reklama

Październik 2008

czarna też z chęcią pochodziłabym do solarium, ale w ciąży wyszły mi na twarzy przebarwienia i muszę najpierw z nimi powalczyc
wanilia fajnie że taka sumka się uzbierała, można coś konkretnego kupic :tak: my za becikowe kupilismy porządny aparat fot., bo stary już ledwo ciągnął

idę dziś pogadac z nauczycielami w szkole, bo na ostatniej wywiadówce nie mogliśmy byc i nawet nie wiem jak mój syn radzi sobie w gimnazjum :zawstydzona/y:
my tez niedalismy rade isc na wywiadówke:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale córa przyniosła oceny wiec ok:tak:

Kasia ja teraz jak sie skonczy ten NAN a raczej przeterminuje:baffled::baffled::baffled: tez kupie Bebiko:tak:

My z ubez jak juz wczes niej wspominałam dałam cała kase M aby sobie komp zmodernizował a za becikowe nic szczególnego nie kupujemy pojdzie na konto. A jak bede chciała cos kupic małemu itp to poprostu kupie z tej kasy:-p

My tez juz po spacerku. Laura padła, mały drzemie na raczkach a mamusia je obiadek:-p i czyta bb:-D

reklama
Czesc dziewczyny!
My po pierwszym spacerku - piękna pogoda dzisiaj.
Izunia zasnęła już jak ją do kombinezonu pakowałam i śpi w najlepsze.
Nocka jak zwykle spokojna. Aż się boje, że to tak długo być super nie może.
Albo jestem szczęśliwą mamą idealnego dziecka.
Zastanawiam się nad szczepionkami. Kurcze- u nas z kasą krucho:-(
Ale to jeszcze dwa tygodnie - może do tej pory zapłacą macierzyński...
Miłego dnia!

Witam sie i ja.
Noc o dziwo przespana. hanula dostała wiecej modyfikowanego niż cyca i juz widzę poprawe na buzi i też jej o wiele spokojniejsza.
Byłam dziś na spacerku.
Wybaczcie ze tak krótko ale nie mam weny doo pisania.

CZARNA dzieki za cynk o tych kroplach :tak:
MALENA u nas tez krucho z kasa i to bardzo :-(:-(:-(

My za becikowe chrzciny zrobimy i jeszcze takie podstawowe wydatki :rofl2:
Bylsimy z M w salonie i M ma nowy tel :tak:I teraz sie nim bawi a Oliwia spi w najlepsze po spacerku ;-)
Ja jestem zla bo z konta M zniklo gdziec jakies 50/60 zla a napewno tego nie wydalismy Zazadalam ze M ma mi wydrug z banku przyniesc bo on sie zarzeka ze tego nie wzial ale albo bank albo on I jestem cholernie zla bo kasy nie mamy a te 50 zl to juz zawsze cos .Ale jakos troche wierze M ze tego nie wzial bo nigdy tak nie zrobil

A u nas noc straszna :-( poza problemami z zasnieciem wczoraj wieczorem, w nocy był płacz. Po kapieli o 19, do 21 trwało usypinie, a pózniej co 5 min pobudka. O 22 przerwa na cyca, no i zasnał. Ale co to za sen... Stękał, jęczał, charczał wił się. A ja oczywiście zero spania. po 12 obudził się z krzkiem. brzuszek bolał. i Tak do 2 co skurcz to pisk, a w przerwie próba spania. a ja go obracałam na każdy bok, na plecki, na brzuszek, za każdym razem troszkę poprykał, ale nie dawało to ukojenia, nawet kończenie prykania kupą. A cycem pluł. W końcu zasnął, ale sen jak wcześniej. i za 2 godz od nowa... i tak do 12 dziś. Na szczęście w mędzyczasie pogodził się z cysiem i trochę zjadł. A teraz odsypiamy nockę i ptzedpołudnie.
A te rewelacje to ma chyba po szczepionce na rotawirusy. Przynajmniej takie wyczytałam w ulotce działaia nieporządane u 1 na 10 dzieci. i Maciek chyba tym jednym jest.
Mam tylko nadzieje, z\e to juz koniec...

Czarna dzieki:)wlasnie je kupilam:tak:i ktos jeszcze zaraz po mnie-ciekawe czy od nas;-)?
Dorotko z bankiem mialam podobnie jak Wy dwa razy....tzn nale nie mialam 200 zl!!!bylam wsciekla no ale tak sobie pomyslalam ze moze mi debet odebrali i dlatego...no ale na nasteny dzien wchodze na strone banku a tu spowrotem mam pieniadze...koniec swiata.i do tej pory nie rozumiem dlaczego tak bylo a zdarzylo mi sie to 2 razy.
my po 2 godzinnym spacerku bo u mnie piekna pogoda, 5 stopni, sloneczko swiecie i do tego C spotkalam po drodze, zatrzymal sie nawet i powiedzial ze postara sie wpasc ...jasne....no ale i tak milo ze sie widzielismy:tak:
mi tez to NAN tak dziwnie pachie ale Rafalkowi to chyba nie przeszkadza:tak:wcina az mu sie uiszy trzesa i cis tam gada do siebie jeszcze:-Dja juz zmieniac nie bede bo troche za czesto a to ze mi sie zapach nie podoba...no trudno;-)a myslalam ze one wszystkie tak maja:sorry:

Witam się i ja - spacerek był dziś obowiązkowy bo pogoda super - słoneczko i w miarę cielusio.

Jutro jadę do babci i dziadka na imieninki - jedne zaległe a drugie andrzejkowe :-D

Wczoraj byliśmy na zakupach i większość prezentów-drobiazgów podchoinkowych mam już z głowy :-D ufff :-)
Pozostało jeszcze troszkę tych jedzeniowych - jakieś mięska do pieczenia.

Miłego popołudnia i wieczorku oraz weekendu, bo ja jakoś już nie będę miała okazji wejść na BB.

Ja na kolki uzywalam infacolu i powiem szczerze ze u mnie zadzialam.Tylko ze u mnie jest on dostepny dla dzieci od urodzenia a w Polsce chyba od miesiaca albo 2.Troche to bez sensu bo ten sam producent, te samo opakowanie ale coz...
.

Kupiłam zapobiegawczo ten Infacol, zeby mieć w domu - jest od 1 m-ca. I zaopatrzyłam się w wodę morską do noska, ale był tylko Disnemar (ciekawe, czy pomoże, bo mi się wydaaje, że jakoś Marika ma sucho w nosku).

I my dziś zaszalałyśmy i 2h na spacerku. W parku spotkałam dziewczynę z mojego bloku z wózkiem. Parę razy spotkałam ją w ciąży w sklepie z ciuchami, a urodziła miesiąc przede mną synka. Zaczepiłam ją i okazało się, że nawet rodziłyśmy w tym samym szpitalu.

I chyba będę mieć towarzystwo na spacerki. Ale miło!!!

Ostatnia edycja:
Cześć mamuśki!!

Ja już po obiadku dziś miałam kluseczki i łopatke mniam mniam;-) i jak tu schudnąc!!:-D
Malutka już lapiej z katarkiem ale nadal go ma:baffled:

Dzis mam kupe roboty bo zabilismy swinke i trzeba miesko pochowac do zamrazalki a wiadomo ile roboty z porcjowaniem itp.
Wczoraj bylam na wywiadowce i musze sie pochwalic ze moja córcia choć roztrzepana to dobrze sie uczy:tak:Pani ja chwali i mowi ze jest z niej niezla artystka:-):tak:
Wanilia z tego co wiem to budowlancy wracaja z wysp a moi znajomi pracuja po hotelach i restauracjach no i niezle zarabiaja:tak: wiec trzeba by sie tam wkrecic ale jak???
Justynka i Agniesia powiedzcie jak to jest naprawde idzie zrobic na wyspach czy juz nie warto???

Kaka ciesze sie ze malej lepiej
Czarna dzieki za cynk(choc nie na moje zyczenie:-p) ze na allegro idzie te kropelki dostac bo slyszalam o nich a nie wiedzialam ze sa dostepne na allegro a chyba sie zaopatrze bo nigdy nie wiadomo:no:
Wiecie co? ja calymi dniami mysle o robocie co tu zrobic by zylo sie lepiej CHYBA ZWARIUJE!!:szok:
Aha wczoraj bylam u kontroli bioderek i nadal szeroko pieluszkowac ale teraz dodatkowo jeszcze flanelowa bo cos nie sa idealne te bioderka lekarz stwierdzil:eek::baffled:
Moja terrorystka jest niemozliwa!!jak sie obudzi to ryk jak nie wiem nawet sekundy sama nie polezy ciagle ktos musi do niej mowic i sie smiac to wtedy jest ok:-D Dobrze ze mam mame i Wike ma kto bawic:-p

reklama
Hej dziewczyny :):-)dawnos ie nieodzywałam, ja tez dzis byłam na spacerku, bo ładna pogoda:tak::tak:malutka rośnie, taki kluseczek i do tego jest długa:szok::szok::szok:hihihi juz z M zapisalismy jej kariere sportową:-D:-D:-Dsiatkówka:-D:-D:-D
Zrobiła mi sie od kilku dni kaprysna, była taka grzeczniutka a teraz pojekuje przy jedzeniu chce złapac cyca ale puszcza, płacze i znowu łapie i sie denerwuje, niewiem o co jej chodzi:no::no::no:czy któraś z was tez tak ma????????????????
M wrocił, tak sie cieszy z malutkiej, wkółko do niej biega i ją rozbestwił:angry::angry:tak to jest, ja byłam sama wszystko sobie poukładałam z małą, a teraz jest rozpierdziel, bo M chce nadrobic czas i nic a nic mnie niesłucha co do małej:wściekła/y::wściekła/y:pozdrawiam papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry