Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przebrałam ją i poczekam z godzinę. We wtorek mamy szczepienie na pneumokoki, jutro wizytę u dentysty. Mam nadzieję, że się nie rozchorowała 

Bardzo nie lubię jak jest chora, bo dla mnie to duży stres, a teraz z Bartkiem tym bardziej.
Hello Gosiu myslałam ostatnio co u wasCzarna, wszystkiego najlepszego dla Nikolki
Wybaczcie, że tak rzadko tu bywam. Ostatnim czasem Mały podchorował, był grymaśny. Dodatkowo Julka chodząca na rzęsachwściekła/y
. Momentami lecą iskry
. W tym tygodniu powinien już przyjść paszport Radka, więc za niedlugo wybierzemy się do ambasady po wizę. Mu i M. Tak bym chciała,żeby M. dostał.... Wczoraj przyszła paczka od moich rodziców na Święta. Pochowałam prezenty (już mam z głowy) do szafy
. Jeszcze niedawno sama szperałam po szafach, żeby znaleźć skarby choinkowe, a teraz chowam je przed swoimi dziećmi
Ech...
Pogoda u nas do dupy, bo szaro, buro i ponuroM. i Radek spią. Chyba do nich dołączę.. Buziam mocno :*************
faj nie ze wpadłas i dzieki za zyczonkaDzieki. A malutka wygladała zjawiskowoWitam mamuski;-)
Agniesia i Czarna spóźnione ale szczere najserdeczniejsze życzenia z okazji imienin dla Waszych pociech
Aśka hmmm daj czas C może jeszcze nie wszystko straconeale niech on konkretnie ci powie czemu waha sie byc z Toba?? nie potrafi ci wybaczyc? boi sie ze znow go zranisz? musicie to sobie wyjasnic wtedy bedziesz wiedziala na czym stoisz.Wierze ze zaswieci dla ciebie sloneczko
Dorka dasz rade to przetrwac dla Oliwkii ale ja bym już nie dała wiecej szans osobie która Was tak krzywdzi:-(
No my już po chrzcinachchałupka juz ogarnieta i teraz LB
obiadek jest zrobiony bo kupe jedzonka zostało a balowalismy do 2 w nocy
mała nam towarzyszyła do 23 ale jak walnela w kime to o 8 rano byla pobudka;-)
A oto kilka fotek kopia jest okropna!!!musze zakupic aparat ale teraz mam inne wydatki.Zdjatka z samej ceremonii beda poźniej bo sa w zwyklym aparacie a ten wywołam po 15.12 jak synus bedzie po wystepie na Jasełkach;-)Zobacz załącznik 103968
Zobacz załącznik 103969
Zobacz załącznik 103970
Ja juz tez bym chciała byc po chrzcinach
Dorotka zgadzam sie ale takie zachowanie tylko pogłebia twoj smutek i zal:-MADZIU tak dla nich Tylko wmojej sytuacji ZA CO ZYC ????????
My juz po spacerku Na ulicy pusto ludzi nie ma jak to w niedziele Pogoda do plakania W DOMU WSIO MI m PRZYPOMINA I WIDZE JAK TO BYLO LEPIEJ JAK m BYLO lATWIEJ PRZY DZIECKU Ja chodze i poplakuje nad swoim losem Teraz sie zale ale czy nie mam powodow? bo moim zdaniem mam wielkie Pewnie zadna nie chcialaby sie znalesc w mojej sytuacji Kurcze dobra juz nie marudze
MINISIA ja nie wiem czy dam mu kiedys tam szanse Narazie chce sie starac o jakas zapomoge itpI znim tez chce sie zobaczyc Pogadac Wyjasnic Spojrzec mu w oczy i zobaczyc co mam mi dopowiedzenia
I pewnie dla ciebie to dziwne ale ja za nim tesknie:--
-(Wszystko mi go przypomina

Zdroweczka dla HanusiU nas spokojnie chcociaż Haneczka ma kaszelek i daje jej syropu. Co zaśni to się obudzi od kaszlu...na szczescie graczki nie ma.
Dorka nie łam się. Jesteśmy od wspierania się.
I jak Martynka??? Ja tez najbardziej nie lubie jak dzieci choruja stres na bankWitam. U mnie dzień intensywny i mogłabym pisać, ale właśnie zajrzałam do córki i jakaś ciepła jest. Mam nadzieję, że było jej za gorąco w piżamiePrzebrałam ją i poczekam z godzinę. We wtorek mamy szczepienie na pneumokoki, jutro wizytę u dentysty. Mam nadzieję, że się nie rozchorowała
Bardzo nie lubię jak jest chora, bo dla mnie to duży stres, a teraz z Bartkiem tym bardziej.
Przepraszam, że tylko tak :-( Do jutra!

ojjj zaraz bedziemy to naprawiac i napisze do moderatora o twoj dostepDorociu mam nadzieje ze sa to dobre wiesci. Nie mam dostepu do zamknietego ale trzymam kciuki

i tak w kółko. Normalnie nie radze sobie i codziennie z utesknieniem czekam az bedzie 17 i M zajmie siw Laura:-