reklama

Październik 2008

reklama
Witam. U mnie dzień intensywny i mogłabym pisać, ale właśnie zajrzałam do córki i jakaś ciepła jest. Mam nadzieję, że było jej za gorąco w piżamie :baffled: Przebrałam ją i poczekam z godzinę. We wtorek mamy szczepienie na pneumokoki, jutro wizytę u dentysty. Mam nadzieję, że się nie rozchorowała :baffled::baffled::baffled: Bardzo nie lubię jak jest chora, bo dla mnie to duży stres, a teraz z Bartkiem tym bardziej.
Przepraszam, że tylko tak :-( Do jutra!

u mnie noc supe Poszlam spa o 20,30 bo usypialam na siedzaco a mama usypiala oliwie i miala mi ja dac do lozka jak ja uspi Ja wstaje o 23,30 a one spia razem u mamy wiec poiszlam spac dalej O 1 mama mnie obudzila abym zrobila jej mleko wiec zrobilam i przenioslam ja na spiaco do mnie i nakarmilam i odrazu spala do 4 tylko caly czas sie wiecila i stekala wiec ja sie budzilam ale i tak rewelacja O 4karmienie i przebranie i sama usnela po mleku na ezoaco o spala do 6,30Ja tez oczywiscie z jej stekami to samo co wczesniej wiec sie budzilam ALE ta noc byla najlepsza ze wzystkich Wogole ona caly dzien wczoraj spala praktycznie i byla bardzo grzeczna teraz siedzi ze mna przed kompem Dzis dzwonie sie dowiedziec cos o M i ide do MOPSU 3 majcie kciuki.
Ja wstalam z poteznym bolem glowy masakra nawet ruszac sie nie moge tak boli:baffled:

Czesc dziewczyny serdecznie witam . U nas dosc chłodno ale wychodzi słonko. Mały od 5 nie spał ale teraz zasnał na jak długo nie wiem mam nadzieje ze choc na godzinke. Czytam Was jak mam czas i widze ze macie dylemat z karmieniem ja tez miałam bo mały nie szczepionu jest alergikiem i ma anemie i zmuszałam sie zeby coc z 50 ml sciagnac ale z kazdym dniem jest coraz mniej . Mama i maz kazali mi przerwac karmienie bo ze wzgledu na jeg alergie i zbyt duzo fosoforu ja nie jem prwie nic to znaczy jem dzem z succhym chlebem, warzywa na parze, owoce i gotowane mieso indyka bo najmniej uczula . Koszmarek. Ale natura jest madrzejsza i sama pozbawia mnie mleka. Wiec mały zostaje na mleku z apteki .

:-DCzarna, wszystkiego najlepszego dla Nikolki :tak:

Wybaczcie, że tak rzadko tu bywam. Ostatnim czasem Mały podchorował, był grymaśny. Dodatkowo Julka chodząca na rzęsach (:wściekła/y:). Momentami lecą iskry :-D. W tym tygodniu powinien już przyjść paszport Radka, więc za niedlugo wybierzemy się do ambasady po wizę. Mu i M. Tak bym chciała,żeby M. dostał.... Wczoraj przyszła paczka od moich rodziców na Święta. Pochowałam prezenty (już mam z głowy) do szafy:-D. Jeszcze niedawno sama szperałam po szafach, żeby znaleźć skarby choinkowe, a teraz chowam je przed swoimi dziećmi :-D Ech... :-D
Pogoda u nas do dupy, bo szaro, buro i ponuro:baffled: M. i Radek spią. Chyba do nich dołączę.. Buziam mocno :*************
Hello Gosiu myslałam ostatnio co u was:tak: faj nie ze wpadłas i dzieki za zyczonka
Witam mamuski;-)
Agniesia i Czarna spóźnione ale szczere najserdeczniejsze życzenia z okazji imienin dla Waszych pociech:tak:
Aśka hmmm daj czas C może jeszcze nie wszystko stracone:confused: ale niech on konkretnie ci powie czemu waha sie byc z Toba?? nie potrafi ci wybaczyc? boi sie ze znow go zranisz? musicie to sobie wyjasnic wtedy bedziesz wiedziala na czym stoisz.Wierze ze zaswieci dla ciebie sloneczko:tak:
Dorka dasz rade to przetrwac dla Oliwkii ale ja bym już nie dała wiecej szans osobie która Was tak krzywdzi:no::-(

No my już po chrzcinach:tak: chałupka juz ogarnieta i teraz LB:-D obiadek jest zrobiony bo kupe jedzonka zostało a balowalismy do 2 w nocy:tak: mała nam towarzyszyła do 23 ale jak walnela w kime to o 8 rano byla pobudka;-)
A oto kilka fotek kopia jest okropna!!!:wściekła/y:musze zakupic aparat ale teraz mam inne wydatki.Zdjatka z samej ceremonii beda poźniej bo sa w zwyklym aparacie a ten wywołam po 15.12 jak synus bedzie po wystepie na Jasełkach;-)Zobacz załącznik 103968

Zobacz załącznik 103969

Zobacz załącznik 103970
Dzieki. A malutka wygladała zjawiskowo:tak: Ja juz tez bym chciała byc po chrzcinach:-p
MADZIU tak dla nich Tylko wmojej sytuacji ZA CO ZYC ????????

My juz po spacerku Na ulicy pusto ludzi nie ma jak to w niedziele Pogoda do plakania W DOMU WSIO MI m PRZYPOMINA I WIDZE JAK TO BYLO LEPIEJ JAK m BYLO lATWIEJ PRZY DZIECKU Ja chodze i poplakuje nad swoim losem Teraz sie zale ale czy nie mam powodow? bo moim zdaniem mam wielkie Pewnie zadna nie chcialaby sie znalesc w mojej sytuacji Kurcze dobra juz nie marudze

MINISIA ja nie wiem czy dam mu kiedys tam szanse Narazie chce sie starac o jakas zapomoge itpI znim tez chce sie zobaczyc Pogadac Wyjasnic Spojrzec mu w oczy i zobaczyc co mam mi dopowiedzenia
I pewnie dla ciebie to dziwne ale ja za nim tesknie:-(:-(:-(Wszystko mi go przypomina
Dorotka zgadzam sie ale takie zachowanie tylko pogłebia twoj smutek i zal:-(:-(:-(:-( musisz sie wziasc w garsc:tak:
U nas spokojnie chcociaż Haneczka ma kaszelek i daje jej syropu. Co zaśni to się obudzi od kaszlu...na szczescie graczki nie ma.

Dorka nie łam się. Jesteśmy od wspierania się.
Zdroweczka dla Hanusi
Witam. U mnie dzień intensywny i mogłabym pisać, ale właśnie zajrzałam do córki i jakaś ciepła jest. Mam nadzieję, że było jej za gorąco w piżamie :baffled: Przebrałam ją i poczekam z godzinę. We wtorek mamy szczepienie na pneumokoki, jutro wizytę u dentysty. Mam nadzieję, że się nie rozchorowała :baffled::baffled::baffled: Bardzo nie lubię jak jest chora, bo dla mnie to duży stres, a teraz z Bartkiem tym bardziej.
Przepraszam, że tylko tak :-( Do jutra!
I jak Martynka??? Ja tez najbardziej nie lubie jak dzieci choruja stres na bank:baffled:
Dorociu mam nadzieje ze sa to dobre wiesci. Nie mam dostepu do zamknietego ale trzymam kciuki
ojjj zaraz bedziemy to naprawiac i napisze do moderatora o twoj dostep:tak:

Ja jestem wykonczona. Mały jest strasznie niegrzeczny. Najchetniej chcialby abym mu sie cała poswieciła. Laura tez dokazuje jak tylko mały zasypia zaczyna swoje orgie a jak prosze ja o cisze to robi sie głosniejsza. Wtedy oczywiscie mały sie budzi i płacz:baffled: i tak w kółko. Normalnie nie radze sobie i codziennie z utesknieniem czekam az bedzie 17 i M zajmie siw Laura:-(:-(:-(:-(:-(

reklama
Jak Hania dokazuje to się śmieję, że odwiozę ją na izbę przyjąć bo napewno dziecko mi podmielnili w szpitalu...Moje dziecko jest napewno greczne jak jego rodzice;-)
M się śmieje, że odda Turkom.... i nazywa ją "Wrzaskunem".

Hania jeszcze śpi wiec wypiłam sobie kawkę. Moze uda mi sie troche posprzatać.

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry