dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wiec przyszla pani lat 54 I wiecie co byla bardziej energiczna niz 20 latka Wiecie jaka fajna Zaraz niunie nosila przytulala calowal Taka babcia niania :-)
Ona jako jedyna miala az takie fajne podejscie do niuni.Warunki jej pasuja Muwie wam chcialabym miec tyle werwy w jej wieku co ona
Kurcze nie wiem na kogo postawic i serio mam straszny dylemat :-(
Chcialam je teraz wyprobowac Myslalam aby przyszla tak 3 dni pod rzad po jakies 4 godziny zaplacilabym jej jakies 50 zl za to I tak myslalam ze sprawdze jedna starsza a druga mlodsza Ale puzniej jak ja mam jednej powiedziec ze jej nie chce ???????????????????????????????? kurcze co ja mam zrobic ?????
M poszedl do biedronki i kupil te pampki Hugies 78 szt za 36 zl ale bez prezentu
Ona jako jedyna miala az takie fajne podejscie do niuni.Warunki jej pasuja Muwie wam chcialabym miec tyle werwy w jej wieku co ona
Kurcze nie wiem na kogo postawic i serio mam straszny dylemat :-(
Chcialam je teraz wyprobowac Myslalam aby przyszla tak 3 dni pod rzad po jakies 4 godziny zaplacilabym jej jakies 50 zl za to I tak myslalam ze sprawdze jedna starsza a druga mlodsza Ale puzniej jak ja mam jednej powiedziec ze jej nie chce ???????????????????????????????? kurcze co ja mam zrobic ?????
M poszedl do biedronki i kupil te pampki Hugies 78 szt za 36 zl ale bez prezentu

Chyba musiał odreagować całą tą imprezę.A wczoraj cały dzień byliśmy u teściowej bo imieniny jej były i nie miałam jak napisać. Dzisiaj cały dzień zaganiana, zakupy, pranie, sprzątanie prasowanie-teraz chwilka relaksu bo robak śpi:-) Tylko ciekawe co on będzie w nocy robił

a 2 miesiące siedział przed kompem i mieszkania neirobił bo mu sie niechciało, widocznie było mu dobrze z tesciami. on cały dzien siedział w domu a ni mnie neiprzytulił ani niepocałował, taki zimny, niepomagał mi zabardzo tylko ściągał filmy z neta
a teraz ryczy ze sie zmneini i bedzie oki, ale mysle ze albo sie kogos kocha i sie stara od poczatku tz nietrzeba sie starac poprostu sie kocha ta osobe i to okazuje.Oh Boze szkoda mi dziecka, bo mowi ze ja mu zabrałam prawo do opieki nad dzieckiem i widzeniem jej codziennie, ze załozy mi sprawe i musze mu oddac kase która w wsadził w mieszkanie 10tys nieiwem skąd wytrzasne:-(