reklama

Październik 2008

reklama
U nas nocne zasypianie to również koszmar.. :-(Dzień - super, ale wieczór -masakra.
Dzisiaj tak jak ostatnio, nosiłam Pyzę przez 2 godz. zanim usnęła..:dry:
Teraz budzi się co ok.20 min. z wielkim wrzaskiem, trąc piąstką o dolne dziąsła..
Może coś się już tam kluje.., choć przyznam szczerze, że drżę na myśl o ząbkowaniu.. :baffled:.

Spokojnej nocy Mamuśki ;-)

KATE no uwziely sie chyba te nasze dziewczynki na nas :-)
ANNA no to tez masz niefajnie z tym usypianiem :-(
MAGDASF to zdrowka aby cie nie rozlozylo totalnie

U nas nocka lepsza Oliwia zasnela po wielkim placzu o 22,30 obudzila sie na jedzenie o 2,45 i wypila 170 ml szok Pozniej karmienie o 6 i Pobudka o 8 wiec juz bylo ciut lepiej :-)
Teraz Oli ucina sobie drzemke ale zaraz karmienie wiec wstanie Na dzis planow brak ale chyba na spacer sie z nia wybiore na jakis nie dlugi bo wczoraj nigdzie nie bylymsy Jutro z rana do przychodni na usg A rano jest zimno wiec chyba wole aby Oli dzis wyszla bo tak to bedzie jutro szok wyjscie na mroz

Dzis maja przyjsc 3 nianie :-)

Magdasf1ja też lubię Mikiego kołysać,tylko on ostatnio nie lubi u mnie na rączkach,najbardziej odpowiadają mu ręcę tatusia,u mnie lubi się przytulić do czyczka;-)życzę dużo zdrówka,trzymaj się ciepło:-)
Właśnie dzisiaj rano mój M obudził mnie,bo już nie wyrabiał ze śmiechu...poprostu Miki znalazł sobie ostatnio zabawę cyckami,łapie cycka w rączki i odbija się od niego twarzą albo wkłada go sobie do buzi i odwraca głowę,zabawa na 102!!!Ja poprostu już w nocy leżę z wywalonymi czyczkami i karmię małego na leżąco...nie mam siły już go karmić na siedząco...wtedy chce się bawić,gadać,a ja zasypiam i boję się,że wypuszczę go z rąk,już raz tak miałam i w ostatniej chwili otworzyłam oczy...ufff
Wczoraj padłam razem z Mikim przed 22...mam nadzieję,że dziś dzionek będzie lepiej..narazie zapowiada się oki,mały okupuje matę i gryzie zabawki i gaduszy,chyba dobry humorek ma...
A zaraz zbieramy się pomału na spacerek...pewnie mrozi,ale co tam,idziemy...Miłego przedpołudnia dziewczyny:-)do zobaczonka

Witam z rana ;-).
Po moim ostatnim poście Maja się już nie budziła :-).
Śpi do tej pory, nie licząc przerwy o 6:30 na karmienie :-):rofl2:.
Jestem wniebowzięta :-D

Jedziemy dziś z P do miasta, a potem odwiedzimy szwagierkę :tak:,
Zapowiada się długi i miły dzień poza domem ;-).
dorota123456789 - Widzę, że casting na Nianię ruszył na dobre :-);-).

Do później ;-).

Właśnie jestem po smażonym serku camembert :-p i rozważam otwarcie flaszeczki :-)

A jeszcze nie jadałam. A jak robisz??

Kaka wiem ze mnie znienawidzisz....ale jak Hania jeszcze nie moze spac to mata ja potraktuj:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Raczej dziecko znienawidzi mnie za tą matę...ale staram sie jej wymieniać grzechotki...i nawet swoje korale powiesiłam;-) Moze mata kiedys bedzie karnym dywanikiem;-)

Chciałam sobie dzisiaj poleniuchować ale mi nie wyszło. Piję kawkę a Hania...wiadomo na macie;-)

Jutro rozmowa. Oskubałam brwi co by na ludzi wygladać, opiłowałam pazury co by nie drapać jak będą chcieli mi rękę podać...dzis moze rzucę farbę na głowę, trochę samoopalacza na twarz i moze lakier na paznokcie. Poza tym żadnej garosnki nie mam (tylko letnie) wiec muszę wdziać czarne spodnie i białą koszulę...
JUtro będą mnie torturować 3h. M mi powiedział że powinnam powtórzyć anglika i excela na wszelki wypadek...jasne zrobię to przez 1 dzień.

reklama
Cześć dziewczynki.

Noc - koszmar. Nuiniuś owszem zasną o 20;30 i to sam w kołysce ale pierwsza pobudka o 0;20 a potem to już co godzinę. O 6 stwierdził że się wyspał ale udało mi się go przekonać że może jeszcze się chwile zdrzemnie no i się zdrzemną do 7.Generalnie padam na pysk. Jeszcze jedna taka noc i normalnie popełnię harakiri. Butlą pluje, no chyba że soczek, ale mleka nie ruszy i jeden wielki krzyk. W dodatku przez te ząbki tak zaczoł mnie gryść że niedługo moje sudki będą wyglądały tak jak po porodzie....

Dziś wybieram się po raz pierwszy sama z maluchem na wielkie zakupy. Zobaczymy czy to przeżyję...

buziaki dla wszystkich i miłego dnia dziewczynki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry