Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my byliśmy zgłosić, ale kazała jakaś niezbyt miła babka w kancelarii przyjść po 15 lutego i nie omieszkała spytać czy mamy ślub kościelny, to powiedziałam że wszystko jest w księgach parafialnych, niech sobie sprawdzi 

Kaka ja obtaczam okrągły serek w jajku i bułce tartej i smażę na głębszym oleju, aż zaczyna rozmiękać albo wypływać, a wczoraj jedliśmy taki gotowy z Lidla z promocji :-)
Powodzenia na rozmowie!!!
wyzwał mnie od takich i owakich, że ze łzami w oczach wychodziłam z pracy. Mieszkałam wtedy z rodzicami, ojciec chciał mu morde obić. Matka kazał mi iść z tym do szefa...a szef poprosił, żebym się przesłyszała, bo facet blisko emerytury i musiałby go wylać bo to nie pierwszy taki raz. Zmiekło mi serce. Nagordę miałam taką, że pół hali wogóle do mnie nie gadało bo jak tak mogłam, drugie pół mi kibicowało bo on dla wszystkich kobiet był wredny...Potem podkładał mi świnie. Kazał mi cos wyrzucić a potem straszył, że mnie cyt: "podpierdoli" bo tego wyrzucać mi nie wolno było...Na dzien dzisiejszy jak mnie widzi na ulicy to się kłania i mówi: dzień dobry