reklama

Październik 2008

Czarna zyczymy powodzenia i trzymamy kciuki.Jak juz bedzie slawna to pamietaj ze cioteczki z BB sa pierwsze po autograf:tak:
Dorotko mysle ze nie potrzebnie masz wyrzuty sumienia.Ja tez czasami zostawiam mala sama i tylko zerkam z kanapy jak sie bawi.Mi sie wydaje ze jak jest sama to dla niej lepiej, sama chwyta za zabawki itd a tak jak jest ze mna to nie chce, tylko czeka az ja jej dam w reke albo wogole nie zwraca na nie uwagi tylko patrzy na mnie i sie smieje:-D

A ja dziewczyny zalamana.Mala wciaz ma problemy ze skora, niby jest troche lepiej, ale to zadne pociesznie bo to po hydrokortyzonie...Bylam dzis sie zarejestrowac do lekarza, bo mysle ze to moze jednak skaza bialkowa i chce sprobowac mleka dla alergikow, ale u nas to mleko jest tylko na recepte.Niestety mam wizyte dopiero na pon.Ciekawe czy wogole mi dadza ta recepte.Pomyslalam ze powiem ze ja mialam w dziecinstwie skaze to moze szybciej dadza, bo podobno u nas jest ciezko.Nic jej nie pomaga, juz weliminowalam wszystkie kosmetyki, kapie ja w przegotowanej wodzie i wciaz jest to samo...No coz czekam do tego pon.

reklama
Aga dzieki

Moja wlasnie tez pije to mleczko bo i ten katar wieczny i na twarzy tez jej cos wyskoczylo Albo alergia albo skaza Po tym mleku jakby bylo ciut lepiej:tak:
Aga do poniedzialku niedaleko Mysle ze powinni dac ci recepte na to mleko U nas tez jest ono na recepte.
Mala tnie komara Ja juz ubrana Jak sie obudzi to idziemy na spacer.

Aniu zdrówka zdrówka zdrówka dla Szymusia!!!
Dorota ja muszę czasem zostawiać Bartka samego, bo nic bym nie zrobiła w domu albo przy Martynie. Jej na pewno nic nie będzie, jak się pobawi sama. Potem będziesz się modlić żeby chwilkę się sobą zajęła :-D
Czarna powodzenie dla Niki.

A z nocnikiem jednak porażka :zawstydzona/y:. Muszę przerwać, bo pralka dalej nie zrobiona, czekamy na część, która będzie pewnie w poniedziałek, a obsikanych spodni i rajstop góra :no:. Dzisiaj ją przebrałam, umówiłyśmy się, że zawoła, wszystko jasne, regułka powtórzona. Poszłam do łazienki wypłukać majtki, wracam, a tam moja córka mokra i przeszczęśliwa pokazuje kałużę na podłodze. I znowu przed spacerem, ledwo zeszła z nocnika nic nie robiąc, ja zabrałam się za szykowanie Bartka, a ona stanęła w rozkroku i patrzy jak jej po nogach leci :no:. Zdecydowanie nie kuma co jest grane. Martyna jedzie na dzień babci i dziadka na weekend i jak wróci, to znowu spróbuję. U babci i tak pewnie latałaby z pieluchą.

A my już po spacerze. Jestem wypruta. W taką pogodę jak jest ładny śnieg pcham wózek i ciągnę sanki. Zawsze to gdzieś dalej mogę się przejść niż jak Martyna z buta idzie. No i się przegoniłam po osiedlu i na górkę poszłyśmy. Myślałam, że nie wejdę po schodach. Dobre, że kilogramy lecą. Jeszcze 12 do dobrej wagi.

Wiolu czyli nasze dzieci beda pily to samo mleczko :-)
Napisz jak maly zareagowal na nowe mleko Moja je polubiala odrazu :-)

Niunia plakala na moich raczkach teraz wiec nie wiedzialam co zrobic i wlazylam ja do lozeczka Wlaczylam karuzele i teraz slucha i patrzy na karuzele i polozylam jej 3 misie tak ze one patrza na nia a ona na nie hihihih
Dziewczyny czy wy tez zostawiacie nieraz dzieciaki aby sie same bawily Np w lozeczku lub na macie Bo ja tak i nadal mam troche wyrzuty jak ona sama do siebie gada i sama sie bawi Ale juz troche mniejsze mam te wyrzuty tlumacze sobie ze chyba robie dobrze :-)
Dorotka ja przestawiam stopniowo: najpierw na butle dawałam 3 miarki Bebilonu+ 1 nutra, potem 2/2, a teraz 3 nutra i 1 bebilonu. Dopiero jak trochę przywyknie zupełnie odtawie bebilon, inaczej u nas nie pójdzie.

A ja wam nie mówiłam moja Niki została wybrana do konkursu Piosenki młodziezowej:cool2: i jutro idziemy. Ona jest bardzoooo wstydliwa i mamy pewne obawy ale zobaczymy. Nie liczymy na nic ale mamy nadzieje ze sie przełamie:tak: Moze pod moim dachem jakas piosenkarka rosnie:-D:-D:-D:-D
Czarna, może Ci nowa królowa (czyt. Doda) rośnie;-). Ponoć domeną gwiazd jest wstydliwośc i wybierają życie na scenie, żeby pokonywać swoje słabości.

A ja dziewczyny zalamana.Mala wciaz ma problemy ze skora, niby jest troche lepiej, ale to zadne pociesznie bo to po hydrokortyzonie...Bylam dzis sie zarejestrowac do lekarza, bo mysle ze to moze jednak skaza bialkowa i chce sprobowac mleka dla alergikow, ale u nas to mleko jest tylko na recepte.Niestety mam wizyte dopiero na pon.Ciekawe czy wogole mi dadza ta recepte.Pomyslalam ze powiem ze ja mialam w dziecinstwie skaze to moze szybciej dadza, bo podobno u nas jest ciezko.Nic jej nie pomaga, juz weliminowalam wszystkie kosmetyki, kapie ja w przegotowanej wodzie i wciaz jest to samo...No coz czekam do tego pon.

Agniesia myślę, że musisz zmienić mleko, a może faktycznie ktoś z PL Ci wyśle? Proponuje od razu nutramigen, przynajmniej pominiesz żmudne testowanie r/róznych sztucznych mlek, jak to było w moim przypadku. A gdzie te krosteczki? Ja walczę z tym cholerstwem już prawie 2 miesiące :wściekła/y:

Agniesia a moze ktos z PL przesle ci mleko i zobaczysz???? A sa tam sklepy ze zdrowa zywnoscia?? jak tak to sprobuj mleka sojowego bdb dla alergikow
Czarna soja jest jednym z silniejszych alergenów, nie polecam.

Dorotka ja też czasem zostawiam Szymka samego, bardzie po to, żeby umiał się sam sobą zająć.

Kasia ja czekam az sie zrobi cieplej i dopiero zaczne działac z pielucha:tak:

Wiola hmmm to mnie zaskoczyłaś bo moja sis własnie na skaze białkowa musiała podawac mleko sojowe:tak:

Agniesia albo przez net zamow????

ja dzis tez wyszłam z małym:cool2: kupiłam sobie sweterek nawet:-p teraz siedze z kompresem na łbie bo juz nie mam siły do swoich kłaków!!!!!!!!!!!!!!!

I ja dołączam. Wróciłam z poczty a tam niespodzianka - paczka a wniej nosidełko Infant. Szok! Pomyślałam, że albo pomyłka albo ktoś nam prezent zrobił... Ale w domu mnie olśniło, że brałam udział w ankiecie z "M ja mama" na wybór produktów 2008 i pierwsze 50 osób wygrywało nosidełka. sprawdziałam i byłam na liście. Haha - to moja druga po suszarce wygrana w życiu (nie licząc 10zł w zdrapkach)

Marika od wczorajszego wieczora marudna - tylko rączki. Zasnąć nie chciała, dziś tez mało śpi. Rano to mnie tak wyprowadziła z równawagi, że ją podrzuciłam M. do salonu (wrociła po imprezie, więc nie spał z nami), żeby się nie zajął...I spóźnił się przez nas do pracy. Naprawdę już nie mogłam jej płaczu wytrzymać!

Dorotka - ale jak masz dłuższy 2 tyg. jak to ta ustawa jeszcze nie podpisana? Masz 20 tyg.????????????

I nie masz co mieć wyrzutow sumienia! Ja też zostawiam marikę w łóżeczku jak chce poleżeć i sama się zająć sobą. Tez musimy mieć czas dla siebie!!!

reklama
Wanilia naszczescie dotarł juz bez innych niespodzianek:)))
Dorotka super ze sie wybawiłas
Madziu a co ty za imprezke szykujesz bo ja nie w temacie:zawstydzona/y:
Aniaa to mu sie cholerstwo przyplatało!!!! trzymamy kciuki za was

A ja wam nie mówiłam moja Niki została wybrana do konkursu Piosenki młodziezowej:cool2: i jutro idziemy. Ona jest bardzoooo wstydliwa i mamy pewne obawy ale zobaczymy. Nie liczymy na nic ale mamy nadzieje ze sie przełamie:tak: Moze pod moim dachem jakas piosenkarka rosnie:-D:-D:-D:-D

Suppperrr!!! trzymamy kciuki!!
A link do ramek juz mam w ulubionych:tak:

I ja dołączam. Wróciłam z poczty a tam niespodzianka - paczka a wniej nosidełko Infant. Szok! Pomyślałam, że albo pomyłka albo ktoś nam prezent zrobił... Ale w domu mnie olśniło, że brałam udział w ankiecie z "M ja mama" na wybór produktów 2008 i pierwsze 50 osób wygrywało nosidełka. sprawdziałam i byłam na liście. Haha - to moja druga po suszarce wygrana w życiu (nie licząc 10zł w zdrapkach)
GRATULUJE!!!! ja jeszcze nic w życiu nie wygrałam:-(

No a u mnie choroba! przeziebiłam sie na maxa i ledwo żyje!!!Gardło boli jak nie wiem!!:no:
Dzieki za podpowiedzi z lampa chyba mi allegro zostanie:blink:
A ja dzis za grosze na allegro wygrałam śliczną kurtke i bluzeczke dla małej.

Wiecie co mój M od środy idzie do pracy!!!! dostał dobra, czystą i dobrze płatną prace!!! może wreszcie sie los odmieni ale jestem szczęśliwa!!! oby tylko tak jak obiecują było:tak::tak: chociąż to duża firma i z opinii wiem że trzeba tam robic, robic i jeszcze raz robic ale idzie niezle zarobic do 3000tys miesiecznie!!!!
a jak dla nas to duzo bo dotychczas mial max 1200zl:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry