Cześć mamuśki!!
Ja już po obiadku dziś miałam kluseczki i łopatke mniam mniam;-) i jak tu schudnąc!!

Malutka już lapiej z katarkiem ale nadal go ma
Dzis mam kupe roboty bo zabilismy swinke i trzeba miesko pochowac do zamrazalki a wiadomo ile roboty z porcjowaniem itp.
Wczoraj bylam na wywiadowce i musze sie pochwalic ze moja córcia choć roztrzepana to dobrze sie uczy

Pani ja chwali i mowi ze jest z niej niezla artystka:-)
Wanilia z tego co wiem to budowlancy wracaja z wysp a moi znajomi pracuja po hotelach i restauracjach no i niezle zarabiaja

wiec trzeba by sie tam wkrecic ale jak???
Justynka i Agniesia powiedzcie jak to jest naprawde idzie zrobic na wyspach czy juz nie warto???
Kaka ciesze sie ze malej lepiej
Czarna dzieki za cynk(choc nie na moje zyczenie

) ze na allegro idzie te kropelki dostac bo slyszalam o nich a nie wiedzialam ze sa dostepne na allegro a chyba sie zaopatrze bo nigdy nie wiadomo

Wiecie co? ja calymi dniami mysle o robocie co tu zrobic by zylo sie lepiej CHYBA ZWARIUJE!!

Aha wczoraj bylam u kontroli bioderek i nadal szeroko pieluszkowac ale teraz dodatkowo jeszcze flanelowa bo cos nie sa idealne te bioderka lekarz stwierdzil

Moja terrorystka jest niemozliwa!!jak sie obudzi to ryk jak nie wiem nawet sekundy sama nie polezy ciagle ktos musi do niej mowic i sie smiac to wtedy jest ok

Dobrze ze mam mame i Wike ma kto bawic