reklama

Październik 2008

reklama
Mirabelka ja używam cerazette i nie narzekam. Nie plamię i żadnych dolegliwości nie mam. Wcinam już drugie opakowanie. A czy libido mi się obniżyło, to nie wiem, bo jakoś mnie nie ciągnie, ale ogólnie jakaś taka zmęczona jestem. Muszę zrobić sobie badania.

Aniaaa
czyli z tym złodziejem-kolekcjonerem to jakaś poważna sprawa :-D;-)

Dorotka
ja też łapałam w taki woreczek mocz Martynki, bo ona jeszcze na nocnik nie robi :zawstydzona/y: i raz dałam radę, raz nie. Trochę się trzeba nagimnastykować, ale u Was to historia jak do telewizji do "śmiechu warte"
Ja do chrztu miałąm bardzo podobne ubranko i też włożyliśmy Bartka w becik. Grzecznie spał i było mu cieplutko.

Kate w takim razie trzymam kciuki za spokojną nockę.

Dzwoniła nasza neonatolog. Zmartwiła się i kazała uważać, bo podobno tyle wirusów szaleje...:-( Właściwie powiedziała, że takiemu maluszkowi niewiele można podać. Nosek porządnie nawilżać, można użyć sprayu Euphorbium + vit C + w razie kaszlu Stodal (po 2ml). Możemy nacierać spirytusem też. Ważne nawilżanie noska i powietrza + w razie temp. powyżej 37,5st podać czopki.

Gdyby było gorzej to mamy wezwać wizytę domową lub przyjechać jutro na 19.00. Oby tylko noc miała spokojną...
fakt oblezenie straszne jest:-(:-(:-(:-( trzymam kciuki;-)

Dorotka tos ty prawdziwa fanka:-p

Kasia moja Laure tez nocnik parzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Magdasf i co był dziś ksiądz? :-) Iga zasnęła 5 minut przed kolędą i obudziła się 10 minut po wyjściu księdza, nie mógł się nadziwic jak "aniołeczek" śpi ;-) za to Sebie pojęczał za zeszyt, no fakt w podstawówce piękny kolorowy, a teraz w gimnazjum komu się chce ozdabiac kartki
dorota ja też mam kumpelkę wielką fankę Myslovitz i też na wszystkie koncerty jeździ :tak:
Kasia super że tabletki ok, mój M trochę się przeraził jak poczytał o skutkach ubocznych, twierdzi że na moich poprzednich tyle tego nie było ;-) ale na coś trzeba się zdecydowac

w Gdańsku i okolicy podobno szkarlatyna grasuje

Witam sie z rana :-)

Dzis oliwia spala 5 godzin,3 godz i 1,5 Wiec juz ma mniej wiecej podobne pobutki Choc ta pierwsza moglaby byc dluzsza hihi Teraz juz niunia szaleje a kolo 8 pewnie bedzie drzemka :-)

Ja zaraz sie ubieram i ide oddac ten mocz malej i odrazu oddam sobie krew aby sprawdzic ile mam hemoglobiny.Moja mama jest chora wiec siedzi w domu wiec zostanie z Oliwia

MILEGO DNIA :-)

Hello:-)
Tak Mirabelka byl ksiadz o...21!!!!!!!! Nie wiem czy oni zdaja sobie sprawe ze ludzie posiadaja male dzieci, ze ludzie czasem chodza wczesnie spac bo rano wczesnie wstaje sie do pracy....No nic, byl, cos pogadal i poszedl:tak:
Dzisiaj zapowiedziala sie tesciowa:baffled: Ale pitole i nic nie robie, bedzie siedziala w malym balaganie:rofl2:pewnie potem cala wies bedzie gadala jaka to ze mnie nienajlepsza pani domu...a niech gadaja:rofl2:
Ja lubie tylko pare piosenek myslowitz, kiedys bylam na ich koncercie, ale wtedy sa inne klimaty, sama atmosfera daje poweru:rofl2:;-)
Ide zaprowadzic mala na dol klatki, zaraz sasiad po nia podjedzie samocodem i do przedszkola:tak::tak:Maly spi , mam nadzieje ze jeszcze troche pospi.

Ja naprawdę mam złotą tesciókę. Zawsze mnie chwali hehehe, że sobie swietnie radzę, zawsze mówi że jest z nas dumna, aż miło:-D

A za chwilę wpada mamuśka. ojdziemy na spacerek. troche kaczychy dokarminy bo mam starego chleba w domku.

Życzę Wam kochane miłego weekendziku;-)

aaaa Hani dałam na wieczór dosć gęstego kleiku i spała 4 h;-)

MAGDA no koncert to calkiem inny klimat Dlatego tak je uwielbiam.Ja na koncercie daje z siebie 100 % i szaleje tak ze na drugi dzien ruszac sie nie mogehihi
Juz zapowiedzialam mamie ze po rocznej przerwie to chyba z gipsem wroce :-Dtaki bedzie szal Ale co musze sie wyszalec:tak:
Magda a ty z tesciowka sama jestes z dziecmi jak ona przyjdzie ?????bo sie zastanawiam jakby mi moja przyszla a my sie tez nie lubimy to o czym z nia gadac ?:-D

KAKA milego dokarmiania :tak:

Ja juz po pobraniu ale ciulato mi pobrala bo przeciela mi zyle wrrrrrrr:baffled:Terz mala ma drzemke ciekawe jak dlugo ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry