reklama

Październik 2008

reklama
Magdziunia bardzo mi przykro:-(2 miesiace przed urodzeniem Rafalka mojemu koledze z zespolu zmarla mama i powiedzial ze zrobila miejsce dla niego...ja tez w to wierze.
Ciril witaj znowu!masz sie z ta tesciowa....nie dziwie Ci sie ze jej nie lubisz...ale miejmy nadzieje ze jak bedziecie u siebie to bedziesz miala wiecej spokoju...
Kate zazdroszcze Ci ze Marika w dzien spi...moj spi w nocy ale wolalabym zeby sie nawet budzil ze dwa razy w nocy a w dzien mi troche pospal a on nie chce za nic:-(on juz nawet na spacerze nie spi!!!i nawet takich 15 min drzemek nie robi w dzien tylko placz non stop albo takie marudzenie, nibyu placz niby stekanie cholera wie...
Ania tez mi przykro.jakiegos pecha macie...bedzie dobrze!ciekawa jestem jak karmilas jak bylas sama w szpitalu(odciagalas?)
kurcze tak mysle ze moze malemu tez zabki ida bo dlaczego tak sie drze?i slini sie strasznie i pluje:/tylko mama ogladala mu buzie(jest stomatologiem) i mowi ze raczej sie tam nic nie dzieje...to o co mu chodzi znowu...?bo na raczkach to jest super i ne placze.i chyba o to moze mu chodzic niestety:-(

kurcze tak mysle ze moze malemu tez zabki ida bo dlaczego tak sie drze?i slini sie strasznie i pluje:/

Adas też się ślini strasznbie i ciagle rączki zajada- nam położna powiedziała, że to juz ząbkowanie będzie. Że u różnych dzieci różnie się zaczyna i że np teraz po 2 tyg może przejść, a potem znowu wróci. Zaleciła żel na dziĄąsełka , ale jeszcez nie próbowaliśmy.:eek:

No i oczywiście tez najlepiej jest na rączkach, sam poleży góra 10min później trzeba szukać atrakcji.

Ostatnia edycja:
Adas też się ślini strasznbie i ciagle rączki zajada- nam położna powiedziała, że to juz ząbkowanie będzie. Że u różnych dzieci różnie się zaczyna i że np teraz po 2 tyg może przejść, a potem znowu wróci. Zaleciła żel na dziĄąsełka , ale jeszcez nie próbowaliśmy.:eek:

No i oczywiście tez najlepiej jest na rączkach, sam poleży góra 10min później trzeba szukać atrakcji.

Marika też potwornie się ślini, a raczek w buzi nie ma tylko wtedy gdy... je :-)
I to wkłada całe tak głęboko albo nawet dwie na raz!!!

to Kamilek jest lepszy, ostatnio miał w buzi mojego cyca i cycolił, i do tego jeszcze ręke zaczął wsadzać. My po szczepieniu na rota, mały grzeczny był, a teraz śpi.
ciril o miło ze wpadłaś

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry