reklama

Październik 2008

PPATQA 3 mam kciuki za oczko :tak:
MAGDASF ciesze sie ze nocka spokojna i bez kupki i wymitow oby tak dalej
Dokladnie ja jestem bardziej spokojna w domu Nie ma to jak w domu Po tym wszystkim co mnie ostatnio spotkalo i czego skutki bede odczuwala jeszcze dlugo swieta w szpitalu bylyby dopelnieniem jakiegos pecha Ale na szczescie jestesmy w domu Niunia musi jeszcze wyzdrowiec i bedzie pieknie :tak:

Oliwia sie obudzila Nakarmilam ja na lezaczku :tak:Pozniej posiedziala na nim a ja ogarnelam nasza sypialnie bo w niej sajgon okropny Pozniej dalam ja na mate to sie jej bala i plakala Musze pomalutku ja do niej przyzwyczajac :tak:
DZIEKI DZIEWCZYNY JESZCZE RAZ ZA WSIO :tak:
pOLOZYLAM JA W LOZECZKU PUSCILAM KARUZELE I USNELA TERAZ DRZEMIE .

Teraz lece sciagac pokarm.W pralce piora sie nowe ciuszki dla Oliwi od was ktore dostalam Moja mama smieje sie ze teraz musimy ja 3 razy dziennie przebierac aby we wszystkim pochodzila I ze dlugo nie musze prac :tak:

Lece bo sie obudzila

reklama
Witam
Dorotko dobrze ze juz w domku jestesvie.mam nadzieje ze juz nie wrocicie do szpitala.zdrowka zycze
Magda , Partycja dla Waszych synkow rowniez duuuuzo zdrowka.
ja dalej chora, ale Rafal na szczesacie jeszcze zdrowy i mam nadzieje ze juz tak bedzie.
Wczoraj bylam u gina, wszystko ok, moge cwiczyc;-)dostalam recepty na Evre(plastry) bo nie moge tabletek.wczesniej je tez mialam i sa ok.a z tymi cwiczeniami to powiedzial ze nie ma okreslonego czasu po cc.powiedzial ze jesli nic nie boli i sie czuje dobrze to wczesniej mozna zaczac cwiczyc.
Ja wczoraj przy okazji lekarza kupilam sobie 2 pary butow KOZACZKI:-D:-D:-Dtylko w jedne sie w sklepie zmiescilam:zawstydzona/y:ale ladne nawet, oficerki, i drugie na obcasie z takimi getrami jakby do wywijania:tak:
malemu w Tesco body dokupilam i pajaca bo sa teraz przeceny mocne.za 3 pary body z dlugim 15 zl, a pajac ze sliniakiem z Cheerokee czy jakos tak 20 zl.wiec mozna szalec;-)i znalazlam w mojej pieknej wsi super sklepik z ciuchami dla dzieci i dla nas, wiec jeszcze dressik maly dostal a ja spodnie.jakos trzeba sobie humor poprawiac;-)
my po spacerku, maly spi, a ja zabieram sie myslami:-pza ubieranie choinki.ale mi sie nie chce.....
planow na dzisiaj wlasciwie zadnych nie mam, bo dopiero jutro bedziemy z mama gotowac zeby wszystko bylo swieze, a na 2 osoby to prawie gotowania nie ma wiec szybko pojdzie:tak:no i na czesc Rafalka upieke Rafaello pierwszy raz:-Dbo juz mam dosc tych sernikow, makowcow itp...w kolko to samo mamy na swieta, wiec jakas odmiana bedzie.
milego dnia!!!!

Hejka!!
Dorotka - witaj z `powrotem !! mam nadzieje ze to juz koniec szpitali !!

U nas przygotowania do swiat pelna para!! teraz Maly na cycu . Nie pozmaje go !! ostatnio spi 3 razy wiecej niz wczesniej i grzeczny jest !! w nocy tez 2 razy budfzi sie na jedzeie i dalej spi !!

Czesc dziewczyny pozdrawia swiatecznie. Ja ne mam czasu na nic wpadłam na chwilke. Mały po spacerku teraz spi. Tak bardzo ciesze sie z tych swiat.
Dorociu super ze jestes juz w domku z mała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do szczepionki to za szczepionke 5 w 1 mamy zapłącic 380 a rotawirus tez ponoc około 400 ale tego nie jestem pewna tak słyszałam od kolezanki. My jescze przed szczepionkami bo lekarz nie chce szczepic bez zgody neurlga DSCF0061.JPG

DSCF0062.JPG
A to Antos przy choince.

Kochane Mamusie!!!

Ponieważ raniutko wyjeżdżamy, a ja mam tylko sekundkę, bo milion rzeczy na raz robię to ode mnie i mojej MARIKI:

Rodzinnych, pachnących choinką Świąt, dużo ciepła i miłości...

dla każdej z Was i tak będą wyjątkowe, bo będzie na nich po raz pierwszy Wasz mały SKARB :-)
:-) :-)

Buziaki i do usłyszenia...

Kate - to prawda..dla każdej z nas te święta będą wyjątkowe :-) rónież Wesołych świąt!!

Ależ tu pusto!! wszyscy chyba mocno zajęci przygotowaniami... :-) My już pierniki mamy upieczone, makowiec z jabłkami też, sałatka prawie gotowa, karpie moczą się w cebuli, pierogi i uszka gotowe, zupa grzybowa gotowa :-) ehhh.... Szymek od niedawna grzeczny bardzo :-) aż się zastanawiałam, czy nam ktoś dziecka nie podmienił :-) dostał dzisiaj leżaczek-bujaczek i zadowolony bardzo :-) jak sie go w nim posadzi to nawet godzinę potrafi tam siedzieć :-)

Buziaki i do jutra :-) Na zdjęciowym pierwsze zyczenia :-)

DLA WAS I KAżDEJ Z OSOBNA

Już niedługo, gwiazdka z niebios spadnie
Ty, do najpiękniejszego stołu zasiądziesz zgrabnie
Lecz choć z innych miejsc na niebo patrzymy
To, w tę jedną, jedyną czystą miłość wierzymy
Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń
Przychylności ludzi i świata
Życzę Ci siły tak wielkiej i czystego ognia w sercu
Co zapali wokół Ciebie szczęście i odwagę
Niech świąteczne te życzenia
mają dla Ciebie moc spełnienia
Te całkiem błahe i te ważne
Te dostojne i nawet te ciut niepoważne :)
Niech wszystko, czego dotkniesz
Stanie się pomocne w spełnieniu marzeń
A każda, nawet najdrobniejsza czynność
Przybliża Cię do bycia najszczęśliwszą
I najbardziej uśmiechniętą gwiazdą.
Życzę Ci przyjaciół, z którymi warto być
I nadziei, bez której nie da się żyć
Może o czymś zapomniałam, czego Tobie w życiu brak
Lecz możesz być pewna, że ta spadająca gwiazdka,
to dla Ciebie dobry znak
Życzę Ci Świąt tak pięknych
jak miłość nią jest
Aby dzwoneczki cichuteńko grały w tę noc jedyną ...

Witam sie i mamy dzis WIGILIE :-)

ASIU u mnie tez bede sama z mama i Oliwia no i pies A i ciebie ty z mama i Rafalkiem i kot :-)My tez jedzenia malo robimy Tak tylko aby bylo co jesc jak w normalne 2 dni A pozatym kasy nie ma wiec nie ma co szlec.Fajnie ze porobilas sobie wczoraj zakupy :-)

My zaraz na zastrzyk lecimy
Ja bylam wczoraj u fryzjera Musialam sie odchamic.
AGAMIR dzieki za przypomnienie ze musze malutkiej zdjecie przy choince zrobic :-)

Jeszcze wpadne tutaj :-)

Macie racje dla kazdej z nas te swieta beda wyjatkoweNawet dla mnie bo bedzie na nich OLIWKA :-)

reklama
Z OKAZJI TAK SZCZEGOLNYCH SWIAT W POWIEKSZONYM GRONIE Z NASZYMI MILUSINSKIMI ZYCZE ABY TE SWIETA BYŁY CUDOWNE PIEKNE I NIEZAPOMNIANE ABY NASZE MAŁE BUZIE BYŁY ROZESMIANE A RODZICE SZCZESLIWI . NIECH NA WASZYCH TWARZACH GOSCI USMIECH.
Niech blask tych swiąT sprawi
by były najpiękniejsze na świecia a białe pyłki
lecące z nieba stworzą nastruj tych świąt
zycze wszystkim ludziom na ziemi
by te święta zbliżyły ich
bo to jedyny wyjątkowy czas
by przełamać te wszystkie pozostałe dni
niech pujda w zapomnienie
poprostu kochajmy swych bliskich
za każdy dzień
za uśmiech
za miłosc