reklama

Październik 2008

reklama
***** Lampka podłogowa DUDERO - IKEA ***** (530424294) - Aukcje internetowe Allegro
A ja choruje na taka lampe ale nie wiem czy nie zlecic komus kupna i by mi przywiozl bo u mnie nie ma IKEI w poblizu:-( orientujecie sie czy nie winduja ceny? ile w sklepie ta lmpa kosztuje? kumpela kupila za 35zl jakis czas temu wiec moze jak tak stoja to lepiej komus zlecic bo po co mam ponad 50zl dawac?

Minisia ja miałam fazę na tą lampkę tujakis czas temu, ale okazało się, że potrzebuje wyższej, wtedy znalazłam za 39,99 zł.

Asia moj tez mi nie daje spokoju:cool: mata bleee bujaczek bleeee zabawki bleeee tylko gadac z nim siedziec lub nosic:sorry:w domu sajgon a ja juz człowieka nie przypominam:eek:

Jaaaaaaaaaasne. widziałam na nk.

U mnie była mamuśka i miło spędziliśmy dzionek. Jutro wpada do mnie Kierownica na wizytacje:eek:. Kurczaki nawet nie mam pomysła co postawić na stół.

Hej a jak sciagac na komore filmiki z you tube??? a taka prezentacja....ciekawe, ciekawe
tego to nie wiem:eek:
Aniu trzymam kciuki za Was
Ciril witaj, jak możesz to wpadaj, całuski dla Synka, a teściowe to osobny temat :no:

U mnie batalia nocnikowa. Na razie 4:0 dla Martyny :no::no::no:, ale się nie poddaję. Na noc założę pampka, a od rana znowu będę się z córką przkomarzać. Ale że nawet wizja czekolady nie pomaga :dry::dry::dry:. A mocz ma ok. Ulżyło mi, bo we wtorek szczepienie na pneumokoki, już raz przesunięte.
A Młody dziś daje do wiwatu :dry: - je co 2 godziny i prawie nie śpi :wściekła/y: Padam!
u mnie porazka kolejna:-(:-(:-(:-(:-( sikała dalej niz widziała

Minisia u mnie tez brak Ikei. Kaka kupywała tez chyba przez allegro:tak:

Kaka a ty nie miałas dzis szczepienia????? tzn Hanulka??? co do wystawiania to zalezy w jakim czasie przyjdzie bo jak na kawke u nas ostatnio na tapecie rozne krakersiki + twarozki smakowe:-p

Pisałam dzis ze M jechał na pogrzeb i nie dojechał bo samochod padł. Teraz wraca do domu pociagiem i najpierw dzwonił ze jest opoznienie bo pociag popsuty. A teraz pisze ze nim jedzie i ledwo jedzie co chwile staje:szok::szok::szok::szok: normalnie szok

Witajcie, u nas busy, malutka nie chce w dzień spać, chciałaby być na rączkach a zmęczona teraz drzemie jak się obudzi to będzie kąpiel i cyc. Zrobiła dziś takie 2 rzadkie kupy i się wystraszyłam już ale narazie cisza, gorączki nie ma i w sumie normalnie się zachowuje więc może nic z tego złego się nie rozwinie:no:
ja bylam wczoraj u p. doktor i dostałam receptę na wkładkę mirena i do tego 2 tabletki przeciwbólowe jedną przed a drugą po zabiegu jak by bolało, :tak:teraz tylko czekać na @ no i zakładamy:tak:

Magdziunia
wyrazy współczucia z powod śmierci dziadka
[*]
Czarna Twój M ma dziś chyba pecha:tak:
Ciril witaj, współczuję mieszkania z teściową

reklama
A ja z tym moim chlopem nie wyrobie, poslalam go do sklepu z lista zakupow, ktora zostawil w domu, kupil 700 gram jednej szynki gdzie kg leci 54 zl!!!!!!!!!Jakies hiszpanskie gowno....Normalnie udusilabym go golymi rekami!!!!!A on mi tylko ze chcial mi ulzyc:-):-):-)Na co ja mu ze mogl to zrobic inaczej, a tak od dzis bede spala z iszpanska szynka ktora to niby ma mi ulzyc:-D
Ja nie mam dwoje dzieci tylko troje:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry