reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
katepewnie wyjdą zębolki,skoro już białe dziąsełka:-)
spróbuję jeszcze raz wkleić

YouTube - szaleństwa generała

dorotkomam nadzieję,że wkońcu się uda z tą nianią...trzymam kciuki:-)

Świetny filmik. Ten to dopiero ma irokeza i śliczne zębolki;-)

trzymam kciuki!!!!!!!!

nio mały sie nimi bawił jedynie to go skłoniło do turlania sie:-D:-D:-D

hmmmm moze zwykłe przeziebienie;-)

koniecznie daj znac bo ja sie tez szykuje do zrobienia jej!!!!

Ja pierd.... ale aparat. Normalnie jest niesamowity a ta jego fryzka jakby miał doczepione włoski:-D:-D:-D

Evelajna ty jestes agentka nie moge z ciebie

A my sie zdrzemnelismy wszyscy 2 h:-p:-p:-p nawet mały przespał pore obiadowa:-D:-D:-D Kurde powiesiłam pranko i co???? zaczął padać deszcz!!!!!!!!! co za pogoda znów w domku bedzie schło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Normalnie musze wam pokazac co przed 10 min mój mały zrobił. Mama zasiadł do kompa a on....
Tylko nie patrzcie na bałagan!!!!!!!!!!! i pokrzywiane żaluzje bo mały nagminnie je wygina:-D:-D:-D:-D

To Ci urwis.

A mi się nic nie chce. Po południu upatrzyłam ksiazke i zamaisat od razu ja kupic poszłam po nią teraz i juz jej nie było....Hanka marudzi i M ją zabawia;-) Mówiłam ze nic mi się nie chce;-)

A ja czekam naM jak wróci z piłeczki i lece na zakupy. Mleka brak, pamków brak, kaszki brak:-D:-D:-D:-D i cosik na jutro na obiadek;-) A ze piatek wiec beda pyrki z jajeczkiem i kapucha:-p:-p:-p uwielbiam prostote:cool2:

moli super filmik, a jaki on żywy
dorotka to zaczynasz sezon na leczo:-) Zdrówka dla Oliwci
kate bodziaki w biedronie, ja już kupiłam, a co sie działo na buzi bo ostatnio ty mam tyły
mama maksa zdrówka i u mnie frida beee
czarna zapiekanka zadna rewelacja wg mnie, a wg M super, ja tam wole z bolonese zapiekanke. A Mały naprawde agend robi ci przemeblowanie. Tylko na mnie nie krzyczeć ja wsadziłam malego też na chwile do chodzika zeby w łazience się ogarnać, a ten wywalił grzejnik, dobrał sie do papieru toaletowego i potem do szuflady- jejku nawet nie da mi z kibla skorzystać

Kamiś kaszle dalej, ale jest to taki kaszel napadowy. My po małych zakupkach- oczywiscie mlody odkupiony, bodziaki w biedronie i pepco- choć w 80 nie mają wybory zbytniego, kupiłam komplet na lato, ale jutro idzie do zwrotu- niby 80 a jakaś za mała, komplecik w szachownicy. Mały spi po mleczku i niech pospi jak najdłuzej bo bidulek prawie dzisiaj nie spał.

Moli super filmik a mały tak bardzo do Ciebie podobny jest.

Czarna hihihi małe przemeblowanko - stylista wnętrz rośnie ;-):-D

Pati zdróweczka dla małego.

A my po wizycie - wsio oki ... uff.
Mam chęć na coś słodkiego a t w chałupie nic ... chyba palec w cukierniczce zamocze :-p;-)

a ja mm doła czekam na @ jej nie wiedać.........znów to samo juz sama na siebie wsciekla jestem a co do gina nie pojde to nie pojde mam za swoje teraz :-:)wściekła/y:

Hejka dziołchy
Oj jak mi cięzko. Jak ja nie nawidze kataru wrr Mój maksio sie męczy ja sie męcze i padam już na pysk. Dopiero co usnął to mam chwilke. Katar mu leci jak z kranu i frida jest bee. Choć ciesze sie że nic oprócz tego jak narazie sie nie rozwinęło i mam nadzieje że tak zostanie.Nie poodpisuje bo sił mi brak może wieczorem sie zbiore. Przepraszam was bardzo.
MOLI ale Mikesz jest świetny. Super generał, choć dla mnie to troszkę wygląda jak taki mały kogucik z tą swoją fryzurką. Ale jes prześwietny. Gratuluje super synka:tak:
Wiem co przechodzicie bo my mielosmy to samo Wytrwalosci zycze i zdrowka :tak:
Moli maly pierwsza klasa, wlosy obledne, az geba sama sie smieje jak sie patrzy na takie lobuziaki:tak::-)
Czarna maly to pewnie chcial porzadki porobic, poprac zaslonki, w koncu ty taki pracus jestes:-p:-p:-p

A jakiegos dola dostalam, sama nie wiem dlaczego, jackowaty musial jechac jeszczedo pracy, zocha u kolegi (mam nadzieje ze niczego pokazywac sobie nie beda) malutki zasnal a ja siedze jak ten biedny zuczek:sorry2:;-)
Oj zycze aby dol sobie poszedl i juz wiecej nie przychodzil ;-)
Moli super filmik a mały tak bardzo do Ciebie podobny jest.

Czarna hihihi małe przemeblowanko - stylista wnętrz rośnie ;-):-D

Pati zdróweczka dla małego.

Mam chęć na coś słodkiego a t w chałupie nic ... chyba palec w cukierniczce zamocze :-p;-)
Ja jak strasznie chce mi sie slodkiego a nic nie mam a mam jajka to robie kogiel mogiel :-p
a ja mm doła czekam na @ jej nie wiedać.........znów to samo juz sama na siebie wsciekla jestem a co do gina nie pojde to nie pojde mam za swoje teraz :-:)wściekła/y:
MINISIA 3 mam kciuki Ale swoja droga to zaniedbalas to troche :confused:
PATI zdrowka
CZARNA I MOLI przez ten moj popiepszony internet nie widze waszych filmikow W sobote mam doalodanie wiec zobacze :tak:

Z 4 nianiek przyszla 1 MASAKRA ze tez ludzie wyobrazni nie maja Czekam na nie Nigdzie wyjsc nie moge a tu D blada nie przychodza.
Oliwka juz spi tzn zasnela kolo 20,30 Wieczorem troche pomarudzila ale strasznie nie bylo

AAA ZAPOMNIALAM POWIEDZIEC ZE JUTRO WIECZOREM BEDE W SWOIM ZYWIOLE JADE JUTRO Z PRZYJACIOLKA NA KONCERT JAK ZWYKLE MYSLOVITZ ALE SIE CIESZE
TAK STRASZNIE NIE MOGE SIE DOCZEKAC
KONCERT W KATOWICACH ZADARMO TYLKO MUSZE DOJECHAC A PRZYJEDZIE PO NAS MAZ PRZYJACIOLKI
KONCERT JEST DOPIERO O 22 ALE SOBIE PORE WYMYSLILI :baffled:

MOLI czadowy jest Miki, podaj adres fryzjera, bo czupurek pierwsza klasa, a i śliczny króliczek
CZARNA Sami niezłe ziółko rośnie!
PPATQA Marika ma skazę i czasem buzia brzydsza, a ostatnio tragiczna po kremie Nicea z filtrem 30, bardzo się wysuszyła. HAHA widzę, że wszystkie szaleją w biedronce i biegają po body
MAGDA a co taki humor grobowy?
MAGDZIUNIA mój M. wyjada kakao z pojemnika jak coś słodkiemu mu się chce i nic nie ma
DOROTKA widać, jak ludziom zależy na pracy – masakra, tak nie szanować czasu innych. Fajnie z tym koncertem!
MAMO MAKSA zdrówka dla Maksia!
MINISIA oby @ przyszła i już się nie martw

Marika zasnęła o 10, wpadli moi rodzice na piwko i właśnie poszli. Popatrzę na TV i lulu chyba.

kobietko a kiedy powinna byc??????????
AAA ZAPOMNIALAM POWIEDZIEC ZE JUTRO WIECZOREM BEDE W SWOIM ZYWIOLE JADE JUTRO Z PRZYJACIOLKA NA KONCERT JAK ZWYKLE MYSLOVITZ ALE SIE CIESZE
KONCERT W KATOWICACH ZADARMO TYLKO MUSZE DOJECHAC A PRZYJEDZIE PO NAS MAZ PRZYJACIOLKI
to sie wybawisz:tak::tak:

Magdziunia ciesze sie ze z bioderkami ok

Magdasf nie dziwie sie ze masz doła:no::no::no:

Kate jak mogłas połozyc o 10 jak jeszcze jej nie ma:confused::-D:-D:-D

A mój mały padł po 20 obudził sie na kolacje i rzadzi:cool2::cool2::cool2:M ma wychodne a ja jak zwykle z dziecmi;-)

reklama
Kamiś kaszle dalej, ale jest to taki kaszel napadowy. My po małych zakupkach- oczywiscie mlody odkupiony, bodziaki w biedronie i pepco- choć w 80 nie mają wybory zbytniego, kupiłam komplet na lato, ale jutro idzie do zwrotu- niby 80 a jakaś za mała, komplecik w szachownicy. Mały spi po mleczku i niech pospi jak najdłuzej bo bidulek prawie dzisiaj nie spał.
Zdróweczka życze i dobrej nocki

Lekarz byl osluchowo ok, gardlo ok, na katar powiedzial ze nic nie poradzi, krople i czyscic, wiec juz sama nie wiem co mu njest a zwalanie wszystkiego na zabki tez nie mozna. Poczekamy do przyszlego tygodnia moze w koncu mu cos wyjdzie bo juz mam takie straszne mysli jak on tak caly czas marudzi ze az wstyd...
Kochana prosze te myśli akysz odpędzic. Wszystko jest napewno ok, a marudzenie napewno niedługo przejdzie

My bylysmy u lekarza Oliwka jeszcze do soboty wieczora na antybiotyku Jest juz lepiej ale gardelko jeszcze troche
U lekrza Oliwka pokazala co poptrafi Tzn z tym jej krzyczeniem Siedziala u mnei na kolanach a lekarka wypisywala recepte na nutrmigen a ta jak nie zaczela stukac lapkami po biurku i krzyczec ze my musialysmy do sibeie krzyczec aby sie uslyszec ONA TAK STRASZNIE KRZYCZY:cool2:
Nie wiem skad sie jej to wzielo i powiem wam ze nie wiem czy reagowac na to czy lekcewazyc Bo mam wrazenie ze ona juz zadzi
Oliwka wazy 7640 wiec nie przybiera od dluzszego czasu za wiele ale lekarka nic na to nie powiedziala wiec sie nie martwie
BEDZIE SZCZUPLA PO MAMUSI :-D
Gratki za wage. No i mała rządzicielka ci rośnie he he
a my po spacerku,Miki spał prawie 2,5 godz.:szok:poszliśmy nad rzekę,ja odpaliłam książkę a Miki grzał się w słonku i jestem w szoku,bo niby drzewa uginają się a jest ciepło:szok:no i znowu doopaliłam sobie ręce i wyglądam jak brudas:cool2:
a ja nic nie mam na obiadek,no może fryteczki zrobię bo mam kilka w zamrażarce a co tam
pochwal sie co tam czytasz. Bo ja właśnie skończyłam i juz nie bardzo mam co poczytać chyba muszę coś kupić, więc może coś podpowiesz:happy2:

U mnie ok LECZO SIE robi a mnie juz slina cieknie na sama mysl :tak:
Ale mi smaka narobiłaś mniam uwielbiam leczo:-p

Normalnie musze wam pokazac co przed 10 min mój mały zrobił. Mama zasiadł do kompa a on....
Tylko nie patrzcie na bałagan!!!!!!!!!!! i pokrzywiane żaluzje bo mały nagminnie je wygina:-D:-D:-D:-D
Ale aparat z niego. No to już wiesz jak nie będzie ci się chciałao sprzątac to poproś Samiego on ci w mig porządeczek zrobi:-)
A mi się nic nie chce. Po południu upatrzyłam ksiazke i zamaisat od razu ja kupic poszłam po nią teraz i juz jej nie było....Hanka marudzi i M ją zabawia;-) Mówiłam ze nic mi się nie chce;-)
Ty tez sie pochwal jaką książkę chciałaś kupić

To super że wszystko ok z bioderkami:tak::tak:

Ale super. zazdroszcze

Mój niuniuś już śpi choć nie wiem jak długo. Pewnie nocka będzie okrótna ale cóż trzeba to przejść. Musze wam cos powiedzieć. Jutro przechodze na diete. Chciałam to potrzymać w tajemnicy dopóki nie będzie efektów ale nie wytrzymałam. Trwa ona 9 dni i podobno można schudnąć w ciągu tych dni 3kg. Zobaczymy jak to będzie. Jest prosta i łatwa do przetrwania przynajmniej tak mi sie wydaje. Jak będą efekty to wam ją przekaże. Jutro wstawie sobie suwaczek z wagą i będę odliczać. Trzymajcie kciuki prosze.:tak:
Lece na inne wątki. Może jeszcze wpadne. A jak nie to dobrej nocki życze i oby sie te nasze paździoszki w nocy nie budziły i słodko sobie spały:tak:

Do góry