reklama

Październik 2008

Blondi, no teraz to już pewnie Rafcio padł i mama też ;-):-p

U nas też nocka nieprzespana, normalnie pierwszy raz się wydarłam na M, bo ja po wczorajszych gościach zmęczona dubeltowo i jakoś mi nerwy puściły! :wściekła/y:

reklama
Blondi wywal wszystko co Ci na wątrobie leży, bo komu to powiesz.

U nas też nocka taka sobie. Dzisiaj jedziemy na cały dzień w gości i do lekarza i wzięłam Bartka do łóżka na całą noc. Zaczęło się dobrze, bo zamiast o 23 to o 1 się obudził, a potem to już co 2 godziny :baffled: - głupi pomysł

Dobrych humorków na początek tygodnia dla Mamuś i Dzieciaczków. Przyszła zima. Święta tuż tuż!!!

ASIU wspolczuje Ja tez nie mialam lekko dla pocieszenia dodam:rofl2:
Oliwia usnela po 1 w wozku bo juz nie wiedzialam co z nia zrobic Nie plakala zabardzo tylko marudna byla a ja myslalam juz tylko o spaniu I usnela na godzine i jak ja usypialam bo oczywiscie nawet w nocy jak usypiam to mam klopot ze szybkim usypianiem K.... jak ja tego nie lubie :angry:To Mala juz wstala Ja nie wytrzymalam i wzielam ja na cyca do lozka i tak teraz spi w naszym lozku Troche udalo mi sie zdrzemnac O 5 BYL RYK I DOSTALA BUTLE BO CYCA NIE CHCIALA:no: ale na szczescie usnela szybko wiec i mnie sie udalo usnac na szczescie.Teraz scigam mleko bo juz mi kapie a nie mam sily jej budzic bo chce sobie zjesc w spokoju sniadanie zaraz :tak:

WIOLU ja tez sie czsem wydzieram na M :baffled:

ASIU nie wiem co ci powiedziec na temat C ale dokladnie jak pisze Kasia jak cos to wal do nas jak w dym :-)

Kasiu milego dnia Ja tez dzis pol nocy z mala w lozku a mialam tego nie robic ale usprawiedliwiam sie sama ze ostatnio kilka nocy spala u siebie :-)

Ja zaraz dzwonie do pediatry bo rtez sie wybieram i ma m dzis zadanie zraz bojowe bo wczoraj Oliwia nie byla kapana i przed lekarzem chce ja sama wykapac bo M w pracy

Witam i ja po weekendzie - w nocy z soboty na niedzielę Sebcio przespał bite 5 godzin - sama byłam w szoku.
Za to tej nocy obudził się po 3,5 godzinkach snu czyli 0.30 i mruczał.
Więc się obudziłam no i tak już do rana co godzinkę - cyca trochę i przystypianie.

Może w dzień pośpi troszkę to ja też się zdrzemnę - chociaż nie wiem czy mi się uda zasnąć.

Miłego dnia dziewczyny.

D....spal 3 godziny- od 4 do 7 i dalej wyje.moze on chory jest czy co bo ja juz nie moge...Agamir to widze ze Ty jeszcze lepsza nocke mialas.ja zaraz ogluchne chyba i zaczne plakac bo juz nie wytrzymam.co ja mam mu jeszcze zrobic???daje mu jesc to sobie gada jakis czas pozniej placz to dostaje pic i dalej placz i tak mijaja godziny karmien wiec znowu jesc i tak w kolko.szlag by to trafil....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Za to ja moge sie pochwalić że Hania obudziła sie tylko 2razy o 2giej i o 5tej;-)
Ale za to wczoraj było darcie pieze do 2giej w nocy i spanie jak zajac pod miedzą jak juz w koncu zasneła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry