reklama

Październik 2008

Minisia po pierwsze duzo zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!
I Gratki dla M ciesze sie razem z wami!!!! Nowy rok nowe prespektywy. Oby sie udało trzymam kciuki

Kate darowanemu koniu w zęby sie nie zagląda:-D

reklama
KATE no to gratulacje Fajnie ze wygralas Widzisz ja chce takie cos kupic :-)
Co do marudzenia Moja tez dzis wogole nie spala tzn 3 razy doslownie po 10 min Juz bylam zla ze ledwo zasnela to juz nie spi Ale poszlam z nia na krotki spacer i od tego momentu jak wrocilysmy a byla 13,45 tak do teraz jeszcze spi SZOK :-)
CZARNA no no moze nam mloda gwiazda rosnie :-)
MINSIA duzo zdrowka zycze No i super wiesci z ta praca M oby ulozylo wam sie tak jak chcecie :-)

Jak juz wspomnialam oliwia po spacerze spi juz ponad 3 godzinyCiekawe co w nocy bedzie robila hihih.ja poszlam do sklepu i w sklepie za 4 zl byla obnizka wsio za pol ceny i kupilammalej taka lampke co sie obraca i w tle sa cyferki i obrazki i to sie obraca i tak fajnie to wyglada :-)

MINISIA moja mama mnie przebijala jak mialam roczek I ja tez jakos tak chcialam Oliwi Ale teraz mama mi mowi abym tego tak wczesnie nie robila bo ja sie strasznie darlam :-(
ale teraz robi sie kolczyki inaczej niz 25 lat temu Choc i tak pewnie bedzie ja to bolalo :-(
Zas z drugiej strony jak jest malutka czyli np po roczku to nie jest tak swiadomo bolu niz jak bedzie starsza

[/size]

Wiecie co mój M od środy idzie do pracy!!!! dostał dobra, czystą i dobrze płatną prace!!! może wreszcie sie los odmieni ale jestem szczęśliwa!!! oby tylko tak jak obiecują było:tak::tak: chociąż to duża firma i z opinii wiem że trzeba tam robic, robic i jeszcze raz robic ale idzie niezle zarobic do 3000tys miesiecznie!!!!
a jak dla nas to duzo bo dotychczas mial max 1200zl:-(
Gratulacje!!! Superowo!!!
Pytanie do mamuś dziewczynek ;)) kiedy (jeśli wogóle) planujecie przebić uszka ???

Jak sama zechce mieć przekute uszka;-)

A ja Wiktorii przebiłam jak miala 6 m-cy obylo sie bez placzu i wszystko ladnie sie goilo wiec raczej z Weronika tez tak zrobie :))
Dorotka wydaje mi sie ze albo wlasnie tak okolo 6 m-cy albo pozniej przebijac uszka bo akurat w tym wieku gdzie juz cos kumalas pewnie strach plakal a jak mniejsze dziecko to nie wie o co kaman? tak mysle.
Karolina a co to strach cie oblatuje???hehe

A dlaczego strach?? Nieeeee Niech sama sobie podejmuje takie decyzje i tyle;-) Jak będzie chciała to pójdę z nia do kosmetyczki a jak nie to nie;-)

reklama
Super ta stronka z ramkami ale mam problem w mozilli i musze ją przez exploera otwierać.
Biedny Szymuś dużo dużo zdróweczka dla niego.
Mnisia super z Tą pracą .Ja kiedyś myślałam że przekuje Jaguni jak bedzie miała pół roku ale teraz wcale mi nie śpieszno jak ona tak płacze,poza tym kiedys czytałam artykuł w m jak mama bodajrze i nie chwalili tego wczesnego przebijania.

Wiecie zapomniałam wiem kiedyś napisać moja mała ma lekko zrośniete wargi sromowe i kiedyś trzeba będzie je rozciąć lekarz mówi że zarazie tak może być.
Dziewczyny wkurzam sie bo Jagusia nie miała jeszcze szczepienia bo ciągle ten katar no ale w końcu trzeba jej to zrobić a co jak jej nie przejdzie?Mamy które dzieci mają tez ciągle katar jak to było z tym szczepieniem?Bo tez jeszcze chce zdążyć z ta szczepionką rota wirusa.
Moja Jagusia tak sie pruje w nosidełku że łoo,myślałam nad chusta ale pewnie będzie to samo.
Przedostatnio jagusia w nocy spała 7 h bez przerwy:) Byłam szczęśliwa a dziś budziła sie co godzine a smoczek wypadał jej co 10 min i sie darła myślałam że wyjde z siebie i stane obok i wkoncu dziś nic nie spałam bo rano byłam na uczelni a w dzien ona tak śpi że co chwile przypomina jej sie smoczek i muszę jej zapodać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry