Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poprostu daje cyca a jak ryczy to dostaje butle
tylko gdyby mu cyc niepasował to by i w nocy chciał butle a nocki sa tylko i wyłacznie cyckowe
A to co sciagnełam to mam zamrozone

zadko kiedy wciagnie 90 przewaznie 60 lub 30
normalnie nie da sie go przetrzymac aby zjadł wiecej

ja tez krzykne i mam pozniej wyrzuty. Albo kłade i wychodze aby policzyc do 10 i wracam.Czarna podziwiam Cie jak sobie radzisz. Ja tez czasem trace cierpliwosc i krzycze na małego a potem mam wyrzuty sumienia ze tak zrobiłam .kOCHAM GO CAŁYM SERCEM ALE CZASEM KRZYKNE CHOC POWINNAM WIEDZIEC ZE JESLI KRZYCZY TO CHCE COS POWIEDZIEC ALE CZASEM CIEZKO WYTRZYMAC
:-(o wesolutkiej tez juz pisałamCzarna jeszcze Wesolutka pisala ze tego dostapu nie ma.
Agamir moj jeszcze malenki jest ale nizly silacz z niegoi glowke potrafi dlugo trzymac.ale jeszcze mamy czas.dopiero w 3 miesiacu jakospowinny sztywno trzymac

:-)
a co gorsza oni tam na wieczór pala ale w nocy juz nie. I zakazdym razem jak jedziemy w sezonie jesienno zimowym i wracałmy to laura jest CHORA!!! Oni o tym wiedza i mówia ze beda grzac ale przychodzi co do czego to nikt w nocy nie wstaje

wiec nie bede ryzykowac!!!!