minisia
pazdziernik '08
Witam sie i ja!!
Moja laleczka dzis jak usnela o 23 to obudzila sie o 7:30 wiec jest ok
Juz druga noc przespala.
A ja sie przesiebilam i to bardzo normalnie ledwo zyje!!
Moje krwawienia nadal sa ale juz mniejsze tylko musze brac te leki bo inaczej znow leci jak diabli

Moze mi poradzicie co sie stalo:
Chce wkleic kod ze stronki glitterfy i jak klikam na koperte ze znaczkiem to zamiast otworzyc mi sie okienko gdzie sie ten link wstawiaj to mi odrazu pojawia sie czerwony krzyzyk a to okienko z tym Http wogole sie nie otwiera
miala tak juz ktoras???? o ile mnie zrozumialyscie w tym co napisalam
Musze was poczytac ale normalnie nie ma kiedy, ciagle biegiem! rano po 7 zawoze dzieci do szkoly a w domku sprzatanko, obiadek i zajmowanie sie maluda, potem po dzieci, jemy obiadek no i lekcje z Wiki a miedzy czasie oczywiscie Weronisia ktora raz da nam spokojnie cos zrobic a raz nie
oj mowie Wam chwilami zawrot glowy
Wieczorem kapanko malej, kolacja potem starszaki kapanko i wreszcie spokoj
Kurcze nie jestem na biezaco z wami a tak sie zzylam przez czas ciazy
Moja laleczka dzis jak usnela o 23 to obudzila sie o 7:30 wiec jest ok
Juz druga noc przespala.A ja sie przesiebilam i to bardzo normalnie ledwo zyje!!

Moje krwawienia nadal sa ale juz mniejsze tylko musze brac te leki bo inaczej znow leci jak diabli

Moze mi poradzicie co sie stalo:
Chce wkleic kod ze stronki glitterfy i jak klikam na koperte ze znaczkiem to zamiast otworzyc mi sie okienko gdzie sie ten link wstawiaj to mi odrazu pojawia sie czerwony krzyzyk a to okienko z tym Http wogole sie nie otwiera
miala tak juz ktoras???? o ile mnie zrozumialyscie w tym co napisalam
Musze was poczytac ale normalnie nie ma kiedy, ciagle biegiem! rano po 7 zawoze dzieci do szkoly a w domku sprzatanko, obiadek i zajmowanie sie maluda, potem po dzieci, jemy obiadek no i lekcje z Wiki a miedzy czasie oczywiscie Weronisia ktora raz da nam spokojnie cos zrobic a raz nie
oj mowie Wam chwilami zawrot glowy
Wieczorem kapanko malej, kolacja potem starszaki kapanko i wreszcie spokoj
Kurcze nie jestem na biezaco z wami a tak sie zzylam przez czas ciazy