Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na szczęście reszta pielęgniarek jest lepsza!!

Ja tez bym chciala miec neta w szpitalu Teraz jak pojde w lutym do szpitala to sie chyba zanudze :-(
Cutivate to maść na sterydach i jak stosować to bardzo krótko, bo może powodować przebarwienia na skórze. Ja nie widziałam o tym niestety i stosowałam kilka dni, a potem powtarzałam, a jednak krostki i tak wracały.AGNIESIA Laurunia jak była maleńka to też właśnie miała na brzuszku, pojawiało się i znikało........ Teraz stosujemy maści: AQUEUS tj bezpieczna w sensie do smarowania non stop, CLOBAZA codziennie po kąpieli na aqueus'a na najgorsze miejsca lub BALNEUM (tak samo jak clobaza), oprócz tego do wanny PŁYN BALNEUM 1x w tygodniu, a gdy jest duży świąd to tak: krem CUTIVATE lub ELOSONE i tabletki CLARITINE.

Agniesia ja ci nie pomoge z PeptiMoj pije Bebilon Comfort dla mnie tez ohyda w smaku a on sie zajada
Kaka pytałam wczesniej jak z mała na szczepieniu?????? Ale ty chyba nie czytasz moich postów(zarcik)
nawet zyczenia Ci pisałam
I jak po wizycie kierownictwa![]()

Karolina ja nie mówiłam o małej tylko o Tobieże strach Cie obleciał bo nie masz przebitych;-)

Kate rzeczywiscie szczęsciara z Ciebie, moze zacznij grac w totka![]()
nawet "3" nie ma i w zdrapki się bawię 
Nerwy mi puściły kilka razy. Cieszę się po wizycie u lekarza, że ok, ale coś jej chyba jest, bo marudzi strasznie. Usnąć teraz też nie mogła, a ja się poryczałam aż... :-( :-( :-( Czasem tak ciężko być idealną, wyrozumiałą i cierpliwą MAMĄ...