Witam wieczorkiem
teraz mam chwile
wiec tak w pracy robótka nie jest zła ale narobić się idzie- nigdzie nas nie posadza

tylko żeby ludzie byli w porzadku, narazie nie widze złośliwości ale co moge po pierwszy dniu sadzic tyleże nie widzialam tez jakis przychylnych osob.Patrza na nowych jak na intruza

źle sie tam czułam ale mam nadzieje ze sie zmieni i bedzie dobrze. Ogólnie jestem podłamana natłokiem obowiązków, tym że nie widze dzieci a szczególnie małej :-(no i męża będe widywała od swieta

a to mnie boli bo ja lubie z nim spedzac czas. Nic trzeba byc dorosłym i robic dla dzieci. Chce pracowac ale w dobrej atmosferze to przedewszystkim. Dzis moj tez mial ciezko w pracy bo ludzie sa wredni i podkladaja świnie jak moga

ogólnie dzionek średni. Wróciłam jakaś taka smętna, uszło zemnie powietrze nie wiem co jest:-(
Posty nadal po czesci czytam bo net nawala
Ewela dzielna jesteś widze! a na płacz nie reaguj

takich typków znam aż za dobrze. A kasa za chate nie martw sie i nic mu nie plac niech zaklada sprawe w sadzie napewno nie wygra!!!nawet idz do radcy prawnego u nas sa za darmo albo za 50 zl warto nawet poswiecic i byc pewnym
Dorka nie umiem Ci doradzic z niania bo sama bym nie wiedziala co robic chyba musisz sie przekonac by zdobyc doswiadczenia ale szkoda zeby Oliwcia cierpiala, może jest jakieś foru w którym ktoś poleca nianie z Twojego rejonu????Może w google wpisz imiona i nazwiska nian i czesto sa opinie o tych osobach podobnie jak z lekarzami
Ppatqa GRATULKI DLA SYNKA!! moja też ładnie się bawi grzechotka
U mnie ciag dalszy chorób

dopiero od poniedzialku wroca do szkoly

a u nas w szkole i przedszkolu panuje wszawica

Kaka hmm moze nastepny maluszek sie do Was szykuje

Nawet nie wiem co mi odpisałyscie na mojego posta:-(mam doła i net nie dziala sama radość

Siedze sama teraz dzieci spia maż w pracy a ja mam łzy w oczach pije piwko i wyć mi sie chce tak sie boje tego wszystkiego i moze to głupie ale tak mi samej ciezko nawet te 8 godzin co M w pracy

nie wiem normalnie deprecha jakas:-(
ja wulkan energii!!!!!dobra moze dopoludnia was poczytam bo jutro na 14 do 22 i pojutrze a potem NOCKI