dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
lilunia zaloj ze nie bedzie cie na koncercie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas nocka jak zwykle z kilkoma pobutkami
Rano jakas zla bylam a Oliwi spac sie chcialo ale non stop na brzuch a na nim nie usnie I nakrzyczalam na nia i wyszlam zpokoju Ta zaczela plakac a ja musialam troche poczeka i sie uspokoic NIE NADAJE SIE NA MATKE I NIE MOIWCIE ZE GLUPOTY GADAM I ZE JESTEM NAJLEPSZA MAMA DLA OLIWKI
WATPIE CZY NAJLEPSZA MAMA KRZYCZY NA POL ROCZNE DZIECKO :-(
JESTEM TAKA NA SIEBIE ZLA :-(
Potworniasty wczoraj nauczył sie otwierać szuflady i odkrył DVD................ Jade po zabezpieczenia.................
marma jaki turniej???
Witamy dwie nowe panienki. I zapraszamyWitajcie! Chciałabym się do Was przyłączyć!
Otóż jestem mamą Izki, ktróą urodziłam 2.10.2008. Poród w 37 tyg. Izka ważyła 2400gram.
Ale wszystko było w porządku, rosła jak na drożdżach i teraz dobija do 9kg!
Karmilam cały czas piersią z butelki. Odciagałam mleko gdyż małej dałam dosłownie 3 razy butelke i koniec....Nie chciałam pozbawiac jej mojego mleczka wiec odciagałam.
Ale niestety jak to przy odciaganiu pokarm zanikał. i tak w zeszłym tyg sciagalam juz tylko raz dziennie ok.50ml. i juz później 40ml i tak zakończyłam naturalne karmienie.
Mała ma skazę białkową, dosc silną, i jestescmy na Nutramigenie.
Poza tym jest bardzo pogodnym wesołym dzieckiemJesli mnie przyjmiecie do swojego grona to pokaże jakies fotki
Pozdrawiam Was
Dorotka ty jeszcze mnie w akcji nie widziałasRano jakas zla bylam a Oliwi spac sie chcialo ale non stop na brzuch a na nim nie usnie I nakrzyczalam na nia i wyszlam zpokoju Ta zaczela plakac a ja musialam troche poczeka i sie uspokoic NIE NADAJE SIE NA MATKE I NIE MOIWCIE ZE GLUPOTY GADAM I ZE JESTEM NAJLEPSZA MAMA DLA OLIWKI
WATPIE CZY NAJLEPSZA MAMA KRZYCZY NA POL ROCZNE DZIECKO :-(
JESTEM TAKA NA SIEBIE ZLA :-(

jestesmy tylko ludzmi;-)wow ona jest niesamowita. Piekne zdjecie w podpisie takie wakacyjne az sie rozmarzyłamNiezły numerek z niego!
Ja dziś puściłam Marikę w sypialni, gdzie mamy wykładzinę i tak zasuwała od łóżka do korytarza!!! A potem poszła do szafy i zaczęła wyrzucać rzeczy z najniżej półki. Bez zatrzymywania ślicznie raczkowała, chyba wygodniej jej tam, bo się nie ślizga tak jak na kołdrze lub kocu. Muszę jej puzzle piankowe znowu rozłożyć.
to super oby choróbstwo szybko przeszło;-)witam nową mamusię
lilunia posdeślij mi deszcz
dorotko a pewne ze głupoty piszesz, wyjdziemy
marma jaki turniej???
I ja się witam mielismy pobudke po 1 i potem tradycyjnie już o 5. Mały odpukać jakos nie ma katarku i kaszle mniej. Na dworze ciepło się robi więc ezme go na chwile na spacerek. Teraz mały kręci się w łóżeczku.

Zupka dla małego juz gotowa
w miare ogarniete a teraz idu pranko wstawic trza wykorzystac pogode