reklama

Październik 2008

ULU nic nie wiem W poniedzialek bede dzwonila i sie czegos dowiem

Ja bylam z mama i Oliwia w sklepie bo lodowka pusta tylko swiatlo az szkoda ze prad zjadala :-(.W sklepie i wszedzie nic nie moglam powiedziec nawet do mamy bo kazde slowa to przynosily placz.Wogole non stop sobie poplakuje Oliwa od wczoraj jak marudzi przy zwyklym marudzeniu placze lzami a zazwyczaj jak sie wydzierala czy marudzila to nie miala mokrych oczek :-(Moze teskni za TATUSIEM :-(

Byla u mnie kolezanka Przywiozla mi wielka pake pampersow od 5 kg wiec musze jeszcze poczekac troche Juz mam 2 takie wielkie paki pampkow i to jeszcze te 2 sa od niej .Proszek dla dziecka mi kupila i pozyczyla mi 50 zl oczywiscie nie wiem kiedy jej oddam :-(

Byla tez moja przyjaciolka z mezem i kupili Oliwi taki ODCIS BOBASA aby odcisnac raczke lub nozke :-)
Jak oni byli to mala dostala takich kolek ze oni sami byli w szoku Na szczescie narazie odpukac jest lepiej Oliwie juz wykapalam teraz ona drzemie w wozku ale to jest tylko drzemka bo co chwile sie budzi ze nie ma smoczka wiec mnie sie nie oplaca klasc bo tylko bedzie mi jeszcze gorzej.Ja dopiero teraz cokolwiek zjadlam i to jeszcze zmuszona zostalam do tego :-(Jestem strasznie zmeczona i chce mi sie spac Mam nadzieje ze coreczka oszczedzi dzis mamusie

reklama
no rzeczywiscie pusto:szok:
ja dzisiaj bylam z Rafalkiem prawie 3 godz na spacerze.spotkalam sie z kolezanka i jej 5 letnia coreczka .
teraz wykapalam Rafalka i jemy sobie.a po 20 przychodzi C.tylko mam oczywiscie dola, bo prosto ode mnie on idzie po ta swoja dziewczyne i ida na piwo:-(a mi dzisiaj mama powiedzila ze jak malegowykapie to moge wyjsc, tylko nie mam z kim bo on z nia idzie, Igi nie ma,wogole nikogo dzisiaj nie ma.i nawet nie mialabym gdzie isc, bo jak...mam siedziec w tej samej knajpie i sie na nich patrzec?:-(
chyba powinnam z Dorotka zalozyc watek dla dolujacych sie...Dorotka a Ty jak sie czujesz?bo wiem ze to czytasz.

Moze urządzimy konkurs które z dzieci dalej pluje;-)

Dorotko trzymaj się.

Asiu Ty jesteś śliczna dziewczyna i znajdziesz faceta lepszego niz C.

DLa Nicolek buziaki imieninkowe;-)

Wczoraj zwariowane przedszkole u nas było. Pierniczki wyszły smaczne choć mało kształtne i lekko zwęglone od spodu ale co tam...
Narożnik jest suuuuuper. Normalnie nie moge od niego oczu oderwać.

Był u Was MIkołaj??
moj M powiedział mi ze swojego Mikołaja własnie bujam na raczkach:baffled:
POPIERAM NAROŻNIK ŚLICZNIUTKI!!!!!!!!!!!!!!!!! widziałam w realu bo Sami był swaja dziewczyne odwiedzic:-D
witam my po udanej nocce zaraz wybyam na spacerek i na targ. Dostałam tego sms.

Jak Mikołaj dzisiaj nie da paki, daj mu wpierdol, wyrwij flaki. Wepchnij buta mu do dupy, niech spierdala Ci z chałupy
zajefajny sms:tak:
Witam sie po krotkiej nieobecnosci:tak:U nas maly mlyn, maly juz prawie zdrowy, tylko z zosia teraz klopoty, antybiotyki nie pomagaja i zamiast jej sie polepszac to jest gorzej. Malemu dzisiaj koncze dawac antybiotyk a mloda musi jeszcze brac.
Z tym serduszkiem to wyszlo ze jest szmer, ale lekarz powiedzial ze pewnie dlatego ze jest chora, bo dzieci z chorym sercem rozwijaja sie wolniej u niej jest wszystko w normie, na wszelki wypadek w styczniu do kontroli i jak bedzie ok to nic nie robimy a jak cos bedzie slycac to czeka nas wizyta u kardiologa. A i jeszcze moj stas ma znamie na pleckach, bylo szaro niebieskie, a teraz zrobilo sie takie krwiste i za pol roku idziemy do chirurga a narazie musze obserwowac czy nie robi sie wypukle.

Ja teraz nie moge narzekac na nocki, maly wstaje 2 razy na picie i w zasadzie prawie zawsze zasypia od razu, teraz tylko w dzien prawie wogole nie spi ale to juz da sie przezyc, w koncu tez musze wiedziec ze mam dziecko:-)

U nas mikolaj byl u dzieci;-)W nocy przyniosl prezenty i dzisiaj mam spokoj z zosia bo siedzi w pokoju i sie bawi nowymi zabawkami. Ja uwielbiam patrzec jak ona sie cieszy, te jej oczka szczesliwe....
Przyleciala rano do nas do lozka z oczami wielkimi i przejeta zaczela opowiadac ze ona chyba byla jednak grzeczna bo dostala prezenty, i zastanawiala sie ktoredy wszedl ten mikolaj skoro mieszkamy w bloku i nie mamy komina:-D

Milej soboty wam zycze dziewczynki:-)
Zdroweczka dla dzieci. Ja tez uwielbiam patrzec jak moje szkraby sie ciesza z nowych rzeczy:tak:

Dorotka sciskam pamietaj ze jestesmy tu z toba:tak: Co do łez Oliwii to dopiero teraz dzieci zaczynaja płakac łzami:tak: wczesniej jeszcze niewytwarzały ich:tak:

Asia miłej rozmowy z C moze wkoncu jakies konkrety beda:-p

A moj mały chyba znow ma plesniawki:baffled: dzis mało co jadł i był marudny wiec zawczasu wypedzlowałam mu buzie fioletem i juz inne dziecko:-p A pozatym dzis jak wrociłam ze spacerku zostawiłam małego na klatce schodowej w wozku (mieszkam na 4p-ost) otworzyłam drzwi od chałupy i go dogladałam. I udało mi sie ogarnac chałupke przed goscmi:-p
Teraz dalej siedze sama bo M na firmowej kolacji:-(:-(:-(:-(:-(

Dziekuje wszystkim za zyczenia dla Nicole.
Czarna to moze i Twoja Nikolka dzis swietuje???Jesli tak to zycze jej duzo usmiechu na codzien, zdrowka i sloneczka kazdego dnia.
Dorotko myslami jestem z Toba, ja tam mysle ze bedzie dobrze i niedlugo wszystko wroci do normy.
Blond moze C tak bedzie sie milo rozmawialo ze juz nie pojdzie na te piwo....Milego wieczorku zycze

A moje sloneczko juz smacznie spi wiec mam czas na...sprzatanie:-(W koncu sobota:crazy:Oj wymeczyla mnie dzis niesamowicie.Milej nocki kochane i do jutra:tak:

Agniesia dziekuje w imieniu mojej Niki;-)
My tez nie wiedzielismy kiedy Nikola obchodzi imieninki i mi siostra sprawdziła w niemczech:-D ale dla pewnosci zadzwoniłam do USC i potwierdzili date 6 grudzien:tak:

Asia jak po wieczornej wizycie????

Minisia jak po chrzcinach???? czekam na fotki:-p

Wiecie co, rozmawialo sie milo, tak jakkiedys wlasciwie, i dlatego go nie rozumiem.i oczywiscie poszedl z nia i znajomymi na to piwo.pozniej jeszze pisal cos.ale nic konkretnego.widze tylko ze jak sie ze mna spotyka na zywoto jest zupelnie inaczej niz przez ten telefon.od razu mieknie.dlatego on tak nie chce sie ze mna spotykac.przychodzi na pare minut.wczoraj tez gadalismy 20 minut, na dworze, ja z piwem w lapie:)bo juz dosc mialam i mialam ochote tak sie napic zeby nie myslec co on tam z nia robi...

CZRNA najlepsze zyczenia dla NIKI
ASIU nie wiem co napisac o C :crazy:

U mnie dol dol dol Noc nieprzespana MALA nie spi ani w dzien ani w nocy od kad nie ma M :-(Ja juz mam oczy na zapalki i z braku snu i z placzu :-(Zyc mi sie nadal nie chce choc do niej staram sie normalnie funkcjonowac ale jest cholernie ciezko :crazy:Teraz mala zasnela po nieprzespanej nocy Nie no ja cos tam spalam jakies 2 godziny na cala noc :baffled:Ja napisalam teraz list do M, Zrabalam go tam rowno. M do mnie jeszcze nie dzwonil:-(Ja jutro tam do biura bede dzwonila moze sie czegos dowiem .
Z mama idziemy dzis w poszukiwaniu apteki wiec spacer bedzie Na dworze ponuro ale to tak jak moje samopoczucie

ASIU jestem za tym watkiem bo u mnie to juz chyba lepiej nigdy nie bedzie :-(:-(:-(:-(:-(:-(
Milego dnia wam zycze Choc wy miejcie mile dni :tak:

Ostatnia edycja:
Dorotka - jesteśmy z Tobą! Jak coś możemy pomóc, czegoś potrzebujesz to dawaj znać. Święta tuż, tuż i nie zostawimy Cię samej.

My dziś samotną noc miałyśmy, ale Marika oszczędziła mnie i spała od 24.00 do 7.00 i śpi nadal z przerwami na cyca. Kochane moje Słonko!!! Zastanawiam się nad spacerkiem w południe, ale nie wiem, czy nie poczekam, aż wróci M.

Dorotka - jesteśmy z Tobą! Jak coś możemy pomóc, czegoś potrzebujesz to dawaj znać. Święta tuż, tuż i nie zostawimy Cię samej.

My dziś samotną noc miałyśmy, ale Marika oszczędziła mnie i spała od 24.00 do 7.00 i śpi nadal z przerwami na cyca. Kochane moje Słonko!!! Zastanawiam się nad spacerkiem w południe, ale nie wiem, czy nie poczekam, aż wróci M.

KATE dzieki Ale czego ja moge chciec? chyba cofniecia czasu A tak ogolnie to potrzebuje kasy a z tym ciezko :baffled:
My idziemy zaraz na spacer choc pogoda ponura :-(

reklama
:-DCzarna, wszystkiego najlepszego dla Nikolki :tak:

Wybaczcie, że tak rzadko tu bywam. Ostatnim czasem Mały podchorował, był grymaśny. Dodatkowo Julka chodząca na rzęsach (:wściekła/y:). Momentami lecą iskry :-D. W tym tygodniu powinien już przyjść paszport Radka, więc za niedlugo wybierzemy się do ambasady po wizę. Mu i M. Tak bym chciała,żeby M. dostał.... Wczoraj przyszła paczka od moich rodziców na Święta. Pochowałam prezenty (już mam z głowy) do szafy:-D. Jeszcze niedawno sama szperałam po szafach, żeby znaleźć skarby choinkowe, a teraz chowam je przed swoimi dziećmi :-D Ech... :-D
Pogoda u nas do dupy, bo szaro, buro i ponuro:baffled: M. i Radek spią. Chyba do nich dołączę.. Buziam mocno :*************

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry