A
agamir
Gość
Kate przekaz Dorocie pozdrowienia . I w razie czego daj znac co u niej i jak z mała? Pozdrawiam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kate przekaz Dorocie pozdrowienia . I w razie czego daj znac co u niej i jak z mała? Pozdrawiam.
Asia a może Ty tak za nim, bo nie ma w polu widzenia żadnego innego, który by mógł Ci się spodobać? Bo jak piszesz C chyba się jednak nie nadaje.....No wlasnie wymiekam...sama siebie juz nie rozumiem.koles sobie ze mnie chyba jaja ostatnio robi a ja dalej jak ten osiol...uparlam sie chyba.
a moralniaka to ja mam co chwile i dalej to samo.ile razy ja juz sobie obiecywalam ze dam sobie spokoj....najgorsze jest to ze ja sobie zdaje sprawe z tego ze wlasciwie ton chyba nie jest wart takiego zachodu....nie wiem czy bylby dobrym ojcem dla Rafalka.on lubi troszke iine zycie..mi sie to juz skonczylo.ja teraz nie moge codzinnie chodzic do knajpy na piwo i siedziec tam do rana i gadac o pierdolach z nudow bo wszystkie tematy obgadane....a on to lubi i moze to robic dalej wiec po co ma rezygnowac.ma nowe miesko do bzykania i jescze marudzi ze mu zle...ja juz nie rozumiem go.powinien sie niby cieszyc.albo przede mna tak gra zeby mi zle nie bylo ze on jest szczesliwy a ja nie do konca...
![]()

.

) w sumie mam cztery potrawy

az mi głupio.(ja sobie ja dałam w ramke i na tv stoi
)

cała dupka czerwona smaruję sudocremem i g..., myję przegotowaną wodą, wietrzymy zawsze przy zmianie pieluchy,
co robić?????