reklama

Październik 2008

to samo widze...mleko , bujacze, mata, herbatka, raczki, mleko i tak w kolko....
u nas tak się dzieje codziennie po 16, mały nie śpi choć by pewnie chciał, ale ja staram się go przetrzymywać, żeby w nocy spał, więc jest marudny i najlepiej żeby go nosić, bo wystarczy, że na chwilę tyłek posadzę i już jest wrzask.

dziewczyny CZY UMIECIE może ZROBIC FILMIK NA YOU TUBE ? czy któras z was robiła?

Na you tube nie, ale minisia robiła taką fajną prezentację na rockyou.(a ja ściągnęłam :zawstydzona/y:;-))

(wstawiłam link, ale pokazuje się otwarta strona z muzyką , nie wiem dlaczego :sorry2:)

U nas ślinienie i wkłądanie rączek do buzi również przerabiamy, choć mi się nie wydaje, że to ząbkowanie. :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
CZARNA a mozesz mi powiedziec jak to robisz? jaki musze program miec do takiuej prezentacji?

pierwsze słysze o tym rokroy, wejde sobie oblookac co to jest
dzieki dziewczyny z góry

nie to juz inna bajka. Ja miałam kiedys taki program w office do prezentacji tam wlasnie byla mozlimosc podkładu itp. Tylko nie pamietam jaki to był offic:eek::eek::eek::eek:
ale poczytam w you tube moze cos sie da wymyslec;-)
A ja wlasnie sie zarejestrowałam do gina na jutro ale dopiero na 21:15:szok::szok::szok::szok: se pojde polatac i po tabsy. Bo chyba od nich zaczne bo szkoda mi 1000 na spirale:cool:

ahhh zauwazyłam ze pisałyscie cos o spotkaniach. Kiedys jak byłam w ciazy z Laura udzielałam sie na grudniu 2006 ale po porodzie mała tak mi dawała popalic ze zaprzestałam sie udzielac. Tam dziewczyny tez organizowały sobie spotkania (jakis osrodek z rodzinami) pozniej chciałam wrocic do nich ale niepotrafiłam sie juz wbic jakos czułam blokade. I mimo kilku prób nie udało mi sie nawiazac z nimi ponownej wiezi wirtualnej. Szkoda bo były tam fajne dziewczyny:)
Dlatego teraz jak tylko moge udzielam sie aby i was niestracic:)))
Moze i nam sie kiedys uda zorganizowac taki wyjazd:))))

Ostatnia edycja:
Justynka juz wiem:-p jak stworzysz filmik wrzuc go na yuo tuba i tam mozesz dokonac zmian. czyli dodac podkład własnie i adnotacje czyli takie chmurki z napisami:tak: Bo chyba o takie cos ci chodziło:cool2:

reklama
Aniu trzymam kciuki za Was
Ciril witaj, jak możesz to wpadaj, całuski dla Synka, a teściowe to osobny temat :no:

U mnie batalia nocnikowa. Na razie 4:0 dla Martyny :no::no::no:, ale się nie poddaję. Na noc założę pampka, a od rana znowu będę się z córką przkomarzać. Ale że nawet wizja czekolady nie pomaga :dry::dry::dry:. A mocz ma ok. Ulżyło mi, bo we wtorek szczepienie na pneumokoki, już raz przesunięte.
A Młody dziś daje do wiwatu :dry: - je co 2 godziny i prawie nie śpi :wściekła/y: Padam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry