Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześc dziewczyny, właśnie wróciłam ze szpitala, zabiegu nie zrobili, ale ciąża jednak obumarła.:-( Trafiłam na naprawdę fajnego lekarza, zapisał mnie na zabieg na poniedziałek na 8 rano, dzisiaj nie było pełnej obsługi szpitala, a on woli mieć wszystkich lekarzy w pogotowiu. Był bardzo delikatny, wszystko mi wytłumaczył i podejrzewa, że przyczyną poronienia może być moje wysoie ciśnienie krwi i w tym kierunku mam się leczyć. A co do tyłozgięcia macicy, to jest to niemożliwe w tym momencie do określenia i on nie wie skąd tamten to wziął. On dał mi nadzieję, powiedział, że mimo to że mam 29 lat to nie znaczy że jestem za stara na ciążę, powiedział, że jestem w normalnym wieku rozrodczym. Naprawdę fajny facet.
jestem z toba .Dobrze ze teraz na fajnego
Martynka. Dziadkowie napewno szybko się przyzwyczają do nowej sytuacji. Może się trochę martwią jak sobie poradzicie. pracujecie oboje?? Macie gdzie mieszkac?
Ja tak sobie mysle w sumie, ze najchetniej to pierwsze 3-4 miesiace przynajmniej zamieszkałabym u Patryka, bo tam zawsze ktos jest, np. jego babcia, ktora mi zawsze pomoze, ale to sie jeszcze okaze co jego rodzice na to
W najgorszym wypadku cos sobie wynajmiemy, mysle ze finansowo sobie poradzimy, ale w sumie chciałabym miec na poczatku kogos do pomocy jak Patryk bedzie w pracy 
Tule Mocno :* Dobrze, ze na jakiegos normalnego, ludzkiego lekarza trafiłas chociaz. Ale mam jednak nadzieje, ze w poniedziałek rano pojdziesz, oni Cie zbadaja i okaze sie, ze jednak dzidzia zyje :-(