reklama

Październik 2008

Hania prawie cąły dzien wczorajszy przespała i dlatego miałam czas;-)

I ja życzę Madziuni wszystkiego dobrego...a widzę, ze Czarnej Laurka ma 2 lata;-) Ucałuj ją ode mnie...bzzz to juz 2 lata:szok::-D

reklama
Magdziunia wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a u mnie nic ciekawego...ciagle to samo, czyli siedze , doluje sie C, karmie, nosze, wkladam smoczek i tak w kolko....wiecie co...juz mam chyba wszystkiego dosyc znowu.wszystko mnie drazni, maly ma kolki mimo ze dostaje te cudowne niemieckie kropelki, wczoraj po 2 godzinach krzyku on byl czerwony i ja tez, glowa mi juz peka od tego.musialam na dwor wyjsc i ochlonac bo myslalam ze kogos pobije.do tego wszystkiego C zostal przeniesiony w pracy ze Sczcecina do Gorzowa...juz w piatek sie przeprowadza tutaj(to moj sasiad) i bedzie tam dojezdzal...nie wiem czy sie cieszyc czy nie...bede go widziec codziennie pewnie...ale ona pewnie tez:-(i chyba stad ten dol...czyli jednak cos sie u mnie dzieje...
Patrycja to niezle sobie pobiegaliscie...a nocka rzeczywiscie niezbyt udana chyba...
Kaka widze przyplyw sil:)
Czarna zdrowka zycze...oby Sami nie zlapal.i widze ze przerzucacie sie chyba na sztuczne tez...ja jestem zadowolona ze tak zrobilam.teraz jakos latwiej jest, chociaz na poczatku smutno bylo:/

Zatem zawsze dziarskiej minki
Do zabawy mnóstwo siły, żeby każdy dzień był miły - pełen śmiechu i radości
Stu urodzinowych gości, aut, lal, klocków i pluszaków
Stu prezentów, stu buziaków
Zdrowia, szczęścia i słodyczy
klan mamusiek Tobie życzy!

Odkad daje krople bobotic po każdym jedzonku mam spokój na wieczór:tak:
Zawiesiłam Hani wczoraj swiatełka w oknie i zasnęła wpatrujac sie w nie...wiec polecam:tak:

DLA PRZEPIEKNEJ I UROCZEJ LAURUNI NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA
Z okazji urodzin życzę Ci kolorowych dni,
uśmiechu od ucha do ucha,
pięknych bajek na dobranoc,
własnego psa i kota,
codziennie nowych przygód,
butów siedmiomilowych,
gwiazdki z nieba,
prawdziwych przyjaciół i wesołej rodzinki życzy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry