J
justyneczka
Gość
super dzieki czarna, teraz tylko musze znalezc program do prezentacji
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
***** Lampka podłogowa DUDERO - IKEA ***** (530424294) - Aukcje internetowe Allegro
A ja choruje na taka lampe ale nie wiem czy nie zlecic komus kupna i by mi przywiozl bo u mnie nie ma IKEI w poblizu:-( orientujecie sie czy nie winduja ceny? ile w sklepie ta lmpa kosztuje? kumpela kupila za 35zl jakis czas temu wiec moze jak tak stoja to lepiej komus zlecic bo po co mam ponad 50zl dawac?
Asia moj tez mi nie daje spokojumata bleee bujaczek bleeee zabawki bleeee tylko gadac z nim siedziec lub nosic
w domu sajgon a ja juz człowieka nie przypominam
![]()
. Kurczaki nawet nie mam pomysła co postawić na stół.tego to nie wiemHej a jak sciagac na komore filmiki z you tube??? a taka prezentacja....ciekawe, ciekawe

u mnie porazka kolejna:-Aniu trzymam kciuki za Was
Ciril witaj, jak możesz to wpadaj, całuski dla Synka, a teściowe to osobny temat
U mnie batalia nocnikowa. Na razie 4:0 dla Martyny, ale się nie poddaję. Na noc założę pampka, a od rana znowu będę się z córką przkomarzać. Ale że nawet wizja czekolady nie pomaga
. A mocz ma ok. Ulżyło mi, bo we wtorek szczepienie na pneumokoki, już raz przesunięte.
A Młody dziś daje do wiwatu- je co 2 godziny i prawie nie śpi
Padam!

normalnie szok

teraz tylko czekać na @ no i zakładamy