Hejka !!
przeczytalam co naskrobalyscie, ale nie nadazam z odpisywaniem... wlasnie Szymek się najadł i leży sobie na moich kolanach :-)
Smutno mi troche, bo M w delegacje dzisiaj musial jechac, wraca w srode, a pozniej w piatek i sobote znow go nie ma... a ja na ten czas przenioslam sie do rodzicow... prawie siostra tez przyjechala, wiec nudno nie jest...ale mimo wszystko tesknie,.....zreszta..musze przyznac ze M sie swietnie zajmuje Szymusiem..
U nas też zapowiadają mróz... niestety....nie wiem kiedy uda mi się na pierwszy spacer wyjść z Małym...
Kate - kupiłaś tą chustę ?? sprawdza się?? jeżeli tak to jaką masz??
oho...znowu cyc....
przeczytalam co naskrobalyscie, ale nie nadazam z odpisywaniem... wlasnie Szymek się najadł i leży sobie na moich kolanach :-)
Smutno mi troche, bo M w delegacje dzisiaj musial jechac, wraca w srode, a pozniej w piatek i sobote znow go nie ma... a ja na ten czas przenioslam sie do rodzicow... prawie siostra tez przyjechala, wiec nudno nie jest...ale mimo wszystko tesknie,.....zreszta..musze przyznac ze M sie swietnie zajmuje Szymusiem..
Witajcie - wczoraj po południu byłam taka padnięta, że szok.
Wykąpaliśmy małego i karmiąc go już ja zasypiałam.
Za to w nocy obudziłam się mokra od zalewającego mnie mleka- szkoda, że tyle poszło w koszulę a nie w brzuszek Sebusia.
U nas dziś pogoda w miarę ładna więc na spacerek się wybiorę dziś z Sebciem.
Bo jutro to zapowiadają opady śniegu i mrozek.
U nas też zapowiadają mróz... niestety....nie wiem kiedy uda mi się na pierwszy spacer wyjść z Małym...
Kate - kupiłaś tą chustę ?? sprawdza się?? jeżeli tak to jaką masz??
oho...znowu cyc....
- szkoda, że tyle poszło w koszulę a nie w brzuszek Sebusia.
ale poniedzialek juz niedaleko 
M ma weekend wolne wiec jak nie bede dawala rade w nocy to go smialo obudze i bedzie siedzial z nami 
to juznie biegam do niego jak kiedys jak placze bo jedyne co moge zriobic to wziac na rece a nie cce przyzwyczajac.wiec ide dalej robic swoje ale tak zeby go slyszec.w szpitalu lezalam z dziewczyna z rocznym synkiem ktory musi spac z nia w lozku i ciagle jest na raczkach