reklama

Październik 2008

MAGDASF wiem ze nie mowicie ze specjalnie z nia poszlam :tak:Oliwia wyszla ze szpitala juz poltorej tygodnia temu i przez ten czas juz kilka razy byla na dworze raz dluzej a raz krocej ale to nie bylo jej pierwsze wyjscie I jeszcze ktos ale nie pamietam kto doradzil mi abym dawala jej pieluszke na glowke jak wychodze z nia na dwor Przynajmniej teraz przez jakis czas i tak robie Oczywiscie robie jej otwor aby miala czym oddychac :tak:Nie wiem czy to tez dobre Ale niestety dopiero sie ucze jak postepowac z takim malenstwem.
Jutro pojde sama do kosciola do kancelari bo jest otwarta od 15 a o 15 wraca mama wiec z nia zostanie a do urzedu pojde w nastepnym tygodniu :tak:

Ulu moze rzeczywiscie Karolinka zazdrosna o Lenke :tak:
CZARNA bedzie dobrze a klotnia z M sie nie przejmuj to nie znaczy ze caly rok bedziecie sie klocic hi:-D

Ja juz spica Oliwia juz wykapana i zasypia Pewnie tylko na chwile wiec i ja sie ide polozyc
Dziewczyny ja podziwiam te wasze dzieci ze spia w nocy tak dlugo mnie sie marza 4 godziny snu bez przerwy:baffled:A u was te dzieci tak dlugo spia :sorry2:

reklama
No tak...ostatni okres miałam 1 stycznia więc mamy rocznicę (a okiresu nadal brak i jakoś mi nie przykro z tego powodu).
30 stycznia robiłam teścik i wtedy kto wie czy nie wypije szmpana.
Ty Karolina to chyba jesteś jakieś moje alter ego :tak: zgadnij kiedy test robilam :-) mam nawet jego zdjecia z tego dnia:sorry2:
U mnie też jeszcze nie ma okresu, choć od świąt trochę plamię. I też wcale nie tesknię:no:

Ja karmie rzadko wiec moze dlatego :-(
Tzn u mnie od kilku dni byly plamienia ale dzis sie @ rozszalala ale zobaczymy jak dlugo ona potrwa Na szczescie nic mnie nie boli :-) jak to zawsez bywalo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry