reklama

Październik 2008

Kasiu ja jakoś nie mogę - nie wygodnie mi.
Ale za to w zapasie mam zawsze górę od pidżamy pod ręką :-D
Jdnak przełamie się bo obudzić się w środku nocy mokra to brrr ... i przez to zimno jest.

Dorotko napewno wszystko będzie dobrze.

Zmykam już spać.
Dobranoc.

reklama
magdziunia ja spi na i pod recznikiem a i tak dzisiaj rano zrobiłam plame na prześcieradle. Dzięki, i tak nie wierze w częste tego powtórki.
Ewela tule mocno
dorotko powodzenia na usg, jaką karte nfz. Ja wiem jak ide do lasu to wózek i 2 psy, ale do miasta och nie zabieram by ludzie z chodnika nie uciekali:)
Kasia ale mi smaka narobiłaś. Ja jak wieje mykam do lasu:), a w najggorszym razie jak leje mały jak uśnie po kilku runkach wokół domu to śpi na ganku.

Dzięki.
Ja też nie lubie spać w staniku i tak niewiem jak w dzień udaje mi się go nie zdejmować

Hej dziewczyny dawno tu niebyłam i was neiczytałam, u mnei duzo sie zmieniło, moj M sie wyprowadził bo powiedziałam mu ze niechce wziąść ślubu koscielnego zabrał obraczke, a teraz płacze ze chce sie ze mna wyprowadzic na stancje i wtedy bedzie dobry dla mnei bo tak to był zły przez moich rodziców:dry:a 2 miesiące siedział przed kompem i mieszkania neirobił bo mu sie niechciało, widocznie było mu dobrze z tesciami. on cały dzien siedział w domu a ni mnie neiprzytulił ani niepocałował, taki zimny, niepomagał mi zabardzo tylko ściągał filmy z neta:angry:a teraz ryczy ze sie zmneini i bedzie oki, ale mysle ze albo sie kogos kocha i sie stara od poczatku tz nietrzeba sie starac poprostu sie kocha ta osobe i to okazuje.Oh Boze szkoda mi dziecka, bo mowi ze ja mu zabrałam prawo do opieki nad dzieckiem i widzeniem jej codziennie, ze załozy mi sprawe i musze mu oddac kase która w wsadził w mieszkanie 10tys nieiwem skąd wytrzasne:-(
mi sie wydaje że tak jak Kaka pisze jak nie ma podziału majatkowego to Cie może cmoknąć. A tobie gratuluje takiej decyzji choć wiem że nie było łatwo i nie będzie jeszcze długoooooo
Kaka ja obtaczam okrągły serek w jajku i bułce tartej i smażę na głębszym oleju, aż zaczyna rozmiękać albo wypływać, a wczoraj jedliśmy taki gotowy z Lidla z promocji :-)
Powodzenia na rozmowie!!!

Małaulka fajny domek. Też mi się marzy, ale na razie nie osiągalne. Mam 3-4 lata aż Martyna nie pójdzie do szkoły i wtedy chciałabym, żeby każde miało swój pokój.

Mniam mniam :-p:-p:-p

Mirabelka i ja dziękuję za cynk i wyślę M jutro do biedrony

Justyna miłych chwil w rodzinnym gronie. Ładuj baterie :tak:

No nie ma co :baffled:

My z sąsiadką będziemy odhaczać w kalendarzu każde wyjście naszych M na bilard i będziemy odbijać sobie.

Ppatqa gratki dla synka!!!

Magdziunia ja od porodu śpię w staniku :sorry2:

Ewela strasznie przykro, ale może rzeczywiście lepiej teraz niż później.

A u mnie też wieje, że łeb urywa. Martyna głupieje już w domu, ja też pomału zaczynam. Prasowania góra, a mi się nie chce :baffled:
hehe chyba tez zaczne notowac:-D:-D a co do Martynki moja Laura tez juz w głowe dostaje i codziennie sie pyta czy idziemy babe robic:-(:-(:-(:-(

Dorotka napewno wybierzesz najlepszą nianie:tak:
Magdziunia i jak sie film podobał???? ja już go oglądałam którys raz . Bardzo mi się podobał
Patrycja gratki dla Kamilka:tak: zdolna bestia z niego. Moj wczoraj sie przebudził i przez przypadek sam włożył sobie smoka w pyszczek i spał dalej:rofl2::-D:-D:-D:-D

Mały własnie zasnął koło mnie. A mamusia pije pifko z pepsi .

A naszej Asi dziś coś nie widać:confused::confused::confused: ciekawe jak Rafałek:confused::confused::confused:

Minisia jak po pierwszym dniu pracy????????

Hej dziewczyny dawno tu niebyłam i was neiczytałam, u mnei duzo sie zmieniło, moj M sie wyprowadził bo powiedziałam mu ze niechce wziąść ślubu koscielnego zabrał obraczke, a teraz płacze ze chce sie ze mna wyprowadzic na stancje i wtedy bedzie dobry dla mnei bo tak to był zły przez moich rodziców:dry:a 2 miesiące siedział przed kompem i mieszkania neirobił bo mu sie niechciało, widocznie było mu dobrze z tesciami. on cały dzien siedział w domu a ni mnie neiprzytulił ani niepocałował, taki zimny, niepomagał mi zabardzo tylko ściągał filmy z neta:angry:a teraz ryczy ze sie zmneini i bedzie oki, ale mysle ze albo sie kogos kocha i sie stara od poczatku tz nietrzeba sie starac poprostu sie kocha ta osobe i to okazuje.Oh Boze szkoda mi dziecka, bo mowi ze ja mu zabrałam prawo do opieki nad dzieckiem i widzeniem jej codziennie, ze załozy mi sprawe i musze mu oddac kase która w wsadził w mieszkanie 10tys nieiwem skąd wytrzasne:-(

Ewela24współczuję,naprawdę,ale głowa do góry,masz wspaniałą córcię,a rządać to on sobie może...prawo zawsze jest po stronie matki...a myślę,że mu przejdzie,porozumiecie się i będzie dobrze,nawet fajnie jest mieć "dwa śluby"...trzymam kciuki

A mój Miki nie chce spać,specjalnie przetrzymaliśmy z kąpielą do 21,zjadł,jużzasnął smacznie i za chwilę oczy jak pingpongi,scerbaty uśmiech do mamy i gadugadu na nowo...tatuś jest teraz na polu boju i próbuje uśpić synka,idę mu wtórować,dobrej nocki życzę do juterka papa

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem
teraz mam chwile
wiec tak w pracy robótka nie jest zła ale narobić się idzie- nigdzie nas nie posadza:tak: tylko żeby ludzie byli w porzadku, narazie nie widze złośliwości ale co moge po pierwszy dniu sadzic tyleże nie widzialam tez jakis przychylnych osob.Patrza na nowych jak na intruza:baffled:źle sie tam czułam ale mam nadzieje ze sie zmieni i bedzie dobrze. Ogólnie jestem podłamana natłokiem obowiązków, tym że nie widze dzieci a szczególnie małej :-(no i męża będe widywała od swieta:no: a to mnie boli bo ja lubie z nim spedzac czas. Nic trzeba byc dorosłym i robic dla dzieci. Chce pracowac ale w dobrej atmosferze to przedewszystkim. Dzis moj tez mial ciezko w pracy bo ludzie sa wredni i podkladaja świnie jak moga:no:ogólnie dzionek średni. Wróciłam jakaś taka smętna, uszło zemnie powietrze nie wiem co jest:-(
Posty nadal po czesci czytam bo net nawala:wściekła/y:
Ewela dzielna jesteś widze! a na płacz nie reaguj:crazy: takich typków znam aż za dobrze. A kasa za chate nie martw sie i nic mu nie plac niech zaklada sprawe w sadzie napewno nie wygra!!!nawet idz do radcy prawnego u nas sa za darmo albo za 50 zl warto nawet poswiecic i byc pewnym:tak:
Dorka nie umiem Ci doradzic z niania bo sama bym nie wiedziala co robic chyba musisz sie przekonac by zdobyc doswiadczenia ale szkoda zeby Oliwcia cierpiala, może jest jakieś foru w którym ktoś poleca nianie z Twojego rejonu????Może w google wpisz imiona i nazwiska nian i czesto sa opinie o tych osobach podobnie jak z lekarzami:tak:
Ppatqa GRATULKI DLA SYNKA!! moja też ładnie się bawi grzechotka:tak:

U mnie ciag dalszy chorób:baffled:dopiero od poniedzialku wroca do szkoly:angry:a u nas w szkole i przedszkolu panuje wszawica:angry::angry:
Kaka hmm moze nastepny maluszek sie do Was szykuje:-p:-p
Nawet nie wiem co mi odpisałyscie na mojego posta:-(mam doła i net nie dziala sama radość:crazy:
Siedze sama teraz dzieci spia maż w pracy a ja mam łzy w oczach pije piwko i wyć mi sie chce tak sie boje tego wszystkiego i moze to głupie ale tak mi samej ciezko nawet te 8 godzin co M w pracy:no:nie wiem normalnie deprecha jakas:-(
ja wulkan energii!!!!!dobra moze dopoludnia was poczytam bo jutro na 14 do 22 i pojutrze a potem NOCKI:szok::szok::szok:

moli to super że też zadowolona jesteś :-) to chyba nawet tego samego dnia wychodziłyśmy, bo Iga dzień młodsza od Twojego synka a leżeliśmy 4 doby. Ze mną w pokoju była bardzo fajna dziewczyna z Pruszcza, urodziła trzeciego dzieciaczka
Antuanet super że chrzciny udane :tak:, zawsze to jakiś stres dla rodziców, nas to czeka 1 marca
ppatqa w opakowaniu jest 78 sztuk do 9 kg, a tych większych mniej ale nie wiem ile, ja na razie 3 (5-9kg) używam
dorotka ale świństwo u nas te z mini kocykiem po 32,99; niezły przegląd tych niań, będziesz mogła porad innym mamom udzielać :-) trzymam kciuki za pomyślne usg
Ewela przykro mi bardzo że jednak się nie ułożyło i chociaż nie znam człowieka to jakoś nie wierzę w deklaracje że się zmieni jak... coś tam
Kasia taki serek pycha, podpatrzyłam w Czechach bo tam do piwa sprzedawali i czasem też smażę
magdziunia ja śpię w staniku i wkładkach choć faktycznie straszna niewygoda ale mi to mleko jak trochę skapnie na materiał strasznie capi ;-)
czarna piwo z pepsi pychotka :tak:
minisia trzymaj się dzielnie, żeby tylko dzieciaczki nie chorowały to już będzie dużo lepiej :tak:
ściągnęłam sobie "Uśnij wreszcie" ale pewnie i tak skończy się na tym że mała dalej będzie zasypiała na cycu :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry