reklama

Październik 2008

No właśnie..ta pogoda... ja jutro zacznę werandowanie i może za pare dni pierwszy krótki spacerek..choć ta pogoda nie zachęca jak na pierwszy spacer... jak ubieracie teraz Maluchy na spacerki i werandowanie ?? ja myślałam o bawełnianym pajacyku, na to taki ciepły pajacyk, kombinezon i koc. Mam nadzieję, że będzie OK.

my jednak wyszliśmy w trójkę na 45min

ja dziś ubrałam tak: body z krótkim rękawem, na to pajacyk bawełniany, skarpetki, polarek cienki, czapeczka bawełniana i na to cieplejsza, kombinezon i wełniany koc

reklama
WIOLU ja chyba nie swiadomie marudze hehe Ale czasem jak pisze jak malo spalam to poprostu opisuje ile Oliwia dala mi pospac Nie chce marudzic ale chyba samo wychodzi heh :szok::szok::szok:
KATE moje tez czasem ale nie az tak czesto krzyczy doslownie jakby ja obdzierano ze skory :baffled:
ANIU zmien sobie suwaczek :tak:Mysle ze w tym tygodniu smialo mozesz wyjsc na spacerek :tak:

My bylismy u znajomych I mala miala spacer pol godziny w jedna strone i pol w druga i nie wiem czy nie przesadzilismy bo czasem niestety dosc mocno wialo :crazy:
W domu mala strasznie poplakala Teraz sie uspokoila:tak:
Jutro ide do lekarza z nia bo dalej ulewa i wymiotuje :-(
Ja sie ide polozyc do 20 do skazanego M posiedzi z mala Musze mu zaraz podziekowac ze sie nia tak dzielnie opiekuje :tak:

My mieliśmy wczoraj wrzask od 19stej do 2rano. Normalnie spałam na siedząco...Jak mocno przytuliłam Hanie do siebie to dopiero zasnęła a ja sie bałam przysnąc zeby jej nie zdusic:baffled: Tak wiec dzisiaj jestem zmeczona ale mimo niedzieli zrobiłam pranko i poprasowałam. Potem obiade...a teraz wyjełam z piekarnika serniczek bo jutro M ma urodziny. Mam nadzieje, że czeka nas spokojna noc.

Blondi o co chodzi z tym stanikiem panienskim i cycki do góry bo nie kumam??:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja jak tonący, brzytwy się chwytam, bo mleka zamiat ubywać - przybywa, już się kapuchą obłożyłam, bo nie wiem jak przystopować laktację.:crazy::crazy:

Od Czarnej wiem, że aby zatrzymac laktacje trzeba troche odciagac pokarmu z piersi zeby nie bolały i pokarm sam zaniknie.
Ja wczoraj kupiła herbatke laktacyjna z hippa i mnie znowu zalało. Mam już 3 pojemniki w zamrazarce po 100 ml;-)

Blondi o co chodzi z tym stanikiem panienskim i cycki do góry bo nie kumam??:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja jak tonący, brzytwy się chwytam, bo mleka zamiat ubywać - przybywa, już się kapuchą obłożyłam, bo nie wiem jak przystopować laktację.:crazy::crazy:
:-D:-D:-D:-Dno wlasnie chodzi o to ze tez nie wiem o co chodzi:-D:-D:-Dmoze o to ze one lepiej trzymaja niz te rozciagliwe do karmienia i zamiast tego bandaza:confused:cholera wie...ja odciagalam tylko tyle zeby miec miekkie i terraz jak pisalam mam tyle co kot naplakal a odciagam raz na 2 dni:tak:zawsze sa jeszcze te tabletki wspaniale:crazy:ale to moze one juz na mnie dzialaja i dlatego prawie nie mam:confused::sorry2:

Teraz to ja musze pomarudzic bo jestem strasznie zla poniewaz przed Skazanym przespalam sie godzinke A po filmie o 21 dalej poszlam spac ale niestety nie umialam zasnac az do 23:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i w koncu przyszedl M z mala i teraz z nia uzeduje i robie cos czego mialam nie robic czyli usypiam ja na rekach
Kurcze drazni mnie to ze nie umiem tak szybko zasnac lezec 2 godziny teraz bezczynnie to sobie wyobrazcie Sorki za marudzenie ;-)ALE JESTEM STRASZNIE ZLA NA MOJ ORGANIZM :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dorotko nic mi lepiej nie mow....teraz to ja pomarudze z tego samego powodu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:od 21 w lozku i ch...nie moglam zasnac no a teraz maly sie obudzil, ja zmeczona i wogole wszystko do d.:angry:do tego jeszcze wogole mam schrzaniony humor bo C mial przyjs no i przyszedl...po wielkich moich placzach i namowach na 3 minuty na moje podworko na fajke bo tak strasznie sie spieszyl...Boze dlaczego ja jestem taka glupia i daje sie tak ponizac...plaszcze sie przed nim jak taka gowniara i tylko pozniej placz a pewnie i tak z tego nic nie bedzie:-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jak tu sie k... odkochac?pozwalam sie tak traktowac a pozniej dziwie sie ze pol dnia placze.chcialabym o nim jakos zapomniec, nie odzywac sie do niego.tylko ja nie wiem jak to zrobic.
no fajnie...ten post wyglada jak jakis list 13 latki do BravoGirl....i trudno.inaczej nie chcialo wyjsc....
a maly do tego chyba chce sobie teraz troszke pourzedowac bo sie wyspal...a ja nie:wściekła/y:niech mamusie zrozumie i zasnie......plisssss.............
------------------------------
chyba mnie jednak nie rozumie:(spac mi sie chce...i nudzi juz mi sie.co tu robic?jest tam kto?:)bo tu mamy imprezke...zapraszam...

--------------------------
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tyle powiem.....
qrwa jest juz 3 a on dalej placze:wściekła/y:normalnie zaraz nie wyrobie....4 godziny minely juz.ja potylu goidzinach placzu bym w koncu padla a on oczy otwarte i zadowolony z siebie i co jakis czas sie usmiechnie....chyba sie ubiore zaraz i na dwor wyjde...jeszcze kilka takich nocek i nowu zaczne palic bo juz tylko to mi po glowie chodzi:zawstydzona/y:i do tego pisze juz pol nocy sama ze soba...chyba na glowe dostalam....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry