reklama

Październik 2008

reklama
A ja popelnie samobojstwo Na zamknietym napisalam o co chodzi :-(

i ja sie do Ciebie dolacze.razniej bedzie.nie no zartuje....ide czytac...

Nie da sie tak nawet nie zartowac jak to zycie jest tak popieprzone...zreszta ja sobie na to zasluzylam.a Dorotka nie:-(

Boże nie było mnie parę dni tutaj a co zastaję .... dziewczyny ani mi się ważcie.
Macie swoje pociechy i to dla nich trzeba żyć - przytulam cieplusio.

Witam mamuski;-)
Agniesia i Czarna spóźnione ale szczere najserdeczniejsze życzenia z okazji imienin dla Waszych pociech:tak:
Aśka hmmm daj czas C może jeszcze nie wszystko stracone:confused: ale niech on konkretnie ci powie czemu waha sie byc z Toba?? nie potrafi ci wybaczyc? boi sie ze znow go zranisz? musicie to sobie wyjasnic wtedy bedziesz wiedziala na czym stoisz.Wierze ze zaswieci dla ciebie sloneczko:tak:
Dorka dasz rade to przetrwac dla Oliwkii ale ja bym już nie dała wiecej szans osobie która Was tak krzywdzi:no::-(

No my już po chrzcinach:tak: chałupka juz ogarnieta i teraz LB:-D obiadek jest zrobiony bo kupe jedzonka zostało a balowalismy do 2 w nocy:tak: mała nam towarzyszyła do 23 ale jak walnela w kime to o 8 rano byla pobudka;-)
A oto kilka fotek kopia jest okropna!!!:wściekła/y:musze zakupic aparat ale teraz mam inne wydatki.Zdjatka z samej ceremonii beda poźniej bo sa w zwyklym aparacie a ten wywołam po 15.12 jak synus bedzie po wystepie na Jasełkach;-) Nika189.jpg

Nika196.jpg

Nika192.jpg

Boże nie było mnie parę dni tutaj a co zastaję .... dziewczyny ani mi się ważcie.
Macie swoje pociechy i to dla nich trzeba żyć - przytulam cieplusio.

MADZIU tak dla nich Tylko wmojej sytuacji ZA CO ZYC ????????

My juz po spacerku Na ulicy pusto ludzi nie ma jak to w niedziele Pogoda do plakania W DOMU WSIO MI m PRZYPOMINA I WIDZE JAK TO BYLO LEPIEJ JAK m BYLO lATWIEJ PRZY DZIECKU Ja chodze i poplakuje nad swoim losem Teraz sie zale ale czy nie mam powodow? bo moim zdaniem mam wielkie Pewnie zadna nie chcialaby sie znalesc w mojej sytuacji Kurcze dobra juz nie marudze

MINISIA ja nie wiem czy dam mu kiedys tam szanse Narazie chce sie starac o jakas zapomoge itpI znim tez chce sie zobaczyc Pogadac Wyjasnic Spojrzec mu w oczy i zobaczyc co mam mi dopowiedzenia
I pewnie dla ciebie to dziwne ale ja za nim tesknie:-(:-(:-(Wszystko mi go przypomina

Dorotko jedyną rzeczą jaką teraz możesz zrobić, to pójść do opieki społecznej.
No i ja złożyłabym papiery rozwodowe - wiem, że ciężko tak, ale ile razy dałaś szansę .... a tu tylko samo cierpienie, nerwy i rozmyślanie jak to będzie, za co żyć.

Teraz doskonale rozumiem dlaczego nie chciał pracować legalnie.

Co tu tak pusto? Nie ma Was? My nadal czekamy na M., bo stoi w korkach. Marika właśnie się obudziła i czekam, aż zacznie marudzić i wołać o cyca... O chyba już... to paaa

U nas spokojnie chcociaż Haneczka ma kaszelek i daje jej syropu. Co zaśni to się obudzi od kaszlu...na szczescie graczki nie ma.

Dorka nie łam się. Jesteśmy od wspierania się.

U mnie dzis z mala to chyba ja podmienili Spi praktycznie od 9 z przerwa polgodzinna na karmienie i przebranie ja na spacer Na spacerze spala i jak wrocilismy to spala do 16 Teraz tez chciala spac ale z mama jej nie pozwalamy bo chcemy ja zmeczyc bo moze w koncu w nocy pospi Tak bardzo bym chciala zregenerowac sily i sie wyspac troche.U mnie dalej dol dol dol ale to bedzie teraz juz zadna nowosc A z sie boje tych swiat :-(
Jest Oliwia to powinna byc radosc a jak tu sie cieszyc????

CZesc dziewczyny serdecznie witam . Przepraszam ze niebywam tutaj zbyt czesto ale po prostu nie mam czasu. Najpierw mały i bieganie po lekarzach teraz ja po lekarzch i do tego nowa praca wiec nie mam czasu a jak mam to padam i zasypiam. Widze ze wiekszosc z Was po wizytach u lekarzy ja mam usg w tym tygodniu zobaczymy co wyjdzie. Bioe tez tabletki choc dziwnie sie czuje i bje sie ze za pozno zaczełam brac ale niebawem sie okaze co w srodku. Nasz mały juz troszke zdrowszy tzn. dalej ma anemie i rehabilitacje ale juz widac ze jest ciut lepiej .
Życzonka dla Waszych pociech.
DORCIA kazda z nas ma czasem doła. Ale pamietaj jestes wyjatkowa nie kazda kobieta moze zostac mamusia. ja walczyłam o to kilka lat.

reklama
Dorotka - ściskam mocno !! !! Pamiętaj, że Oliwia wyczuwa Twój zły nastrój ... choć wiem, że nie da się inaczej .... Trzymaj się kochana i mam nadzieję, że Oliwia pozwoli Ci wyspać się w nocy ...

Kate - Szymek jak si budzi, tez jedyne co chce to cyca...

A my mieliśmy dość zajęty weekend... wczoraj spacerek 2 godzinny, później spotkanie u kolegi ze znajomymi i ich 6 tygodniowym bobasem, później wizyta koleżanki, więc ogólnie dużo się dzieje..na szczęście noc przespana ... Dzisiaj pogoda fatalna... byiśmy na sacerku, ale miło nie było....
W ogóle to Szymek urodził się z wagą 3550g, spadł do 3350, a dzisiaj, czyli po 3 tygodniach i 4 dniach ma już 4230.... strasznie dużo !! nie widać tak tego po nim, ale nie wiem czy nie za szybko przybywa ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry