Kasiu jejku ja już mam dośc prasowania, kiedyś musze M zagonić, ale to wtedy będzie trwało i trwało
No właśnie mój M zastrajkował i stąd sietyle nazbierało
Wesolutka gratuluje 4 kg i wytrwałości!
Evelajna Pati akrobatka
Czarna ja też zazdroszczę Ikei, ale już niedługo ma być w Bydgoszczy, bo tak to Poznań lub Gdańsk
Marma jestem w szoku i nie wiem współczuć czy zazdrościć ;-) U nas kojec już w garażu czeka i jak schodzimy, to Martyna zawsze pyta "to dla Bartka żeby nie uciekł?" ;-)
A Bartek też ma takie niebiesko-zielone oczka. Widocznie M ma gen na niebieskie oczka po kimś w rodzinie, bo Ty masz po mamusi i tak się zebrało. Ja mam piwne, M niebieskie i dzieic po nim.
Blond to niefajnie. Szkoda, że Mama i Wiesiu tak podeszli do sprawy
Mama Maksa tulaski dla synka i spokojnej nocki.
Wiolas gratulacje zdanego egzaminu

i super, że Amelcia taka panna się robi
Wizyta udana. Dziś walczyliśmy z Martynką do 22, bo zdrzemnęła się w drodze powrotnej

i nie chciała zasnąć, a tu rower kupiony. Chcemy jej do pokoju wstawić żeby rano zobaczyła. Cieszymy się z M jak dzieci, jakby to dla nas było. A zanęła w wyjściowych butach, bo tak jej się spodobały,m że tylko podeszwy pozwoliła umyć i dawaj na nogi :-) A Bartuś grzecznie zjadł mleko i lulu.
Na jutro gotuję rosołek z lubczykiem, bo na pewno będziemy musieli iść na rower i jeszcze jacyś akrobaci przyjechali do Torunia więc też pójdziemy zobaczyć. Byle nie padało.
A i teściowa raczej załatwi sobie,że przyjedzie na noc do dzieci, a my heja na Heya :-)