 1,5 godzin wiec narazie mam sile do walki :tak:

No to my jeszcze nie spimy ;-)Sciagnelam 30 ml :-(A przed 18 sciagnelam 50 ml I jak moje dziecko ma sie najesc A pozatym ona ma chwile ze dobrze idzie jej ssanie a czasem to wogole nie chce cyca:-(:-(:-(
M jeszcze nie spi mam nadzieje ze pojdziemy spac razem Ciesze sie ze M ma weeknd wolny to mi pomoze :tak:
DOBRANOC MAMUSKI

no my tez nie spimy jednak.przysnal na 15 minut, nakarmilam go teraz i czekam na zbawienie.zrobilby mamusi niespodzianke i pospal do 6....fajnie by bylo....powinien niedlugo pasc bo od 20 urzeduje.

ASIU i jak o ktorej Rafalek padl ?????Moja usnela kolo 1 Ja usnelam sporo po 1 A od 4 zas sie karmilysmy Ale M mi ja dal do lozka i karmilam na lezaco bo juz nie mialam sil wiec kilka minut podrzemalam ale ogolnie jestem niewyspana Teraz zaraz dalszy ciag cyca
Ja na dzis planow wiekszych nie mam Tylko cos tam posprzatacPoszlabym z M i OLIWIA na spacer ale zobacze jaka bedzie pogodaJak mama wroci z pracy to wybiore sie sama z M do Auchana po pamoersy bo juz sie koncza A gosci z pampersami jeszcze nie bylo :crazy:
MILEGO DNIA

Dorotka chyba nici z mojego prasowania bo nic oprocz pieluch nie chce wyschnac:-(a w nocy jesli nie spie to non stop jestem nabb bo jrdyne siedzenie w tym pokoju to fotel przed zawszw wlaczonym kompem, a maly obok.wiecbb jest cztane wszerz i wzdluz lacznie z innymi watkami:tak:
co do zostawiania malego, jesli jest najedzony, odbil, jest przewiniety itroche wyprzytulany:-pto juznie biegam do niego jak kiedys jak placze bo jedyne co moge zriobic to wziac na rece a nie cce przyzwyczajac.wiec ide dalej robic swoje ale tak zeby go slyszec.w szpitalu lezalam z dziewczyna z rocznym synkiem ktory musi spac z nia w lozku i ciagle jest na raczkach:szok:i sie wystraszylam.nie chce tak miec.wole teraz powalczyc zeby miec spokoj pozniej.chociaz nie powiem kilka razy byl ze mna w lozku bo juz ledwo stalam.aha dobry pomysl to w nocy stoper w 1 ucho;-)jakos ten placz wtedy tak nie dobija, jeszcze kolysanki turnaua w tle i da sie przezyc.
co do org dnia to ja mam cos takiegow excelu.wczesniej pisalam recznie ale tak wygodniej.

Skrupulatność jak u księgowej;-)

Hanula spała dzis w nocy całe 5h;-)

Witam dziewczyny
Blond super ze jestes taka zorganizowana, swietnie sobie dajesz rade i zazdroszcze zamozaparcia w wychowywaniu synka.
Justyneczka ja juz pokupowalam troszke bombek, troche to glupie bo dopiero sroce listopada, ale chyba ta atmosfera tu w Anglii tak na mnie zadzialala.U nas w centrum handlowym juz "przyjmuje" mikolaj:szok:
Kaka 5 godzin to juz cos;-)

reklama
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawia . U nas biało sniezek pruszy i zaczynam odczuwac zblizajace sie swieta ktore w tym roku bede najpiekniejsze bo z naszym małym kochanym Antoskiem. Nocka u nas była spokojna i wstawałm tylko 2 razy. A teraz biore sie za sprztanie i gotowanie bo przyjezdzaja moja am z tatka i nie chce aby pomysleli ze nie daje rady :-) Miłego dzionka zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry