reklama

Październik 2008

Czarna Ty to jestes kochana:tak:
Ja nawet nie wiedzialam kiedy ona ma imieniny bo u mnie w kalendarzu nie ma a w Anglii nie obchodza, mialam sprawdzic na necie ale jakos nie bylo okazji.Teraz juz nie musze bo przeciez mam Ciebie.Dziekujemy slicznie;-)

reklama
Rafalek teraz sie bawi ze mna w plucie smoczkiem na odleglosc i juz szalu dostaje bo ja nic nie moge zrobic tylko ten smoczek mu dawac bo inaczej ryk.miala ktoras racje-a moze to na plasterek trzeba przykleic:-D

Moze urządzimy konkurs które z dzieci dalej pluje;-)

Dorotko trzymaj się.

Asiu Ty jesteś śliczna dziewczyna i znajdziesz faceta lepszego niz C.

DLa Nicolek buziaki imieninkowe;-)

Wczoraj zwariowane przedszkole u nas było. Pierniczki wyszły smaczne choć mało kształtne i lekko zwęglone od spodu ale co tam...
Narożnik jest suuuuuper. Normalnie nie moge od niego oczu oderwać.

Był u Was MIkołaj??

Witam, u nas nieza dobrze bo nie odzywamy sie z M:no:, wiem że to najgłupsze rozwiązanie ze wszystkich, ale niestety tak jest, przez to mam humor do d.....
Ale córeńka dziś super bo caluśką noc przespała 8godz, obudzila się rano zjadla , "pogadała" , zasnęła i śpi, ja już poprasowalam, posprzątałam dół i teraz jem śniadanie, M pojechał do pracy to choć nie muszę na niego patrzeć:no::no:

Dorota bardzo mi przykro z powodu Twojego M , nie wiem co Ci poradzić ale jedno wiem, musisz się trzymać dla swojego dziecka, musisz jeść żebyś mogła się nią zająć, Ona nie jest niczemu winna:no:

Agniesia i ja się przyłanczam do życzeń imieninowych dla Nicole:-):-):-)

witam my po udanej nocce zaraz wybyam na spacerek i na targ. Dostałam tego sms.

Jak Mikołaj dzisiaj nie da paki, daj mu wpierdol, wyrwij flaki. Wepchnij buta mu do dupy, niech spierdala Ci z chałupy

Moze urządzimy konkurs które z dzieci dalej pluje;-)

Dorotko trzymaj się.

Asiu Ty jesteś śliczna dziewczyna i znajdziesz faceta lepszego niz C.

DLa Nicolek buziaki imieninkowe;-)

Wczoraj zwariowane przedszkole u nas było. Pierniczki wyszły smaczne choć mało kształtne i lekko zwęglone od spodu ale co tam...
Narożnik jest suuuuuper. Normalnie nie moge od niego oczu oderwać.

Był u Was MIkołaj??
U mnie byl Mikolaj.w szoku bylam bo sie umawialismy ze nie bedzie.przyniosl sweter dla mnie i grzechotke dla Rafalka:-Dmilo:tak:

Kate28 miłego weekendu, może to dobry moment żeby zrobić coś dla siebie, chociażby się wyspać.

Oj wyspałam się - Marika spała od 24.00 do 6.00, potem do 8.30 i teraz znowu śpi. :-D Złote dziecko dziś! Czekamy na dziadka i mamy iść do nich spacerkiem na obiadek, a na noc może mama moja wpadnie, bo samej nudno. Mój M. już na miejscu u rodzinki, szczęśliwie i dość szybko dojechał autem, więc już spokojna jestem (jego pierwsza wyprawa w trasę). Wraca jutro. Powinnam trochę ogarnąć mieszkanko, poprasować i zająć się sobą, ale nic mi się nie chce... Leń mnie ogarnął totalny...

Mikołaja u nas nie było, my jakoś tego święta za specjalnie nie obchodzimy. Tylko ja kupiłam dla M. mapę Polski, żeby się po drodze nie zgubił.

Słonko wychodzi, mam nadzieję, że będzie ładny dzień. Trzymam kciuki za dziewczyny, którym ostatnio się nie układa. Zobaczycie, wszystko będzie ok!!! :-)

Witam sie po krotkiej nieobecnosci:tak:U nas maly mlyn, maly juz prawie zdrowy, tylko z zosia teraz klopoty, antybiotyki nie pomagaja i zamiast jej sie polepszac to jest gorzej. Malemu dzisiaj koncze dawac antybiotyk a mloda musi jeszcze brac.
Z tym serduszkiem to wyszlo ze jest szmer, ale lekarz powiedzial ze pewnie dlatego ze jest chora, bo dzieci z chorym sercem rozwijaja sie wolniej u niej jest wszystko w normie, na wszelki wypadek w styczniu do kontroli i jak bedzie ok to nic nie robimy a jak cos bedzie slycac to czeka nas wizyta u kardiologa. A i jeszcze moj stas ma znamie na pleckach, bylo szaro niebieskie, a teraz zrobilo sie takie krwiste i za pol roku idziemy do chirurga a narazie musze obserwowac czy nie robi sie wypukle.

Ja teraz nie moge narzekac na nocki, maly wstaje 2 razy na picie i w zasadzie prawie zawsze zasypia od razu, teraz tylko w dzien prawie wogole nie spi ale to juz da sie przezyc, w koncu tez musze wiedziec ze mam dziecko:-)

U nas mikolaj byl u dzieci;-)W nocy przyniosl prezenty i dzisiaj mam spokoj z zosia bo siedzi w pokoju i sie bawi nowymi zabawkami. Ja uwielbiam patrzec jak ona sie cieszy, te jej oczka szczesliwe....
Przyleciala rano do nas do lozka z oczami wielkimi i przejeta zaczela opowiadac ze ona chyba byla jednak grzeczna bo dostala prezenty, i zastanawiala sie ktoredy wszedl ten mikolaj skoro mieszkamy w bloku i nie mamy komina:-D

Milej soboty wam zycze dziewczynki:-)

reklama
Ale tu dzis pusto:szok::szok::szok::szok:
wszystkie mamy zajete,
Dorota a co u Ciebie dowiedzialas sie juz czegos konkretnie??

Ja mialam dzis pracowity dzien, bo Lena duzo spala ,posprzątałam, bylysmy tez na spacerze i zahaczylysmy oczywiscie o sklep z dziecinnymi ubrankami:tak:
Az M dalej nie gadam i sie mecze ale nie ustapie:no::no::no::no:
Miłego wieczoru i spokojnej i przespanej nocki..........................................

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry