reklama

Październik 2008

wiecie co, ja tak czytałam o tym co piszecie o NK i pousuwałam wszystkie fikcyjne konta jakie miałam w znajomych typu mamuśki, imie itd bo przecież ci wszyscy ludzie któzy je zakłądają mogą robić z moimi fotami co chcą.

reklama
Ja normalnie jestem wykończona. Młody daje mi dziś nieźle popalić. Ciągle tylko na ręce i na ręce. Normalnie mam dość i wyć mi się chce

Marika dziś też wyjątkowo trochę mi dokucza, zwlaszcza teraz, bo od kąpieli nie chce spać tylko raczki i rączki, a jak odkładam to płacze. Nakarmiłam ją jeszcze raz po kąpieli i odłozyłam do łóżeczka, bo juz mnie coś trafia - nie wiem, czy śpi... (jednak zajrzałam - nie śpi; nie wiem jak dziś, ale wczoraj leżałam 2h w łóżeczku zanim ją sen zmorzył). M. już wybył się bawić, a my same...

Oczywiście M. jak tylko wszedł po pracy to się zabrał za wiązanie chusty i wsadził w nią Marikę. A co ona na to? Po 2 minutach w chuście zasnęła :-) :-) :-) więc chyba zakup udany. M. się nie może doczekać, kiedy będzie ją nosi "w terenie". Zaraz ją wrzucam do pralki.

Dziś udało mi się znowu na chwilę na ciuchy wyskoczyć i kupiłam trochę ciuszków na lato :-D

A ja z tym moim chlopem nie wyrobie, poslalam go do sklepu z lista zakupow, ktora zostawil w domu, kupil 700 gram jednej szynki gdzie kg leci 54 zl!!!!!!!!!Jakies hiszpanskie gowno....Normalnie udusilabym go golymi rekami!!!!!A on mi tylko ze chcial mi ulzyc:-):-):-)Na co ja mu ze mogl to zrobic inaczej, a tak od dzis bede spala z iszpanska szynka ktora to niby ma mi ulzyc:-D
Ja nie mam dwoje dzieci tylko troje:sorry2:
:-D:-D:-DMagda normalnie toniesz w luksusie teraz:-D:-D:-Dchcial Ci pomoc..urocze..tylko po co Ci tyle szynki???:-D

Hello, ja juz dawno na nogach, pieke drugie miesko, zaraz zabieram sie za salatke, z ciastem sie nie wyrobie wiec jak jacek bedzie wracal to ma kupil po kawalku z paru rodzai (zaznaczylam ze to nie ma byc kawalek wazacy 10 kg:-D)
Maly spi, zocha lobuzuje w pokoju i znowu ja zaczniemy nazywac Pepa bo juz sie jej tam zbiera gora zabawek:tak:;-)
Mykam, jak mi sie uda to jeszcze zajrze, papa milego piateczku
aaaaa jutro napisze o tym moim chorym psychicznie wielbicielu bo kolejny raz sie odezwal:confused:

Witajcie :tak:
Wczoraj wrocilam z koncertu o 24,30 Odrazu poszlam spac Spalam od 1 do 4 bo tak spala niunia :tak:O 4 nie chciala jesc tylko sie wydzierala i nie wiedzialam co jej jest ale na szczescie o 4,30 usnela i spalysmy do 6,30 Teraz drzemala sobie ale juz wstala :cool2:

Na koncercie bylo zajebiscie.Myslovitz grali rozne piosenki i stare i nowe Koncert rtwal 2,5 godz co na nich to jest strasznie dlugo :tak:My jak zwykle bylysmy pod barierka Ale ludzie byli beznadziejni Wogole nie czulam sie jak na koncercie w klubie bo bylo straszne bydlo :eek:.
Na koncercie barierki mialam odcisniete na sobie I teraz pod piersiami mam since i dotknac sie nie moge Kilka rzy dostalam w glowie z buta jak latali mi nad glowa strasznie tego nie cierpir Ale pozatym bylo rewelacyjnie Milo bylo iich zobaczyc i uslyszec po calym roku Acha i szyja mnie boli od machania nia bo to byla jedyna czesc ciala ktora moglam poruszac

Nie poczytalam was teraz Zrobie to pozniej jak Oliwka mi pozwoli :tak:

No udalo mi sie was poczytac Troche tego wczoraj naskrobalyscie :tak:
CIRIL witaj i wspolczuje z ta tesciowa
WANILIA I KATE jak to jest wasze pierwsze dziecko to chyba was ten maciezynki dluzszy o 2 tygodnie obowiazuje Ja sie zmiescilam i mam 2 tyg dluzszy Jesli wam o to chodzilo hihihi:-D
WIOLU ja moja jak chce przestrzymac to jak ona chce spac bardzo to i tak usnie .Niewazne co bym z nia robila :tak:
MARMA i jak wczoraj dalas rade z Kacperkiem ???????
MINISIA jak sie dzis czujesz ????Jesli chpdzi o lampe to u mnie tez nie ma Ikei Ja tez uwielbiam takie lampy Wogole jestem maniakiem lamp hihihih
ASIU widze ze Rafalek regularnie daje ci w dzien popalic I jestem w szoku ze w wozku na spacerze nie chce spac Moja na spacerze grzecznie spi :tak:
KASIU powodzenia w nocnikowaniu
CZARNA ja tez mam nadzieje ze nas tutaj nie zostawiasz :tak:

Moja wlasnie zaczyna poplakiwac wiec lece do niej
Dzwonila ANIAA i Szymek ma zapalenie drog moczowych Juz sie on lepiej czuje ale czeka ich kilka dni w szpitalu :-(

A ja z tym moim chlopem nie wyrobie, poslalam go do sklepu z lista zakupow, ktora zostawil w domu, kupil 700 gram jednej szynki gdzie kg leci 54 zl!!!!!!!!!Jakies hiszpanskie gowno....Normalnie udusilabym go golymi rekami!!!!!A on mi tylko ze chcial mi ulzyc:-):-):-)Na co ja mu ze mogl to zrobic inaczej, a tak od dzis bede spala z iszpanska szynka ktora to niby ma mi ulzyc:-D
Ja nie mam dwoje dzieci tylko troje:sorry2:
Magda hehehe...ale się uśmiałam :-D:-D. A do przygotowań ładnie się przyłożyłaś, pewnie wszystko będzie pyszne...mmmm....

Justynka za Twoim przykładem też porobiłam porządek na NK i zmieniłam zdjecie główne na bez dziecka.

Dorotka to się wyszalałaś, szkoda tylko że takie chamstwo panuje na koncertach.

U nas dziś rano była pani dr. obejrzała Szymka i praktycznie wspólnie doszłyśmy do wniosku, że krostki na buzi są alergiczne, no i powoli przechodzimy na nutra, żeby mały mógł się przestawić, mnie też obejrzała i dała antybiotyk, ale oprócz kataru już prawie nic mnie nie boli.

Ania, mam nadzieję, że Szymonka szybko minie. Kurde skąd się biorą takie świństwa!?
Czarna jak wczoraj M dotarł do domu? obyło się bez kolejnych przygód? ;-)

Wiolu czyli nasze dzieci beda pily to samo mleczko :-)
Napisz jak maly zareagowal na nowe mleko Moja je polubiala odrazu :-)

Niunia plakala na moich raczkach teraz wiec nie wiedzialam co zrobic i wlazylam ja do lozeczka Wlaczylam karuzele i teraz slucha i patrzy na karuzele i polozylam jej 3 misie tak ze one patrza na nia a ona na nie hihihih
Dziewczyny czy wy tez zostawiacie nieraz dzieciaki aby sie same bawily Np w lozeczku lub na macie Bo ja tak i nadal mam troche wyrzuty jak ona sama do siebie gada i sama sie bawi Ale juz troche mniejsze mam te wyrzuty tlumacze sobie ze chyba robie dobrze :-)

reklama
Wanilia naszczescie dotarł juz bez innych niespodzianek:)))
Dorotka super ze sie wybawiłas
Madziu a co ty za imprezke szykujesz bo ja nie w temacie:zawstydzona/y:
Aniaa to mu sie cholerstwo przyplatało!!!! trzymamy kciuki za was

A ja wam nie mówiłam moja Niki została wybrana do konkursu Piosenki młodziezowej:cool2: i jutro idziemy. Ona jest bardzoooo wstydliwa i mamy pewne obawy ale zobaczymy. Nie liczymy na nic ale mamy nadzieje ze sie przełamie:tak: Moze pod moim dachem jakas piosenkarka rosnie:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry