reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

Może jelitówka??

A ja ciagle szukam nowej pracy. Wolę być ubezpieczona na przyszłość. Tyle, ze ja mam mamę pod ręką.

reklama
Mi Kraków jak najbardziej pasuje. Do Katowic mam ciut bliżej, ale w Krakowie i tak jestem częściej. Tylko pytanie kiedy??

Pewnikiem tak zrobię Dorotko. CV przygotowane. Tej mamy właśnie brakuje;-)ale jakoś opędzimy myślę. Tak się człowiek lepiej we wszystkim widzi, jak napisze i dostanie przysłowiowego kopa na mobilizację. Dzięki:-) Chyba lepiej, jak Kaka pisze, być ubezpieczonym.

Dziewczyny mam coś dla Was na poprawę nastroju - mnie bardzo pomogło mimo tych problemów.

http://www.100lat.pl/PoprawNastroj/
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Justynko dużo zdrówka dla Laurki.

Co do zmiany pracy to i ja się szykuję coś znaleźć innego.
Uruchomiłam wszystkie kontakty.

Oglądam właśnie Ekspres Reporterów i jestem w szoku.

Zmykam do łóżeczka.

Ostatnia edycja:
Magdziunia tak to mi jeszcze nikt nie nasłodził:-D:-D:-D
Milusie
To trzymam kciuki i za Twoje poszukiwania.

Justyneczka, zdróweczka dla Laury! Mam nadzieję nic poważnego.

Spokojnej nocki Mamusiom i Dzieciaczkom. Uuuuaaaaa!!! (ziew)

Witam z rana.

Czarna na wstępie gratki dla Samusia, że był dzielny podczas chrztu no i pierwszy ząbek.
Fajnie.

Dorotko napiszę na zamkniętym ale później co i jak.
Ciężko mi z tym - po wczorajszym ochłonęłam trochę i przemyślałam parę spraw ... ale i tak jestem zła :wściekła/y:

Zaraz idę do gina na trzeci już zabieg wypalania kwasem tego czegoś co się zrobiło przy szwie.
Trzymajcie kciuki.
Madziu oj się biedna nacierpisz, żeby ino nie wróciło!
Hmmm..... znowu problemy z pracą?

Ja nienawidziałam swojej porzedniej wagi i kupiłan nową heheheh Niestety nowa pokazuje ciut wiecej niż stara:baffled:
Dzisiaj bez słodyczy się nie obyło. Zrobiłam sobie spacerek do mamy, a mama upiekła gofry takie pachnące i cieplutkie...no i jak tu się odchudzac:confused:
Za to był mega długi spacer ok 2h:-D

Nie będę się umartwiac z powodu słodyczy ale postaram sie je choc troche ograniczyć i może nie jesć po 20stej (bo od 18stej to dla mnie nie realne). A jak będzie romantyczna kolacja to mniej zjem w ciagu dnia - chyba brzmi dość rozsądnie??
Kaka może tak stopniowo obniżaj godzine ostatniego posiłku, ja się przestwiłam na niejedzenie kolacji i dobrze mi z tym, lepiej w nocy się śpi i nie śpi ;-):zawstydzona/y::-p

Mi wszędzie daleko:-( Ale jak wrócę to będę mieć do Krakowa odpowiednio blisko.
Kaka ale mi smaka tymi goframi zrobiłaś.... A ksiuty to ponoć lepsze są i od biegania i od aerobiku więc ... do dzieła!;-)
Evelajna uwielbiam czytac Twoje posty :-)

Anna skąd to znam, M myśli już nad nowym crosem
magdziunia dzielna byłąś
dorotka @ kiedyś się kończy
justynko a ty za co, ja zazdroszcze ci figurki jak nie wiem
kaka dobre z tą wagą, a gofrea spaliłaś na spacerku

Mikrowela jest już nowa, tamta miała już kilkanaście lat, jeszcze w ddr kupowana:). My znowu po lekarzu i dobrze ze pojechaliśmy, jednak trzeba ufać najbardziej sobie. już troche lepiej. po lekarzu pojechaliśmy po drodze do apteki, dałam recept ta zapakowała leki do siatki, ja w domu wyciągam nie ten syrop, M jechał wymienić do NS(14 km w jedną).
Maly to taki mały czaruś na poczekalni uśmiechał się i śmiał na głos do innych dzieci.
Pati uroki mieszkaniana na zadupiu :baffled:;-):-p

Dorotko, nie mam pojęcia kiedy:-( A tak mi tęskno czasami, że choćby jutro to bym wracała. Tylko mnie Tuśka mobilizuje, żeby jednak jak się powiedziało A, to i B powiedzieć, i przetrzymać tyle ile trzeba.
No i cholera nie wiem co z tą pracą robić? Zmieniać czy nie. Bo jak zmienię to przez pół roku będą mnie oceniać czy dobrze sobie radzę. Temu podołam. Ale jak mi się Tuśka rozchoruje i będę siedzieć w domu raz za razem? No i wolne co i rusz na szczepienia brać, na 7-mio miesięczny bilans, badania słuchu... Grrrr Brakuje mi tu kogoś bliskiego kto by się Tusiną zajął...

Evelajna nie przewidzisz jak będzie, a potencjalny pracodawca zatrudniając Cię powinien się z tym liczyć, ze masz małe dziecko.

Justyna zdówka dla malutkiej!

Dorotka jak samopoczucie? MOże ten ajerkoniak Ci zaszkodził ;-):-p.

Pati Szymek to też czaruś niezły uśmiecha się do wszystkich zalotnie i dziąsełka wywala do lekarek i pielęgniarek :-D

Czarna gratulacje dla zaząbkowanego :-).

Oj przepraszam, że nie wszytkim odpisuję, bo tak szybko czytałam, żę połowę zapomniałam :crazy:.
My dziś po pierwszej rehabilitacji, Szymcio był dzielny, ale i zajęcia nie były wyczerpujące. W nagrodę kupiliśmy fotel do karmienia i dziś testowaliśmy. Obiad dynia z ziemniakiem - jednak nie podszedł małemu i zwymiotował wszystko na mnie :baffled:. NIe dziwie się, ta dynia jest tfffeeeee!

aaa
Marma cieszę się, że samopoczucie już lepsze, a wieczór z chłopaczkami, hmmm.... zazdroszczę :-)
A z Kacperkiem może faktycznie idź do lekarza, moze coś zaradzi i operacja nie będzie konieczna.

Dobranoc mamusie!

dzięki, przyda się:baffled: obudziła się. głodna. zrobiłam więc rozcieńczony kisiel ale już nie ma ochoty i siedzi tu z nami. moje biedne słoneczko, takie oczka ma podkrążone.
spokojnej nocy dziewczyny

reklama
nie dałam rady dziś już poczytać wszystkiego :-( więc mam zaległości że hoho :-:)-:)-( nie wiem czzy jutro nadrobię

pomagałam M. pakować się i szykować rzecy na wyjazd, zmywa się jutro rano i do soboty SAME jesteśmy :-(

Do góry