Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
burza ... u nas pochmurzyło się z rana i tylko pokropiło.

) i porozsyłać trochę aplikacji. boziu ja uwielbiam takie wizyty jak sie ma zaplanowana robotea my tak szybko sobotnio:-)wczoraj nie wpadłąm na BB,bo byłam trochę w ofrodzie poszlaeć,bo trzeba dynię i inne zasadzić...a i tak nie zrobiłam wszystkiego,bo ciotka z kyzunką i jej małymi przyjechały i siedzialy prawie 4 godzz teściową tylko noigami przebieralysmy pod stołem ghihih cóż,czasem tak bywa...potem Miki marudził i tylko trochę popieliłam i pograbiłam,dzisiaj reszta...czekam aż pranie się skończy i lecę...potem M ma przyjechac obkopywać domek...a tak,nic ciekawego...weekand i zaraz po weekandzie...jakby co,WSZYSTKIM UDANEGO ODPOCZYNKU,SPOKOJU I UŚMIECHU,NO I MOŻE TROSZKĘ DESZCZYKU(tylko nie bijcie;-)buziaki
zycze owocnych łowów a potem foteczkiWitam! u nas nocka ok.Młody spał do 8.00 więc mieliśmy z K rano chwilkę dla siebie ;-) Teraz K poszedł po bułki świeźe do sklepu , młody sie bawi a ja zmykam nas pakować bo po południu jedziemy do moich rodziców a jutro do teściowej na urodziny. Po śniadaniu K zostanie z Maciem a ja robię juz chyba ostatnie podejscie w poszukiwaniu tej cholernej sukni na wesele. Miłego weekendu życzę.
ale superowy i te czarne oczkaA to moje szczęście
W bialy dzien pisac o takich rzeczachmarma no moli pomyliła, a ty na konia wsiadaj to zrzucisz
Witam u mnie była silna burza i popadało. Ja już po sprzątaniu, zakupkach, mały śpi- jak wstanie lecimy na spacerek, bo szkoda mi ggo budzić.

jak ja wam zazdroszcze tych IkeiTeraz niebo bez chmurki i wiaterek - mam małe pranko do wywieszenia jeszcze, po południu chyba grillik zrobimy a wcześniej wybieramy się do IKEA zobaczyć coś ciekawego.
Mały pierwszy raz siedział w swoim krzesełku do karmienia i dziwił się, że tak wysoko
Teraz siedzi w bujaczku i bawi się, siada ciągnąc za zabawki i gada - baba, dada i takie tam jeszcze.
Z każdym dniem coraz bardziej wyrasta z dzidziusia małego![]()

Normalnie zaszalałabym sobie

Ja wczoraj bylamw KATOWICACH NA MYSLOVITZ a dzis ma byc tam HEYWeekend się zaczął i pustki na forum
Kate fajne takie zakupy bez dzidzia jeszcze takie udane. Udanego wyjazdu. Ja też jak tylko mogę jade do moich dziadków, bo trudno przewidzieć kiedy się jeszcze zobaczymy :-(
Blond miłego wprowadzania, a lekarka, to chyba jakiś oszołom
Dziecięcia już śpią :-) Ostatecznie Martyna nie zasnęła po południu, a Bartek nie mógł zasnąc po obiedzie
i ja jeszcze z tymi plackami
masakra. Za to drugi spacerek zaliczony i córcia z synkiem padli jak muchy
![]()
Jutro wyjazd do teściów. Pojedziemy kupić Martynie rowerek i Bartkowi piżamki w tesco, bo te co ma już trzeszczą :-).
A u nas fajne juwenalia będą i jak teściowej uda się przestawić godziny w pracy, to pójdziemy na koncert HEY. Ja z kolei ten zespół uwielbiam (już 15 lat)
mILYCH ZAKUPOW I WIZYTY U TESCIOWEJ To czekamy juz teraz na @A wiec ja tak krotko @nadal brak ale teścik negatywny tylko czekam na @ nadal![]()

Jejku Oliwka w zyciu nie ma takiego spaniaPuściutko jakoś...
Ja dałam Marice kaszkę i poszłyśmy na spacer po 19.00. Spała jak zabita, nawet jak wróciłyśmy do domu. Wykąpałam ją i śpi, a M. się szlaja na rowerze. Nudy...

Chyba nikt nie wie co u dziewczynprzepraszam,jeśli pominęłam kogoś...a tak wogóle,to ostatnio nie pojawia sięjustyneczka,mirabelka?co z nimi,ktos wie?martynka chyba maturę ma?ktoś wie co u niej?

MILEGO WEEKENDUWitam! u nas nocka ok.Młody spał do 8.00 więc mieliśmy z K rano chwilkę dla siebie ;-) Teraz K poszedł po bułki świeźe do sklepu , młody sie bawi a ja zmykam nas pakować bo po południu jedziemy do moich rodziców a jutro do teściowej na urodziny. Po śniadaniu K zostanie z Maciem a ja robię juz chyba ostatnie podejscie w poszukiwaniu tej cholernej sukni na wesele. Miłego weekendu życzę.