malutka22
"Mama Aniołka"
Witajcie dziewczyny... :-)
Ja jeszcze jestem w piżamce
i jakoś nie chce mi się przebierać a mój wyciąga mnie na spacer...
Muszę wam powiedzieć, że chyba jutro śmigam na jakieś zakupy bo już w żadne spodnie się nie mieszczę
a gdzie tu kolejne tygodnie??? ;-) A swoją drogą mam do was pytanie czy wiecie może czy w czasie ciąży można spać na brzuchu, czy to nie grozi niczym maleństwu...???
I mam do was jeszcze jedno pytanie ale to z innej beczki co oznaczają te wasze kwadraciki przy nickach? Czy ich ilość i kolor ma jakieś znaczenie?

Ja jeszcze jestem w piżamce
i jakoś nie chce mi się przebierać a mój wyciąga mnie na spacer...Muszę wam powiedzieć, że chyba jutro śmigam na jakieś zakupy bo już w żadne spodnie się nie mieszczę
a gdzie tu kolejne tygodnie??? ;-) A swoją drogą mam do was pytanie czy wiecie może czy w czasie ciąży można spać na brzuchu, czy to nie grozi niczym maleństwu...??? I mam do was jeszcze jedno pytanie ale to z innej beczki co oznaczają te wasze kwadraciki przy nickach? Czy ich ilość i kolor ma jakieś znaczenie?

. Nie sądzę, ze miło będzie dziewczynom które straciły swoje maleństwa, że uważacie wątek za pechowy :-(. Niestety życie jest brutalne i zabiera zbyt wiele niewinnych istot. Zamiast odchodzić powinnyśmy o nich zawsze pamiętać i być tu, gdy zechcą do nas zajrzeć. To moja opina. Każda z was ma wybór.